Midas Golden Touch Christmas Edition

Spilleregler 

Bemærk: Videospil emaskinen The Midas Golden Touch Christmas Edition kaldes Midas Golden Touch Christmas Edition, spil et el er blot spil.

Midas Golden Touch Christmas Edition er en 3x5 videospil emaskine, 15 faste gevinstlinjer med multiplikator-wilds og et bonusspil med en sticky gevinstfunktion. Den teoretiske tilbagebetaling til spil er er 96,17%.

En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte indsatsniveau.

Autospil spil er automatisk det antal spil erunder, der er valgt på siden for autospil.

Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel en.

Al e gevinster på spil elinjer i en spil erunde lægges sammen og vises ved afslutning af spil erunden.

Kun den længste gevinst pr. gevinstlinje udbetales set i rækkefølge fra venstre mod højre uden mel emrum og i kombinationer i henhold til gevinsttabel en.

Wild-symbolerne erstatter al e andre symboler, undtagen scatter-symbolet. Al e gevinstlinjer med et wild-symbol bliver multipliceret med det antal wilds, der findes på gevinstlinjen. 1 wild-symbol på en gevinstlinje giver 2x multiplikator 2 wild- symboler på en gevinstlinje giver en 4x multiplikator 3 wild-symboler på en gevinstlinje giver en 8x multiplikator 4 wild symboler på en gevinstlinje giver en 16x multiplikator 5 wilds på en gevinstlinje giver en 32x multiplikator

3 el er flere scatter-symboler udløser bonusspil et. Antal et af spil afhænger af antal et af scatter-symboler i spil et.

I bonusspil et udløser al e gevinster en sticky ekstra spil-funktion. Under ekstra spil-funktionen bliver al e vindende symboler på en linje låst, og de tilbageværende symboler spinner igen. Ekstra spil-funktionen fortsætter, indtil der ikke låses flere vindende symboler. I bonusspil et bliver der placeret en enkel tilfældig wild på hjulene ved starten af hvert gratis spil.

Ingen indsatser kan ændres under en spilrunde.

I tilfælde af fejl i spil et, vil al e påvirkede indsatser og udbetalinger blive annul eret.

Den maksimale samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er 10100. Hvis denne grænse nås, vil spilrunden blive afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.

Køb af funktion kan blive gennemført til en pris, som svarer til størrelsen af den aktuel e indsats ganget op. Et køb starter et spin med et slutresultat, der omfatter mindst 3 Scatter-symboler. Den teoretiske RTP er 96,43%. Al e slutresultater af et funktionskøb udbetales i henhold til gevinsttabel en og i forhold til indsatsstørrelsen. Køb af funktion-funktionaliteten er muligvis ikke tilgængelig i al e lande.

Maksimal gevinst

Den maksimale gevinst i spil et er 10100 gange samlet indsats.

Ingen valg vil påvirke sandsynligheden for at få den maksimale gevinst.

Sandsynligheden for at få den maksimale gevinst er 1:899466616297.


Seneste opdatering: 24-11-2023