The Dream Machine

Om The Dream Machine

The Dream Machine er en spillemaskine med fem hjul og tyve betalingslinjer, inklusive:

l Almindelige symboler l Wild symboler l Multiplikator Wilds l Stablede Wilds l Portsymbol l Gådefulde symboler l Fire basisspilfunktioner l Tre forskellige Gratis Spil funktioner

Spilleregler

Generelt l Klik på Total Indsats eller brug pilene på siden af boksen for at hæve eller sænke indsats pr. spil. l Alle udbetalingstabeller viser de gevinster, der vindes for hver kombination.

• l Gevinstkombinationer betaler fra venstre til højre, og beløb beregnes derefter som en multiplikator af indsats pr. linje. l I Gratis Spil udvider spillayoutet sig op til 5x5, og vinderkombinationer betaler alle veje.
  • l Kun en almindelig gevinstkombination udbetales pr. betalingslinje, og du får udbetalt værdien af den største gevinst.
  • l Hvis du har en gevinstkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har

en gevinstkombination er spillet slut, og du kan spille igen.

• l Wilds kommer frem på hjul 2, 3, 4 og 5 og erstatter andre symboler undtagen Portsymbol.
  • l Særlig Wild, der kun er tilgængelig i Gratis Spil funktionen "I skyerne" på hjul 5. l Portsymbol kommer frem på hjulene 1, 3 og 5 og udløser Gratis Spil.
  • l Klik på de 2 trekanter på Spil knappen under automatisk afspilning, for at springe over eventuelle animationer på det spil. l Fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Almindelige symboler

l Matchende symboler skal være ved siden af hinanden på en aktiv betalingslinje. l Almindelige gevinstkombinationer betales fra venstre-mod-højre.

Wild symboler

• l Dette symbol erstatter andre symboler undtagen Portsymbol for at fuldende gevinster.
  • l Wilds kommer frem på hjul 2, 3, 4 og 5 og erstatter andre symboler undtagen Portsymbol.

Portsymbol

• l Portsymbol kom frem på hjulene 1, 3 og 5 og udløser Gratis Spil. l Spillere skal vælge ét Portsymbol for at udløse ét af tre vilkårlige Gratis Spil.

Basisspilfunktioner l Når som helst under basisspillet kan fire bobler komme frem.

• l Spillere skal vælge én af boblerne for at aktivere en af de vilkårlige funktioner.

Stor Gevinst Spil l Spilleren tildeles tilfældigt 4 til 20 spil i basisspillet, og er garanteret en gevinst på mindst 20 gange indsatsen.

• l Stor Gevinst Spil spilles med den udløsende værdi, og er gratis. Der fratrækkes intet fra

saldoen under denne funktion.

Stablede Wilds l 1 til 4 Stablede Wilds tilføjes på hjulene 2, 3, 4 og 5.

Tilfældige Wilds l 4 til 6 Wilds tilføjes på hjulene 2, 3, 4 og 5.

Gratis Spil l Portsymboler kommer frem på hjulene 1, 3 og 5 og udløser Gratis Spil.

Gratis Spil Funktioner l I Gratis Spil udvider spillayoutet sig op til 5x5, og vinderkombinationer betaler alle veje. l Matchende symboler skal være på fortløbende hjul for at danne en gevinstvej. l Vindende kombinationer betaler fra venstre til højre, begyndende fra hjul 1.

• l Udbetalinger forbliver som i grundspillet, og udbetales iht. hver dannet gevinstvej. l Kun kombinationen med den højeste værdi per gevinstvej udbetales. l Den sidste indsats du foretog i spillet bruges til indsatsbeløbet i Gratis Spil.
  • l Hvis gevinsten fra de Gratis Spil er mindre end 11x den samlede indsats, vil der blive givet yderligere Gratis Spil, indtil kravet er imødeset.
  • l Gevinster indsamles automatisk under denne funktion.

Omvendt Verden l I disse gratis spil er der 243 gevinstveje.

• l 10 Gratis Spil tildeles l Under disse spil udbetales gevinsterne alle veje.
  • l Hvis denne type Gratis Spil genudløses, tildeles Dali World Gratis Spil.

Dali Verden l I disse gratis spil er der 1024 gevinstveje. l Layoutet øges til 4x5. l 7 Gratis Spil tildeles.

• l Under disse spil udbetales gevinsterne alle veje.
  • l Gådefulde symboler føjes til hjulene. l Efter de er kommet frem, forvandles alle Gådefulde symboler til det samme symbol.
  • l Den mystiska symbolen kan avslöja alla symboler förutom Portalsymbolen och Wildsymbolen.
  • l Hvis denne type Gratis Spil genudløses, tildeles I skyerne Gratis Spil.

I skyerne l I disse gratis spil er der 3125 gevinstveje. l Layoutet øges til 5x5. l 5 Gratis Spil tildeles. l Under disse spil udbetales gevinsterne alle veje.

• l Gådefulde symboler føjes til hjulene. l Efter de er kommet frem, forvandles alle Gådefulde symboler til det samme symbol.
  • l Den mystiska symbolen kan avslöja alla symboler förutom Portalsymbolen och Wildsymbolen.
  • l Der tilføjes et Wild multiplikatorsymbol på hjul 5.
  • l Når det er kommet frem, afsløres multiplikatoren – x2 eller x3, og alle gevinster multipliceres med den. l Hvis denne type Gratis Spil genudløses, tildeles 5 yderligere spil.

Gådefulde symboler

Autospil

Autospil gør dig i stand til automatisk at spille et bestemt antal spil uden at interagere med spillet.

• l Autospil spiller med den sidste værdi, du valgte, så du skal vælge en indsats, før du starter Autospil. l Det antal spil, der er tilbage i din Autospilsession, vises i spillet.
  • l Under autospil kan du klikke på de 2 trekanter på Spil knappen for at springe

animationerne over på spillet.

• l Autospil stopper automatisk, hvis en funktion udløses, det valgte antal spil er spillet færdig, eller saldoen er mindre end den totale indsats pr. spil.

Se venligst opdeling af autospil indstillinger nedenfor:

Autospil indstillinger

Antal spil

Sæt antallet af spil, du ønsker at spille.

Tabsgrænse

Sæt en grænse for det maksimale tab for at stoppe Autospil.

Enkelt gevinstgrænse

Sæt en grænse for den maksimale gevinst, du ønsker at vinde i et enkelt spil for at stoppe Autospil.

1. Nogle indstillinger er muligvis ikke tilgængelige baseret på spil og/eller land.

Start Autospil

1. Vælg den indsats, du ønsker at spille, og klik på Autospil knappen.
  2. Vælg dine Autospil indstillinger - antal spil, tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse.
  3. Klik Spil for at starte Autospil.
  4. Klik Spil for at stoppe Autospil. Det ændrer ikke resultatet af spillet, at du klikker på denne knap.

Spilkontroller

Vare

Beskrivelse

Total indsats

Viser din igangværende indsats pr. spil. Klik pilene (op eller ned) for at ændre indsatsen, eller klik på beløbet for at vælge indsatsen manuelt.

Saldo boks

Viser din saldo.

Gevinst boks

Viser din gevinst efter et spil med gevinst samt gevinstlinjer.

Sidste Gevinst boks

Viser din sidste gevinst.

Spil knap

Starter spillet.

Stop knap

Viser resultatet af dit spil hurtigere. Dette ændrer ikke resultatet af spillet.

Autospil knap

Åbner Autospil-menuen, der giver dig mulighed for at sætte dine indstillinger og bruge Autospil-funktioner.

Indstillinger

knap

Gør det muligt at justere indstillingerne i spillet (lydstyrke, musik, turbospil).

Menu knap

Åbner spilinformation om betalingslinjer, udbetalinger, specialfunktioner og spilleregler.

Spilindstillinger

Du kan ændre dine indstillinger for spil og lyd.

1. Klikindstillinger.
  2. Vælg de ønskede indstillinger.
  3. Luk vinduet for at returnere til spillet.

Tilgængelige indstillinger:

Lydstyrke

Indstil lydstyrken i spillet eller sluk helt for den.

Lydeffekter

Indstil styrken for lydeffekter i spillet eller sluk helt for dem.

Musik

Indstil styrken for musik i spillet eller sluk helt for den.

Turbo

Indstil hastigheden for hjulene. Dette ændrer ikke resultatet af spillene.

Nogle indstillinger (hurtige spins, Turbo) er muligvis ikke tilgængelige baseret på spil og/eller land.

Teoretisk Tilbagebetalingsprocent

0in 21pt 0.0001pt -0.75pt; text-align: justify;">Teoretisk Tilbagebetalingsprocent (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den totale indsats fra spillere i et specifikt spil, der bliver udbetalt som gevinster over tid. RTP er fast og ændres ikke.

Dette spil har en RTP på 96.39%.

Seneste opdatering: 12-07-2021