Viking Fury Spinfinity

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Du vinder, hvis der fremkommer 8 eller flere matchende symboler på hjulene. Enhver gevinst som du opnår vil blive fremhævet og vil udløse Spin-uendeligt.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Wild-symbol

• Wild-Symbolet (Skib) kan hjælpe med at skabe scatter-gevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet er også scatter-symbolet i dette spil.

Spin-uendeligt

• Enhver gevinst får symboler til at bevæge sig til enten venstre, højre, op eller ned.
  • De vindende symboler fortsætter med at udbetale, efterhånden som de bevæger sig, og alle nye gevinster, der forekommer på hjulene, udbetaler også.
  • Spin-uendeligt fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

Viking Raseri

• Viking Raseri er aktivt under grundspillet og Gratis Spins.
  • Viking Raseri kan udløses tilfældigt under ethvert spin. Når det udløses, så bliver der tilføjet et tilfældigt antal multiplikatorer til hjulene.
  • Multiplikatorsymboler der forekommer vil tildele en multiplikator på mellem x2-x50.
  • Multiplikatoren vil akkumulere med hvert skridt på hjulene.
  • Når der ikke kan opnås flere gevinster, så bliver værdien af den akkumulerede Multiplikator multipliceret med det samlede tildelt fra Spin-uendeligt.

Gratis Spins

• Hvis 4 eller flere Bonussymboler indsamles, eller spinnes direkte ind, tildeler Gratis Spins.
  • Alle ekstra Bonussymboler, der indsamles under grundspillet, overføres til Gratis Spins.
  • Under Gratis Spins er Multiplikatorer altid aktive.
  • Under Gratis Spins akkumuleres multiplikatorer, indtil de er blevet udbetalt.
  • Når der ikke kan opnås flere gevinster, så bliver værdien af den akkumulerede Multiplikator multipliceret med det samlede tildelt fra Spin-uendeligt.
  • Hvis der stadig er en Multiplikator aktiv ved afslutningen af de indledende Gratis Spins, så tildeles Garanteret Multiplikator.
  • Under den garanterede Multiplikator er Gratis Spins ubegrænsede, indtil der opnås en gevinst.
  • 4 eller flere indsamlede Bonussymboler vil tildele ekstra Gratis Spins.
  • Den Samlede Indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins-runden.

Bonuskøb (afhænger af operatørindstillinger)

• Bonuskøb kan aktiveres under grundspillet
  • Når indsatsen aktiveres, kan spilleren vælge mellem 2 muligheder.
  • Køb Gratis Spins, så bliver spilleren med det samme ført til Gratis Spins.
  • Gratis Spins koster x100 indsatsen.
  • Køb Ultimativ Raseri Gratis Spins, så bliver spilleren med det samme ført til Ultimative Raseri Gratis Spins.
  • Under Ultimativ Raseri bliver Mysterie-symbolet aktivt. Hvert skridt vil afsløre et nyt Mysterie-symbol.
  • Ultimativ Raseri koster x350 indsatsen.

Ekstra indsats (afhængig af operatørindstillinger)

• Ekstra Indsatsen kan aktiveres under Grundspillet.
  • Mens denne er aktiv, kan 3 eller flere Bonussymboler udløse Gratis Spins.
  • Ekstra Indsatsen spilles med en ekstra omkostning på 0,25x Samlet Indsats.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
    • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
    • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter en.
    • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
    • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformation og Spilleregler
    • Hyppigheden af feature kan variere afhængig af antallet af spillede spil.
    • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
    • RTP is 96%

Gældende fra dato

Dag/Måned/År: 17/04/2023 v2.0

Seneste opdatering: 18-05-2023