Glamour Puss

Spillets mål:

Glamour Puss er en spilleautomat med fem hjul og 9 gevinstlinjer. Spillet indeholder specialfunktionen Glamour Puss. Glamour Puss-funktionen starter när 3 eller flere scattersymboler vises på hjulet. Bagom Glamour Puss-scattersymbolerne gemmer der sig et tilfældigt antal gratisspin eller et tilfældigt gangetal. Alle gratisspin som afsløres regnes sammen. Alle gevinster under gratisspillet ganges med det afslørede gangetal. Glamour Puss-funktionen aktiveres på ny når 3 eller flere scattersymboler vises  under gratisspillet. Spilleren belønnes da med samme antal gratisspin som han eller hun oprindeligt vandt. De nye gratisspin lægges til tilbageværende antal. Ingen yderligere gangetal deles ud.

Glamour Puss-logotypen er et wildsymbol og erstatter alle andre symboler undtaget Glamour Puss-scattersymbolen.

Hvert wildsymbol fordobler gevinsten i den kombination symbolet indgår. To wildsymboler ganger t.ex. vinsten med 4 (2 * 2), 3 wildsymboler med 8 (2 * 2 * 2) osv.

Information om spillet:

• Den laveste indsats er EUR 0,01 og den højeste EUR 900.
  • Du kan spille på op til ni linjer.

Sådan spiller du

• Välja linjer: Nio linjer väljs automatiskt. Du kan minska eller öka antalet linjer genom att klicka på knapparna < eller=""> vid LINES (linjer) på spelskärmen. Valda linjer lyses upp till skillnad från linjer som inte valts. Du kan välja eller välja bort linjer genom att klicka på linjens nummer vid linjens slut.
  • Välja insats: När du börjar spela satsas automatiskt EUR 0,25 på alla 9 linjer dvs. totalt EUR 2,25. Du kan öka eller minska insatsen genom att klicka på knapparna < eller=""> under knappen BET (insats). Om ditt spelsaldo sjunker till under din totala insats justeras inte insats och antal linjer till nästa möjliga insats. Istället öppnas fönstret Re-buy (nytt köp). Om du inte har tillräckligt med pengar på ditt konto visas ett inbetalningsalternativ i ett popupfönster.
  • Högsta insats: Om du vill spela på 9 linjer och satsa EUR 100,00 på varje linje klickar du på MAX BET (högsta insats). Om ditt spelsaldo inte räcker till inaktiveras det här alternativet.
  • Antalet valda linjer multipliceras med insatsen per linje. Den totala insatsen visas vid TOTAL BET (total insats) längst ned till vänster på spelskärmen.
  • Regler: Om du klickar på knappen HELP (hjälp) längst ned på skärmen kommer du till vinsttabellen. För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen BACK TO GAME (tillbaka till spelet) i skärmen RULES.
  • Gevinsttabel: Hvis du klikker på knappen PAYTABLE længst nede til venstre på skærmen kommer du til gevinsttabellen. For at komme tilbage til spillet klikker du på knappen GAME (spil) på skærmen PAYTABLE (gevinsttabel). Hvis du klikker på knappen NEXT (næste) længst nede i midten på skærmen PAYTABLE kommer du til næste sidea i gevinsttabellen. Hvis du vil udregne udbetalingsbeløbet ganger du hver enkelt gevinst med den placerede indsats. Hvis du klikker på knappen RULES (regler) i gevinsttabellen kommer du til siden med spilleregler.
  • Regler: Hvis du klikker på knappen RULES længst nede til venstre på spilskærmen kommer du til spillereglerne. For at komme tilbage til spillet klikker du på GAME på skærmen RULES. Hvis du klikker på knappen RULES i gevinsttabellen kommer du til siden med spilleregler.
  • Jackpotreglerne finder du, hvis du klikker på knappen JACKPOT RULES øverst til højre på spilskærmen under Jackpot-udregneren.
  • PLAY (Spil): Klik på SPIN (drej) for at starte spillet. Sekskanterne roterer og når de standser udbetales en eventuel gevinst. En gevinstkombination består af 4 eller flere matchande symbolgruppeer ved siden af hinanden på spillefeltet. Det beløb du vinder fremgår af gevinsttabellen. Symboler som danner en gevinstkombination lyser og information om gevinsterne vises under sekskanterne.
  • Resultat: Alle gevinstsymboler lyser og animeres. Totalt gevinstbeløb vises i meddelelsesruden under hjulet. Symbolerne som indgår i en gevinstkombination lyser op og animeres.
  • Gentag indsats/ændre indsats: Når du har satset en gang går dine indstillinger automatisk videre til næste spin hvis du har penge nok. Standardindsatsen er EUR 25 hvilket gælder for alle 24 sekskanter. Hvis du vil ændre din indsats anvender du knapperne + og – mellem MAX BET og AUTO SPIN.
  • Saldo: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises ved CREDITS (tilgodohavende).
  • Indsats: Beløbet som satses i et vist spil vises i fæltet TOTAL BET (total indsats).
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises under "SALDO" og "SAMLET INDSATS.
  • AUTOPLAY (automatiskt spil): Med denne funktion kan du vælge spinalternativ for hands free-spil. Funktionen indehholder følgende alternativer:
    • Number of spins: Spillet drejer automatisk så mange gangee du har valgt i listemenuen. Du kan hvor mange gange du vil spille og spille til din saldo når under den totale indsats.
    • Spin till win is equal to or exceeds (Spillet til gevinsten er lige med eller højere): Spillet fortsætter til gevinstbeløbbet er lige med eller højere end det beløb du har valgt i listemenuen.
    • Spin till any win (Spil til næste gevinst): Spillet fortsætter automatisk til du vinder nästa gång.
    • Spin till feature trigger or bonus round (Spil til næste freespin eller bonuspil): Spillet fortsætter automatiskt til næste freespin- eller bonusspil udløses.
    • Spin till my balance exceeds (Spil til saldoen er højere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen bliver højere eller tilsvare det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Spin till my balance falls below (Spil til saldoen er lavere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen er lavere end eller tilsvarende det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Play faster (Spil hurtigere): Med dette alternativ kan du spille hurtigere i det at pauserne bliver kortere. Du skal vælge mindst ét af de øvrige autospilsalternativer inden du kan vælge hurtigere spil.
  • Om du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan stoppe autospillet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er igang stoppes autospillet efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Når du spiller med flere autospilsalternativer er der betingelser som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge samme alternativer igen eller vælge andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige penge.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på GAME RULES (spilleregler) hvis du vil se yderligere regler for spillet på hjemmesiden.
  • Klik på REBUY (nyt køb) hvis du vil købe mere tilgodehavende til spillet fra din konto.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på QUICK DEPOSIT (hurtig betaling) hvis du vil indsætte flere penge på din konto.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.
    • Regler

• Spela på minst 1 och högst 9 linjer.
      • Udbetalninger foretages i henhold til gevinsttabellen.
      • Gevinster fra gevinstlinjer ganges med indsatsen per gevinstlinje.
      • Scattervinster ganges med den totale indsats.
      • Scattervinster lægges til gevinster fra gevinstlinjerne.
      • Den højeste gevinst på en valgt linje giver udbetaling.
      • Om du vinner på flera linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
      • Alla symboler ger vinst från vänster till höger utom GLAMOUR PUSS-scattersymbolerna som ger utbetalning oavsett position.
      • Du vinner bara på valda linjer. GLAMOUR PUSS-scattersymbolen ger däremot vinst oavsett position.
      • Wildsymbolen, GLAMOUR PUSS-logotypen, visas endast på hjul 1, 2, 3 och 4 och ersätter alla andra symboler och fungerar tillsammans med alla andra symboler utom GLAMOUR PUSS-scattersymbolen.

Spilfunktioner

Gratisspillet GLAMOUR PUSS

Du belönas med att få spela Glamour Puss-funktionen när 3 eller fler scattersymboler kommer upp någonstans på hjulen.
      • Bakom varje scattersymbol som aktiverat gratisspelet döljer sig antingen ett slumpmässigt antal gratissnurr eller ett slumpmässigt tilldelat tal som multiplicerar antalet vunna gratissnurr. Alla gratissnurr som avslöjas räknas samman.
      • Du kan vinna högst 20 gratissnurr och ett multipliceringstal på högst 8 den första gången som gratisspelet aktiveras.
      • Alla vinster under gratisspelet multipliceras med det avslöjade multipliceringstalet.
      • Om tre eller fler Glamour Puss-scattersymboler kommer upp någonstans i vyn under gratisspelet återaktiveras Glamour Puss-funktionen och spelaren belönas med samma antal gratissnurr som han eller hon ursprungligen vann. Inget ytterligare multipliceringstal delas ut.
      • Det finns ingen gräns för hur många ytterligare gratissnurr som kan delas ut.
      • Alla gratissnurr spelas med samma antal linjer och samma insats per linje som i spelet som utlöste gratisspelet.

Gevinsttabel

Teoretisk gevinst til spilleren er 95,01 %.

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice døgnet rundt.

Hvis du mister forbindelsen mens Glamour Puss-funktionen /gratisspillet aktiveres, eller midt i det, startes Glamour Puss-funktionen gratisspillet automatisk når du åbner spillet igen der hvor spillet blev afbrudt. Efter du har afsluttet Glamour Puss-funktionen /gratisspillet kan du fortsætte med samme spil eller vælge et andet.