Call of the Colosseum

Call Of The Colosseum LHR

Colosseums råb er en spilleautomat med fem hjul og en gratis spil-funktion, der øger dine gevinster. Ved almindeligt spil er målet at opnå en gevinstgivende symbolkombination på en hvilken som helst valgt række. Udbetalinger afhænger af antallet af mønter, der spilles, og den opnåede gevinstgivende symbolkombination. Det teoretiske gennemsnitslige afkast til spilleren (RTP) er 95,26 %.

Spilleregler

Spil 1 til 25 rækker

Udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten

Gevinster på vinderrækker ganges med det beløb, der er satset pr. vinderrække

Scattergevinster ganges med den samlede indsats

Scattergevinster tilføjes til betalingsrækkegevinster

Største gevinst kun på hver af de udvalgte betalingsrækker

Sammenfaldende gevinster på forskellige gevinstrækker lægges sammen

Alle gevinster sker på de valgte rækker med undtagelse af tilfældigt placerede SHIELD

Alle symboler betales i retning venstre mod højre undtagen for tilfældigt placerede SHIELD, som altid giver betaling

EMPEROR vises på hjulene 2, 3 og 4 og erstatter alle symboler med undtagelse af tilfældigt placerede SHIELD

GRATIS SPIL-FUNKTION

Gratis spil-funktionen gives, når 3 eller flere tilfældigt placerede SHIELD vises

10 gratis spil gives, og alle gevinster bliver herunder FORDOBLET

Hver EMPEROR, der vises hvor som helst på skærmen under et gratis spil, udløser enten ”THUMBS UP” eller ”THUMBS DOWN”

Hver EMPEROR, der udløser ”THUMBS UP” giver YDERLIGERE 1 til 3 GRATIS SPIL

Gratisspil funktion kan ikke gen udløses

Gratis spil bliver spillet på de samme rækker og med samme indsats som det udløsende spil

Spilfunktion (hvis relevant)

For at satse en gevinst skal du trykke på SPIL og derefter vælge FARVE eller KULØR

Gevinsten bliver FORDOBLET (x2), hvis valget af FARVE er korrekt

Gevinsten bliver FIRDOBLET (x4), hvis valget af KULØR er korrekt

Gevinster kan satses op til 5 gange

Jackpotgevinster kan ikke satses

Sådan spilles spillet

De rækker og den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (-) og (+) ved siden af de respektive valgmuligheder.  Knappen Maks. for rækker og indsats vælger automatisk det maksimale antal rækker og den maksimale indsats for det respektive felt. Bemærk: Du kan også vælge det antal rækker, du ønsker at spille, ved at klikke på rækkens mærkenummer på siden af hjulene.

Tur: Drejer hjulene.

Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 500 ture.

Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:

Saldo: Viser din samlede saldo.

Indsats: Viser det samlede beløb pr. række, der spilles.

Rækker: Viser det antal rækker, der spilles.

Vind: Viser det beløb, du har vundet i turen.

Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb. Det består af indsats ganget med antallet af rækker, der spilles.

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022