Wheel of Fortune Triple Gold Gold Spin

Gør dig klar til at blive den nyeste deltager i det ikoniske Wheel of Fortune® Triple Gold Gold Spin! Dette trinvise spil har 5 gevinstlinjer, erstatningssymboler der ganger linjegevinster, den ikoniske Wheel of Fortune-bonus, en Guldspin-bonus og en jackpot.

Sådan spiller du

Wheel of Fortune® Triple Gold Gold Spin har 5 gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.

Samlet Indsats

Viser det aktuelle antal gevinstlinjer og den samlede indsats i valuta.

For at ændre indsatsen:

Vælg den ønskede samlede indsats.

På computere skal du trykke på minusknappen (–) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at øge den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins til den nuværende samlede indsats og antal valgte gevinstlinjer.

For jurisdiktioner hvor autospin er tilgængeligt: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiveret gevinst-/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Erstatningssymbol-funktion

Alle symboler undtagen Tredobbelte 7‘ere, Spin Scatter- og Guldspin Scatter-symboler kan fremkomme med et Tredobbelt Erstatningssymbol. Symboler, der indeholder et Tredobbelt Erstatningssymbol, erstatter deres respektive symboler uden det Tredobbelte Erstatningssymbol.

Hvis 1 symbol i en linjegevinst indeholder et Tredobbelt Erstatningssymbol, ganges denne gevinst med 3x. Hvis 2 symboler i en linjegevinst indeholder et Tredobbelt Erstatningssymbol, ganges denne gevinst med 9x. Hvis 3 symboler i en linjegevinst indeholder et Tredobbelt Erstatningssymbol, ganges denne gevinst med 27x.

Wheel of Fortune-bonus

Wheel of Fortune-bonussen udløses, når Spin Scatter-symbolet fremkommer på en aktiv position på hjul 3. Hvis Wheel of Fortune-bonussen udløses, tildeles der 1 spin på Wheel of Fortune-hjulet.

De tilgængelige hjulgevinster er 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75, 100, 125, 150, 200, 250, 400, 500 og 1.000 mønter.

Når hjulet stopper, tildeles den præmieværdi, som hjulets pil peger på, og bonussen slutter.

Guldspin-bonus

Guldspin-bonussen udløses, når Guldspin Scatter-symbolet fremkommer på en aktiv position på hjul 3. Hvis Guldspin-bonussen udløses, tildeles der 1 spin på Guldspin-hjulet.

De tilgængelige hjulgevinster er jackpotten, 45, 50, 60, 65, 75, 80, 90, 100, 125 og 150 mønter, og 3x, 5x og 15x multiplikatorer.

Hvis Guldspin-hjulets pil peger på en 3x, 5x eller 15x multiplikator, tildeles der 1 spin på Wheel of Fortune-hjulet. Når Wheel of Fortune-hjulet stopper, vindes den værdi, som hjulets pil peger på, ganget med den tildelte multiplikator fra Guldspin-hjulet. Der anvendes et andet Wheel of Fortune-hjul med forskellige multiplikatorer.

Guldspin-bonussen slutter, når alle tildelte hjulspin er blevet spillet.

Sådan vindes jackpotten

Wheel of Fortune Triple Gold Gold Spin tilbyder 2 måder at vinde jackpotten på.

Et Hjul Tredobbelt 7'er-symbol og 2 Hjul Tredobbelt 7'er-symboler med et Tredobbelt Erstatningssymbol på den første gevinstlinje, tildeler jackpotten.

Jackpotten kan også blive tildelt under Guldspin-bonussen.

Jackpotten er en fast gevinst, og den deles ikke - den kan kun vindes af spilleren.

Indstillinger

Lyd

  • Slå spillyde on eller off.

Lydeffekter

  • Slå lydeffekter on eller off.

Musik

  • Slå musik on eller off.

Stemme

  • Slå voiceover on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende med hjulet længst til venstre.

Kun den største gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Spin Scatter-symbolet forekommer kun på hjul 3.

Guldspin Scatter-symbolet forekommer kun på hjul 3.

Hjul Tredobbelt 7'er-symbolet forekommer kun på hjul 1.

Hjul Tredobbelt 7'er-symbolet med Tredobbelt Erstatningssymbol forekommer kun på hjul 2 og 3.

Gevinster forevises i valuta.

I dette spil er hjulet en grafisk animation, som ikke udgør et egentligt hjul, men blot anvendes for underholdningens skyld. Chancerne for at opnå bestemte segmenter er derfor ikke lige sandsynlige.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af bonussen samt det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås under bonussen, afsluttes bonussen øjeblikkeligt, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

RTP:-93.50%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2022 Califon Productions, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

© 2022 IGT. Alle andre varemærker og/eller tjenestemærker brugt heri er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets tilknyttede selskaber eller dets licensgivere.

Sidst opdateret 7. dec 2021

Seneste opdatering: 26-05-2022