Ivanhoe

Spilleregler

1. Ivanhoe er et videospil med 3 hjul, 3 rækker og 17 forbundne gevinstlinjer.
  2. Spillet omfatter 12 indsatsniveauer for hver valuta.
  3. Hver indsats udgør 100 mønter.
  4. Gevinstlinjer udbetales efter kombination fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst pr. aktive gevinstlinje udbetales.
  5. En spillerunde starter på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  6. Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin. Hold knappen 'Auto Spin' nede for at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk eller brug knappen 'Auto Spin'.
  7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
  8. Gevinster vises i mønter.
  9. Ivanhoe spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med free spins.
  10. Kronesymbolet fremkommer kun på midterhjulet og forvandles fra en blokering i grundspillet til en Wild i bonusspillet.
  11. En kombination af 3 bonussymboler på en gevinstgivende linje udløser bonusspillet med 5 free spins.
  12. Hvert niveau i bonusspillet tilføjer yderligere 3 free spins og en multiplikator. Multiplikatoren når fra 2 i første niveau til 6 i det sidste.
  13. Den multiplikator, der er gældende for det aktive bonusspilniveau, føjes straks til gevinstkombinationen.
  14. Hvis et bonusspilniveaus møntgrænse opnås, stiger man med det samme i niveau. Alle gevinster, der er samlet indtil videre i bonusspillet, overføres til næste niveau. Også ubrugte free spins overføres til næste niveau.
  15. Bonusspillet slutter, når der ikke er nogen tilbageværende free spins, eller når maksimumsgevinsten opnås.
  16. Hvert bonussymbol i bonusspillet udløser et ekstra free spin.
  17. Gevinsten udbetales i slutningen af bonusspillet.
  18. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde eller under bonusspillet.
  19. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 96,3 %
  20. Den maksimale gevinst er 300.000 mønter.
  21. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Spilstrategier

Mange spillere ændrer indsatsstørrelsen efter deres sidste spilrundes udfald. Du kan indstille dette til at ske automatisk ved at vælge en spillestrategi.

1. En spillestrategi er et forudbestemt mønster, som automatisk skifter dit indsatsniveau efter bestemte regler.
  2. En spiller kan ændre eller deaktivere en spillestrategi efter hver spillerunde.
  3. Auto Spin medtager spillestrategier.
  4. Aktivér en spillestrategi ved at vælge startniveauet og strategien. Tryk derefter på 'Spil'.
  5. Spillestrategien skifter ikke spillets teoretiske udfald.
  6. Værktøjet Optimiser justerer indsatsen op eller ned til det nærmeste indsatsniveau under den valgte %-del. Den forbliver aktiv på det laveste indsatsniveau.
  7. Spillestrategierne er opført i udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 11-04-2018