Book of Toro

Nøglefunktioner

Spilbeskrivelse

Toro og Matador er på deres "verdensturné" og har nu forladt Spanien og ankommet til Egypten. Ifølge oplysninger, Matador bedstefar Cpt. Diaz, der sidst blev set søge efter Toros Bog på stedet for de store pyramider, inden han forsvandt under mystiske omstændigheder, er blevet set igen - næsten 25 år senere. Vækket til live som en mumie, vil han aldrig finde hvile, før han har fundet den gamle bog, der siges at være "nøglen" til det inderste af pyramidernes hemmelige skattekamre.

For at blande sig i den arkæologiske baggrund forklæder Toro sig som en farao

-statue, mens han sneg sig rundt i korridorerne under pyramiderne. Matadoren i mellemtiden foregiver at være den nye udgravningsleder for i det mindste at kunne spejde de øvre niveauer og skjule sin frygt for mørket. Planen er at fange mumien og sende ham tilbage til hvile, før han kan lægge hænder på den dyrebare bog.Game view

Indsats og saldo vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele

spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolspecifikation

Gevinstlinjer

Night Trax har 10 gevinstlinjer. RTP for alle gevinstlinjer er den samme, og RTP for spillet er defineret i spilregel nr. 31.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

En kombination af 3 eller flere book symboler i normal tilstand udløser bonusfunktionen med gratis spins. Når de gratis spins er udløst, vælges et tilfældigt symbol til funktionsbogen, som er en slags scatter -løn. Tre tilfælde af scatter

-betalingssymbolet på tre forskellige hjul udløser funktionsbogen efter udbetaling af potentielle gevinstlinjer. De scatter -betalende symboler udvides lodret for at dække hele hjulene, hvor de er til stede.

Knapaflaringer

Spilleregler

1. Book of Toro er en spillemaskine med 5 hjul, 3 rækker, drejende hjul og 10
  1. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver
  1. Hver indsats er 100 mønter.
  1. Indsatslinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst aktiv indsatslinje udbetales.
  1. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  1. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles
  1. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter
  1. Gevinster præsenteres i spillerens valuta eller i mønter (hvis det er en mulighed i den gældende retskreds). Spilleren kan ændre sine præferencer i
  1. Book of Toro spilles på to måder: Normal og Bonus med Free
  1. Wild-symbolet og wild bog-symbolet erstatter ethvert symbol undtagen mumie, Toro og andre wild-symboler.
  1. En udbetalingslinje udelukkende bestående af wild-symboler giver samme gevinst som det mest værdifulde
  1. Toro er et Walking Wild-symbol, der kun optræder på hjul 5. Toro bevæger sig mod venstre, indtil han drejer ud fra det første hjul, og genererer et respin for hvert
  1. Bogsymboler er Sticky, så længe der er mindst en Toro i syne. En potentiel bonustilstand udløses, når alle gevinster er udbetalt og alle Toro-symboler har forladt skærmen.
  1. To eller flere mumiesymboler udløser Mummy Mumiesymbolerne fastlåses på deres plads og forbliver Sticky under det følgende respin.
  1. Yderligere mumiesymboler dukker op under det fortsatte Mummy Respin, der kan forlænge dine Alle Mummy Respins slutter, når en Toro dukker op.
  1. Hvis man lander en Toro, når der er synlige mumiesymboler, eller lander én eller flere mumiesymboler, når Toro er synlig, udløser det Toro Goes Wild-funktionen.
  1. I løbet af Toro Goes Wild-funktionen bevæger Toro sig vertikalt og så horisontalt og vælter alle mumiesymbolerne af og efterlader wild-symboler. Toro fortsætter med at angribe, indtil alle mumiesymboler er
  1. Toro begynder med at angribe mumiesymboler på samme Så ser han til venstre og fortsætter med at angribe til venstre, så længe der er flere mumiesymboler. Til sidst ser han til højre og angriber alle mumiesymboler på sin højre side.
  1. Kun en Toro angriber aktivt mumiesymboler ad Han forbliver aktiv, indtil han forlader skærmen, selvom der måske er flere end én Toro på hjulene.
  1. Tre eller flere bogsymboler i normaltilstanden udløser bonustilstanden med Free
  • bogsymboler: 10 Free Spins
  • bogsymboler: 15 Free Spins
  • bogsymboler: 20 Free Spins
  1. Et symbol udvælges tilfældigt til udvidelse og Scatter-udbetaling i starten af
  1. Mindst to udvidende symboler med høj eller middelværdi eller mindst tre udvidende symboler med lav værdi på separate hjul udløser Scatter- Efter potentielle udbetalingslinjegevinster udvides de udvidende symboler til at dække hele hjul og udbetale en scatter-gevinst.
  1. Toro erstatter et udvidende symbol på et hvul, hvis der er mindst et udvidende symbol på et andet Et wild-symbol kan ikke udløse udvidelsesfunktionen.
  1. Et udvidende symbol, der bliver dækket af et wild-symbol, når Toro passerer hen over det i sin jagt på mumiesymboler, kan stadig udløse Scatter-
  1. Free Spins sættes på pause, når en Toro dukker op, eller når Mummy Respin udløses. Bonusspillet genaktiveres, når den sidste Toro forlader skærmen, og alle respins er gennemført. Scatter-udbetalingsfunktionen holdes aktiv, indtil bonus- tilstanden
  1. Tre eller flere bogsymboler i bonustilstanden genudløser yderligere gratis spin, og et ekstra udvidende symbol vælges. Op til 3 udvidende symboler kan vælges, derefter tildeles kun yderligere gratis spin. Antallet af ekstra Free Spins bliver bestemt på samme måde, som når bonusspillet først bliver udløst.
  1. Free Spin-bonusspillet slutter, når der ikke er nogen Free Spins tilbage, eller når den maksimale gevinst er nået.
  1. Gevinster udbetales i slutningen af
  1. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende
  1. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
  1. Den teoretiske udbetaling (RTP) i Book of Toro er 95,0 %.
  1. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x den samlede
  1. Alle indsatser og gevinster annulleres ved

X-iter knapafklaringer

X-iter spilleregler

X-iter-funktionen har 5 forskellige spiltyper.

Mummy Respin:

1 spin med garanteret Mummy Respin på bekostning af 10x den valgte indsats.

Toro:

1 spin med en garanteret Toro på bekostning af 25x den valgte indsats. Alle bogsymboler, der dukker op i respins, forbliver Sticky.

Mini Bonus:

3 spins med et tilfældigt valgt udvidende symbol, der er kvalificeret til Scatter- udbetalingsfunktionen, på bekostning af 50x den valgte indsats.

Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til Free Spins-bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

Super Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til Super Free Spins-bonusspillet på bekostning af 500x den valgte indsats. Den vedholdende multiplikator begynder ved x1 og stiger med et trin i begyndelsen af hvert efterfølgende respin og Free Spin. Alle bogsymboler, der dukker op, er Sticky og udvidelsessymboler forbliver Sticky, så længe mindst et yderligere udvidelsessymbol lander i visningen, eller indtil der er mindst et udvidelsessymbol på hvert hjul.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltilstande i Book of Toro er 95.0 %. Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 02-11-2021