Fox Mayhem

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger. Alle gevinster udbetales fra venstre mod højre og starter fra hjulet længst til venstre. Symbolgevinster udbetales for enhver vindende gevinstlinjekombination uden huller. Kun den højeste gevinst udbetales pr. aktiv gevinstlinje.

Spilleregler

Fox Mayhem er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 gevinstlinjer.

WILD erstatter alle symboler undtagen SCATTER og pengesymboler. Den kan kun lande på hjul 2, 3, 4 og 5. SCATTER er ikke tilgængelig under FREE SPINS. Det kan lande på et hvilket som helst hjul.

Pengesymbolerne kan lande hvor som helst på hjulene. Der kan kun vises 1 pengesymbol pr. hjul, maks. 5 pengesymboler på et enkelt spin. Præmierne i pengesymboler kan være: 1x, 5x eller 10x hele indsatsen. Den maksimale individuelle præmieværdi er 10x den samlede indsats. Præmierne i pengesymbolerne indsamles i præmiemåleren, når PRÆMIEINDSAMLING udløses. Præmierne indsamles også under PRÆMIEINDSAMLING og FREE SPINS. Præmierne vindes i slutningen af hver funktion.

3-5 pengesymboler på et enkelt spin giver PRÆMIEINDSAMLING. Funktionen kan udløses i basisspillet og FREE SPINS. Kun pengesymboler kan lande på hjulene under PRÆMIEINDSAMLING. Funktionen starter med 3 indsamlingsspins. Pengesymboler, der lander på hjulene, bliver siddende indtil funktionen er afsluttet. Indsamlingsspins nulstiller til 3, hver gang et hvilket som helst pengesymbol lander på hjulene. Alle præmier på pengesymboler indsamles med det samme. PRÆMIEINDSAMLING slutter, når alle indsamlingsspins er brugt, eller der er indsamlet 15 pengesymboler.

3, 4 eller 5 SCATTERS udløser henholdsvis 10, 12 eller 15 FREE SPINS. Under FREE SPINS øges antallet af pengesymboler på hjulene. Alle præmier på pengesymboler indsamles med det samme. En MULTIPLIER tildeles tilfældigt ved starten af FREE SPINS. MULTIPLIER er enten x2, x5, x10 eller x20. Funktionen PRÆMIEINDSAMLING kan udløses under FREE SPINS. FREE SPINS genoptages, når PRÆMIEINDSAMLINGEN er afsluttet. Alle de præmier, der indsamles i PRÆMIEINDSAMLING, tilføjes til præmiemåleren. FREE SPINS kan ikke udløses igen. Det maksimale antal FREE SPINS er 15. Ved slutningen af FREE SPINS ganges den tildelte MULTIPLIER med den samlede indsamlede præmie i præmiemåleren.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 96.20%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 06-07-2023