Rich Wilde and the Amulet of Dead

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 7 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Rich Wilde and the Amulet of Dead er en videospillemaskine med 5x3 hjul og op til 10 gevinstlinjer.
Vedhænget er en SCATTER, og det kan vises på ALLE hjul. Vedhænget er også en WILD SCATTER og kan erstatte ethvert andet symbol (undtagen et særligt VOKSENDE SYMBOL) for at danne en vindende kombination. SCATTER-gevinster ganges med den samlede indsats og føjes til gevinster på gevinstlinjen.

THOTH WILD vises kun på hjul 2, 3 og 4. THOTH WILD kan vises som en stak og udløser THOTH MULTIPLIER.

1, 2 eller 3 fuldt stablede THOTH WILD aktiverer en MULTIPLIER på henholdsvis x2, x3 eller x5. Den aktiverede MULTIPLIER gælder for alle gevinster på det udløsende spin. THOTH MULTIPLIER er altid tilgængelig i basisspillet og FREE SPINS. En aktiveret MULTIPLIER anvendes også på SCATTER-gevinster.

3 eller flere SCATTERS udløser 10 indledende FREE SPINS. Inden FREE SPIN starter, vælges et tilfældigt HIGH-PAYING eller ROYAL-symbol til at fungere som et særligt VOKSENDE SYMBOL under hele FREE SPIN-sessionen. Efter at have vurderet gevinsterne på hvert spin i FREE SPINS, kan det særlige VOKSENDE SYMBOL udvides til at dække alle tre positioner på hjulet. Dette symbol udvides kun, når der er nok symboler på hjulene til at skabe en gevinst. De særlige VOKSENDE SYMBOLER behøver ikke at vises ved siden af hinanden for at resultere i en vindende kombination. Under FREE SPINS kan kun fuldt stablede THOTH WILDS erstatte et særligt VOKSENDE SYMBOL for at skabe en vindende kombination.

3 eller flere SCATTERS under FREE SPINS udløser yderligere 10 spins.

Du kan forsøge at multiplicere din gevinst i den valgfrie gamblerunde. Tryk på knappen GAMBLE, når du har vundet en gevinst, for at starte runden. Dit mål er at gætte farven eller kuløren på det vendte kort. Gæt ved at klikke på den tilsvarende knap. Hvis du gætter den rigtige farve, fordobler du gevinsten. Hvis du gætter den rigtige kulør, firdobler du gevinsten. Du kan spille gamblerunden op til fem gange i træk og op til en grænse på 2.500 mønter.

I vinduet INDSTILLINGER kan du specificere det antal linjer, du ønsker at have aktiv pr. runde, det antal mønter, du ønsker at satse pr. aktive linje, og den møntværdi, du ønsker at bruge. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til betalingstabellen.

Handlinger

Ændre indsats
- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.
Aktivér yderligere linjer
- Øg antal linjer per spil ved at klikke på +.
Deaktivér linjer
- Sænk antal linjer per spil ved at klikke på -.
Øg antal mønter/linje
- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
Sænk antal mønter/linje
- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
Øg den pålydende værdi
- Øg møntværdien ved at klikke på +.
Sænk den pålydende værdi
- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
Betalingstabel
- Viser betalingstabellen.
Autospil
- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil indledes et antal på hinanden følgende spilrunder automatisk ved hjælp af dine nuværende indsatsindstillinger (dvs. #linjer, #mønter/linje- og møntbetegnelse). Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
Spil / Start / Mellemrum
- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
Stop
- Stopper hjulene hurtigere.
Hurtigt spil
- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.29%.

Seneste opdatering: 01-04-2021