Bonanza

Introduktion til spillet

Bonanza er en seks-hjuls video slot med reagerende vinder byder Big Time Gaming unikke Megaways.

Megaways™

En Megaways slot kan producere op til 7 ikoner per hjul for hvert spin. Hver vogn tilføjer et symbol til hjul 2,3,4 og 5, kan hver tur har fra 2 og 7 ikoner og hver tur kan have op til 117649 Megaways at vinde.

Hvordan man spiller

Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsen værdi vises i indsats-displayet.
Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Automatisk spil

For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start, for at påbegynde automatisk spil.
Når Auto-spil er slået til vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af de grænserne nåes eller noget opstår, der kræver handling fra spilleren.

Start spin

Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.
De 6 hjul vil dreje rundt og derefter stoppe, og vise resultatet.

Indkøbsvogne

Hver vogn tilføjer et symbol på hjul det er over for ruller 2,3,4, og 5.

Reaktioner

Hver vindende symbol er en del af en reaktion, og erstattes af symboler, der kommer fra oven på hjulene og fra højre i vognene.

Gevinst på symboler

En gevinst udbetales når på hinanden følgende symboler matcher, uanset af højden, fra venstre mod højre startende fra det venstre hjul.
Højeste gevinst udbetales prvinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se UDBETALINGER for yderligere information.

Wild

Wilds erstatter for hvert symbol undtagen scatter.
Wilds er kun til stede i vognene

Scatter

Den scatter ikon kan forekomme i nogen af hjulene.
Få fire gold scatters at vinde 12 gratis ture. Eventuelle ekstra scatter tilføjer en ekstra fem gratis spins.

Gratis Spins

Under gratis ture der er en ubegrænset gevinst multiplikator, der starter ved 1 og er steget med 1 efter hver reaktion.
Gratis Spin Scatter ikoner kan vises i vognene og belønner ekstra gratis spins.
Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.
Ved slutningen af de gratis spins, vil den samlede gevinst for disse spins blive vist. Eventuelle gevinster vil blive krediteret til spillerens konto og regelmæssig spil genoptages derefter.

Gratis Spin Scatter

Den gratis spin scatter ikon kan vises i vognene under gratis spins og betaler enhver.
3 Scatters = 5 ekstra gratis spins
4 Scatters = 10 ekstra gratis spins.

Almindelige Oplysninger

Dette spil har en RTP på 96%.
I tilfælde af at spillet ikke reagerer eller der er problemer under et spin, vil spillet gentage ufuldstændige spins og vise resultatet til spilleren, når spillet kører spillet næste gang.
Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 11-04-2018