Plinko

OM SPILLET

Plinko er et spil, hvor målet er at kaste bolde ned i multiplikatorer gennem en pyramide, der består af flere pinderækker! Bolden hopper rundt via pindene, som ændrer dens vej, mens den bevæger sig ned gennem pyramiden. Multiplikatorerne i midten er lettere at nå og tildeler mindre, mens multiplikatorerne langs kanterne er sværere at nå og derfor tildeler mere!

Inden du placerer din indsats, kan du konfigurere spillets indstillinger ved at vælge, hvor mange rækker du vil spille med, og hvilket risikoniveau du foretrækker. Begge disse parametre påvirker de tilgængelige multiplikatorer nederst i pyramiden. Find en konfiguration, der passer dig og din spillestil bedst!

UDBETALINGSOVERSIGT

Der vises flere multiplikatorer under pyramiden, som udgør spillefeltet, lige under og mellem pindene i den sidste række. Disse multiplikatorer viser, hvor meget du bliver tildelt, hvis din bold lander der. Det faktisk tildelte beløb beregnes ved at gange dit indsatsniveau med den tildelte multiplikator.

INDSTILLINGSMENU

Spilindstillingerne kan konfigureres i indstillingsmenuen.

De tilgængelige risikoniveauer, der kan vælges, er Lav, Mellem og Høj. Den valgte risiko ændrer multiplikatorkonfigurationen nederst i pyramiden.

Der kan som minimum vælges 8 rækker og som maksimum 16. Det valgte antal rækker påvirker antallet af multiplikatorer i bunden af pyramiden: for hver ekstra række stiger det tilgængelige antal multiplikatorer med 1.

Spilindstillingerne kan ikke ændres under en igangværende runde. Du skal vente på, at alle Bolde når bunden af pyramiden, før du ændrer Risikoniveau eller antal Rækker.

TILBAGEBETALING TIL SPILLER

RTP i dette spil er 96.02%. RTP beregnes deterministisk ud fra en teoretisk sandsynlighedsmodel. RTP blev verificeret ved at køre 10.000.000.000 simuleringer.

Maks. gevinst for dette spil er 3700.9 gange din indsats, afhængig af din valgte spilkonfiguration.

MÅDER AT VINDE PÅ

Placer mindst én indsats for at kaste en bold og vent på, at bolden når bunden af pyramiden og lander i en af multiplikatorerne.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr..

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 12-06-2023