Tropicool 2

Spilbeskrivelse

Tropicool er tilbage med et forbedret sæt funktioner, samme karakteristiske tema og overlegne Cool Reel-systemer.

Tropicool 2 er en spillemaskine med seks kolonner og seks rækker, faldende symboler, store symboler, alle gevinstmåder, en toptunet Cool Reel-funktion og dovendyret Elmo, der skræmmer fugle og belønner med respins. Cool Reel-funktionen er nu med op til tre rækker, så den giver

endnu flere funktioner og store symboler. Locked Wild-funktionerne er stadig inkluderet med forbedrede Row Swap-systemer og Mystery-symboler.

Dovendyret Elmo skræmmer fugle og gør dem til wild-symboler samt tildeler Redrops.

Bonusspillet udløses af tre eller flere bonussymboler og kører seks eller flere Free Drops med vedvarende multiplikatorer.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spillet i den valgte valuta. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobaren nederst i spillet, når du spiller horisontalt, og øverst i spillet, når du spiller vertikalt.

Udbetalingslinjer

Tropicool 2-funktioner har alle gevinstmåder med seks rækker og seks kolonner.

Bonusspil

Tre eller flere bonussymboler udløser Free Drops-bonusspillet. Spilleren får seks eller flere Free Drops. Locked Wild-funktioner og Win Multipliers er vedvarende i Free Drops og giver endnu større gevinstchancer.

Spilleregler

Tropicool 2 er en spillemaskine med seks kolonner og seks rækker, faldende symboler, Cool Reel med tre funktionsrækker og 46.656 måder at vinde på.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Alle gevinster, bortset fra fuglesymboler, starter med hjulet længst til venstre og udbetaler fra venstre til højre på tilstødende hjul. Kun den højeste gevinst pr. aktiv gevinstlinje udbetales.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Autospil. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Kan spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Wild-symboler erstatter ethvert betalingssymbol undtagen fugle. En vinderkombination med ene wild-symboler udbetales som symbolet med højest gevinst.

Cool Reel øverst på hovedgitteret består af tre rækker med funktionssymboler, tomme isterninger og tomme celler.

Funktionssymboler bliver aktive, når de falder ned i hovedgitteret. Isterninger er afstandsstykker.

En spilrunde starter i normaltilstanden, hvor nye symboler falder ned i hovedgitteret og nye funktionssymboler glider ind fra højre på Cool Reel.

Hver gevinstkombination på hovedgitteret udbetales, og symbolerne, bortset fra ubrugte Locked Wild-symboler, fjernes fra gitteret og de resterende symboler falder ned.Funktionssymbolerne i Cool Reel over de tomme celler falder ned i hovedgitteret, efterfulgt af nye symboler, der fylder hovedgitteret op igen. Cool Reel genfyldes fra højre, hvilket skubber alle symboler til venstre. Nye gevinstkombinationer udbetales og denne Avalanche fortsætter, indtil der ikke er flere gevinster.

Eventuelle Mystery-symboler, Row Swap-symboler og bonusudløsere bliver så aktiveret i den rækkefølge.

Gevinst- og funktionssymboler, undtagen Elmo-, fugle- og bonussymboler kan optræde som store symboler i 2x2- og 3x3-celler.

Store symboler udbetales som det antal almindelige 1x1-symboler, de dækker. Dvs. at et stort 2x2-symbol er 4 almindelige symboler, og et 3x3- symbol er 9 almindelige symboler.

Et stort funktionssymbol, der falder ned fra Cool Reel til hovedgitteret, knuser og fjerner symboler med lavere værdi og følder til bunds.

Funktions- og store symboler kan ikke knuses, og forhindre derfor et stort symbol i at falde længere ned.

Hvis et helt stort symbol ikke kan falde helt ned fra Cool Reel til hovedgitteret, bliver det delt i almindelige 1x1-symboler, så nogle af dem kan falde ned.

Et stort symbol i hovedgitteret med mindst én tom celle under knuser og fjerner underliggende symboler og falder ned på bunden. Funktions- og store symboler kan ikke knuses, og forhindre derfor det store symbol i at falde længere ned.

Hvis et stort symbol ender med at have tomme celler under sig, fylder det de tomme celler med 1x1-symboler af samme type som sig selv.

Fuglesymboler optræder i højder på 1-6 vertikale symboler.

Tre eller flere fugle med samme farve på gitteret er en gevinst og scatter- udbetaler. Udbetalingen er fuglens værdi multipliceret med produktet af fuglenes respektive højder. For eksempel giver en fugleværdi på 0,3 og

3 fugle med højder på 1, 5 og 3 en udbetaling på 0,3 x 1 x 5 x 3 = 4,5 i forhold til din indsats.

Elmo-funktionssymbolet er en 1x2-dovendyrskarakter, der udløser Redrops, skræmmer fugle og gør dem til wild-symboler.

Elmo falder ned fra Cool Reel som inaktiv i størrelse 1x1 eller, hvis pladsen tillader det, som aktiv i størrelse 1x2. Hvis Elmo er inaktiv, bliver det aktivt, når pladsen tillader det i efterfølgende Drops.

Et aktivt Elmo-symbol skræmmer fugle, erstatter dem med wild- eller Locked Wild-symboler og udløser Elmo-redrops. Bonus- og Locked Wild- symboler forbliver under Redrops.

Elmo går en kolonne til højre for hvert Redrop, indtil Elmo forlader kolonnen længst til højre. Elmo er stadig aktiv i det sidste Redrop.

Locked Wild-funktionssymbolet er et wild-symbol, der gælder for tre gevinster. Det fjernes efter den sidste gevinst.

Locked Wild-symboler forbliver på hovedgitteret mellem Free Drops i bonusspillet.

Mystery-symboler afsløres, når der ikke er flere gevinster i et symbol- drop. Alle Mystery-symboler afslører det samme betalingssymbol, bortset fra fuglesymboler. En ny gevinstkombination kan opstå og fortsætte Avalanche.

Row Swap-funktionssymbolet erstatter alle symboler på en række med et og samme symbol. Et af betalingssymbolerne på rækken udvælges til at erstatte alle andre symboler på samme række. Funktionen aktiveres efter Avalanche, når gevinster er indkasseret og Mystery-symboler er afsløret.

Forskellige Row Swap-funktionssymboler på separate rækker kan erstattes af andre symboler.

Yderligere Row Swap-funktionssymboler på samme række udvider symbolerstatningen på sin række.

Enhver symbolposition, der ville blive erstattet af andre symboler på

grund af to Row Swap-handlinger bliver erstattet af et wild-symbol.

Et stort udbetalingssymbol i et Row Swap bliver komplet erstattet. Hvis det er del af to eller flere Row Swaps, der ville erstatte forskellige symboler, bliver det i stedet erstattet af et wild-symbol.

Et stort Row Swap-funktionssymbol erstatter alle symboler på de dækkede rækker med det samme symbol.

Et fuglesymbol i et Row Swap bliver erstattet på den krydsende række, og nye, mindre fugle bliver oprettet på de resterende fuglesymbol- positioner.

Elmo- og bonussymboler i et Row Swap bliver midlertidigt erstattet af en mulig vinderkombination, før de skifter tilbage.

Wild-symboler bliver ikke erstattet i et Row Swap.

Tre eller flere bonussymboler på hovedgitteret efter et symboldrop i normaltilstanden udløser Free Drops-bonusspillet med en gevinstmultiplikator på x1.

• 3 bonussymboler: 6 Free Drops
  • 4 bonussymboler: 9 Free Drops
  • 5 bonussymboler: 12 Free Drops
  • 6 bonussymboler: 15 Free Drops

I bonusspillet indeholder Cool Reel også følgende ekstra funktionssymboler, som udløses, når de falder ned fra Cool Reel:

• Extra Drops: Tilføjer 1, 2 eller 3 ekstra Free
  • Win Multiplier: Føjer x1, x2 eller x3 til De kan ikke optræde som store symboler.

Bonusspillet starter med et nyt sæt symboler på gitteret og nye funktionssymboler i Cool Reel. Cool Reel genfyldes med nye funktionssymboler efter hvert Free Drop. Locked Wild-symboler på hovedgitteret forbliver mellem Free Drops, indtil de er brugt.

En spillerunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås. Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.

Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde.

Den teoretiske udbetaling (RTP) er 94,0 %.

Spillet har en maksimal gevinst på 25 000x indsatsen.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen lader dig købe dig ind i forskellige spiltyper.

SUPER BONUS:

Køb en spillerunde, der udløser bonusspillet med en gevinstmultiplikator på x10. Prisen er 500x indsatsen.

BUY BONUS:

Køb en spilrunde, der udløser bonusspillet. Prisen er 100x indsatsen.

ELMO:

Buy a gKøb en spilrunde med garanterede Elmo-redrops. Prisen er 50x indsatsen.

TURBO SPINS:

Spil 25 spins hurtigere med et køb. Prisen er 25x indsatsen.

BIG BLOCKS:

Køb en spilrunde med et garanteret stort symbol, der falder ind i hovedgitteret og i Cool Reel. Prisen er 10x indsatsen.

Du køber en X-iter-funktion ved at trykke på X-iter-knappen, derpå vælge en X-iter-tilstand, hvor prisen vises i spillerens valuta, og så trykke på Spin- knappen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 94,0 %. Minimumprisen for X-iter er 20,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr. Alle spilregler gælder for X-iter-tilstand.

Seneste opdatering: 07-02-2023