Blazing Bull

Om spillet

Blazing Bull er en 6-hjuls, 4-rækkers videospillemaskine og 4096 spillelinjer, der indeholder free-spins bonus med en progressiv funktion, hvoraf antallet af iværksættende spins tilvækster ved spil mellem forekomster af Free-Spins Bonussen.

Alle spillelinjer er altid spillet og indsatsen pr. spin er 60. Teoretisk udbetaling er 97.42%

Spilfunktioner

FREE-SPINS BONUS

Når 3 eller flere SØLV BONUS-symboler forekommer i enhver position i løbet af hovedspillet, er Sølv- Free-Spins med x2 MULTIPLIKATOR WILD-symboler udløst.

Når 3 eller flere GULD BONUS-symboler forekommer i enhver position i løbet af hovedspillet, er GULD- Free-Spins med x3 MULTIPLIKATOR WILD-symboler udløst.

Sølv- og Guld- Free-Spins tællere begynder ved et indledende antal af free-spins, og som flere hovedspil-spins er spillet, er flere free-spins tilføjet til den tilsvarende Sølv- og Guld- Free-Spins måler. Der er et fastsat antal af hovedspil-spins krævet for at vækste 1 spin på hver free-spins måler. Der er et maksimums antal af iværksættende free-spins for hver måler, og ud over dette niveau vil free-spins måleren ikke længere tilvækste:

Sølv- Free-Spins: +1 free-spin hver 15 betalte spins, nulstillingsværdi: 7 spins. Maksimum iværksættende spins: 20,

Guld- Free-Spins: +1 free-spin hver 33 betalte spins, nulstillingsværdi: 9 spins. Maksimum iværksættende spins: 30.

Når free-spins er udløst, tildeler spillet antallet af iværksættende spins i forhold til den associerede free-spins måler, og måleren nulstilles.

I løbet af free-spins tildeler 2 eller flere BONUS-symboler yderligere free-spins.

Spillelinjer betalinger

For gevinstgivende linjer er gevinstkombinationer udbetalt for symboler forekommende i

enhver position i sammenhængende kolonner fra venstre til højre, hvoraf det hjul længst til venstre er det begyndende. Kun den højeste matchende kombination for hvert symbol tildeles. Den totale udbetalingssum fra gevinstgivende linjer er summen af hvert forskelligt symbol, der har en gevinstkombination.

Seneste opdatering: 06-08-2020