Emeralds of Oz

Spilleregler:

Slutte dig til Dorothy, Løven, Fugleskræmslet og Blikmanden på deres eventyrrejse til Smaragdbyen for at finde utrolige skatte.
Du skal bruge et modigt hjerte når du hjælper dine nye venner på vejen til dette legendariske og mystiske sted.
Hvert spin vil fortrylle dig, da det bringer dig tættere på de belønninger, du ønsker.

Emeralds of Oz er et livligt 3-linjers, 5-hjuls slotspil fyldt med spændende funktioner.
Start din sejrsrekke med funktionen Emeralds of Oz, som belønner den stigende multiplikator (Rising Multiplier), når der vises 5 eller flere diamantsymboler.
Derudover får du 3 respins for endnu flere udbetalinger, eller du kan endda vinde 1 af de 5 superbonusser. Du kan have hjulene at dreje længere, når 3 bonussymboler lander, hvilket udløser 7 gratis spins.
Det bliver et uforglemmeligt eventyr.
Spil Emeralds of Oz nu!

Emeralds of Oz -funktionen:

Under grundspelet, när 5 eller fler Diamond Scatter -symboler visas, utlöser det Emeralds of Oz -funktionen med den tilldelade Rising Multiplier för den snurrningen.
Diamanter kommer att ha multiplikatorvärden på dem från 0,5x till 25x den totala insatsen eller jackpotten på dem.
Diamanter håller sedan sina positioner, och om det finns några öppna positioner utan diamanter på dem, sker 3 respins med möjlighet att fler diamanter fyller de tomma positionerna.
Varje gång en diamant fyller ett öppet utrymme, håller den sin position och respinsen återställs till 3.

Funktionen slutter, når alle 15 hjulpositioner er fyldt med diamanter, eller der ikke er flere respins tilbage.
I slutningen af funktionen ganges den samlede viste kreditværdi med den Stigende multiplikator. Gevinstbeløbet udbetales derefter sammen med den tildelte jackpotbelønning.

Betalingsregler:

• Vinderkombinationer oprettes pr. linje, fra det yderste venstre hjul til det yderste højre hjul.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger udregnes i henhold til spillets udbetalingstabel, som kan ses ved at trykke på indstillingsknappen
  • Gevinster beregnes i henhold til følgende væddemål, divideret med ganget med den aktuelle multiplikator
  • Kun den højeste udbetaling pr. linje udbetales.
  • Gevinster, der opnås samtidigt på forskellige linjer, lægges sammen.
  • Alle gevinster skabes på betalingslinjer, undtagen jackpotgevinster.
  • Systemfejl nulstiller alle udbetalinger.

RTP (Return to Player) for dette spil er 93,99 %

Seneste opdatering: 17-11-2021