Stars of Orion

Nøglefunktioner

Funktion

Værdi

Navn

Stars of Orion

ELK Spil-id

10065

Produktkategori

Casino

Spiltype

Spilleautomat

Klient

HTML5

RTP

95,0 %

Linjer

Klustergevinster

Jackpot

Ingen

Hjul

6 (6*8 grid)

Rakkers

8

Hit frekvens

36,6 %

Minimumsindsats

2 kr

Maksimal indsats

1000 kr

Maksimal eksponering

10 000 x maksimal indsats

Maksimal gevinst enkelt spin

10 000 x maksimal indsats

Maksimal gevinst

10 000 000 kr

Spilbeskrivelse

Stars of Orion er en slot med et gitter med 6 x 8 symboler, sekskantede klyngevinder og dryppende symboler. Der er et Magic Meter på den højre søjle, der kan tildele stigende fortjenstmultiplikatorer og magiske funktioner. Stars of Orion er et lavinespil, hvor vindende symboler og alle andre symboler af samme værdi eksploderer og fjernes fra nettet. De resterende symboler falder ned af tyngdekraften, og nye symboler falder ind for at fylde gitteret. Hver gevinst hjælper med at øge Magic Meter. Når et Magic Meter-niveau er nået, tildeles den næste Win Multiplier eller Magic Feature efter tur.

Betalingssymboler kan vises som et supersymbol med en blå ramme. Super-symboler har den virkning, at de nærliggende vindende lønklynger flettes til store superklynger med det højest betalende symbol.

Tildelte magiske funktioner aktiveres, når en gevinst ikke længere forekommer, og dermed genoptages spillet (lavine). Maksimal profitmultiplikator er 64x. Magiske funktioner er; Symbol Swap, Orion's Belt, Orion's Club, Orion's Shield og Orion.

Symbol Bytt bytter tilstødende symboler for at oprette eller forbedre vindende klynger. Orion -funktionerne udløser et nyt symboletui med vilde symboler placeret til at danne den tilsvarende stjernedannelse i Orions konstellation.

3 bonussymboler udløser bonusspillet med 10 gratis dråber. 3 Super bonussymboler udløser en super variant af bonusspillet med en højere andel af supersymboler.

Spilvisning

Satsbeløb og balance vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring

Symbolbetaling vises i mønter.

Gevinstlinjer

Stars of Orion har klustergevinster.

Særlige symboler

Symbolbillede

Funktion

 

3 bonussymboler udløser 10 gratis drops.

 

3 Super Bonus-symboler udløser Super Bonus med en højere sandsynlighed for Super Symboler.

 

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol undtagen bonussymbolet.

 

Super symbols spreder sig for at sammensmelte gevinstgivende klynger til større superklynger.

 

Spilfunktioner

Bonusspil

3 Bonus-symboler viser sig et sted på gitteret i Normal-tilstand og udløser gratis drops-bonusspil med 10 gratis drops.

I det gratis drops-bonusspil vedligeholder Magic Meter-fremskridtet mellem gratis drops.

Super Bonusspil

Bonus-symboler kan dukke op som Super Bonus-symboler, som kan kendes på en rød ramme, og vil sprede sig til tilstødende bonus-symboler. Hvis alle 3 bonus- symboler er Super Bonus-symboler, udløses Super Bonus-spillet med en højere forekomst af Super-symboler og 10 gratis drops.

Knapafklaringer:

Spilleregler

 1. Stars of Orion er en spillemaskine med et gitter på 6 x 8 symboler, der kan give sekskantede klyngegevinster og dropping symboler.
 2. Spillet byder på flere indsatsniveauer for hver valuta.
 3. Hver indsats er 100 mønter.
 4. Vindende kombinationer udbetales for klynger på 5 eller flere matchende symboler ved siden af hinanden, hvor som helst i 6x8-feltet. Flere klyngeer af det samme symbol, der ikke er side om side bliver udbetalt som separate klynger.
 5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
 6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.
 7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.
 8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.
 9. Stars of Orion spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.
 10. Wild-symbolet forekommer i normaltilstand og bonustilstand og erstatter ethvert symbol, undtagen bonusscatter-symboler. En gevinstgivende kombination med alle wild-symboler giver samme gevinst som det mest værdifulde symbol.
 11. Symboler dropper lodret med tyngdekraft og glider mod venstre og højre igen og igen så langt ned som muligt.
 12. Gevinstgivende klynge-kombinationer bliver udbetalt, gevinstgivende symboler og alle andre symboler af samme værdi fjernes fra Alle gevinster får Magic Meter i den højre søjle til at stige. Når et Magic Meter-niveau er gennemført, bliver den næste gevinstmultiplikator eller Magic-funktion tildelt. Gevinstmultiplikatoren tildeles med det sammen, hvorimod Magic-funktionen gemmes til senere. De tilbageværende symboler falder ned, og nye symboler dukker frem for at udfylde symbolgitteret. Processen gentages, indtil der ikke er flere gevinster, når den første Magic-funktion er brugt, indtil en gevinst indtræffer og genstarter processen. Den maksimale gevinstmultiplikator er 64x, hvor der ikke kan ske yderligere fremskridt i Magic Meter i spilrunden.
 13. Super symbol og Super-klynge Et udbetalingssymbol kan vises som et Super Symbol med en blå ramme. Når et Super Symbol er med i en gevinstgivende klynge, spreder rammen sig inden for klyngen og til alle tilknyttede gevinstgivende klynger. Dette skaber en stor Super- klynge, som erstatter alle symboler med et symbol af højeste værdi fra alle inkluderede klynger. Dette vil gentage sig for alle yderligere symboler, der kan tilføjes den nye Super-klynge, og andre gevinstgivende klynger, der bliver forbundet som konsekvens af den nye Super-klynge.
 1. Magic-funktionen kan være en af de følgende:
 • SYMBOL SWAP: Udskifter tilstødende symboler og skaber gevinstgivende To tilstødende symboler bytter plads, hvis det skaber eller forbedrer en gevinstgivende klynge. Symboler bliver analyseret for mulige skift et efter et fra venstre til højre og fra bund til top. Der prioriteret at skabe klynger frem for at forbedre klynger. Et symbol i en gevinstgivende klynge kan ikke skiftes. Hvis der ikke kan skabes en gevinstgivende klynge på hele symbolgitteret, vil et eller flere symboler bliver erstattet af Wild-symboler til at udgøre et eller flere gevinstgivende klynger.
 • ORION'S BELT: Extra drop med 3 WILD-symboler formet som Orion's bælte.
 • ORION'S CLUB: Extra drop med 6 WILD-symboler formet som Orion's kølle.
 • ORION'S SHIELD: Extra drop med 8 WILD-symboler formet som Orion's skjold.
 • ORION: Extra drop med 13 WILD-symboler formet som hele Orions-konstellationen.

Alle Bonus-symboler, der viser sig på gitteret inden et ORION's Wild drop bliver gemt i det nye drop.

 1. 3 Bonus-symboler viser sig et sted på gitteret i Normal-tilstand og udløser gratis drops-bonusspil med 10 gratis
 2. I det gratis drops-bonusspil vedligeholder Magic Meter-fremskridtet mellem gratis
 3. Super Bonus-symbol og Super bonus:Bonus-symboler kan dukke op som Super Bonus-symboler, som kan kendes på en rød ramme, og vil sprede sig til tilstødende bonus-symboler. Hvis alle 3 bonus- symboler er Super Bonus-symboler, udløses Super Bonus-spillet med en højere forekomst af Super-symboler og 10 gratis drops.
 1. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
 2. Gevinster udbetales i slutningen af spillerunden.
 3. Indsatser kan ikke ændres under en igangværende spillerunde.
 4. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 95,0%.
 5. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x indsatsen.
 6. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

Sidst opdateret 21-09-2021

X-iter

X-iter-funktionen lader dig købe adgang til 5 forskellige spiltyper. En X-iter-funktion købes ved at trykke på X-iter-knappen, vælge X-iter-tilstanden, der viser prisen i spillerens valuta, og trykke på Spin-knappen.

Enindbygget sekvens vises for spilleren første gang pr. Spil session.

Den købte X-iter-tilstand vises med prisen i løbet af spilrunden.

X-iter spilleregler

X-iter-funktionen har lader dig købe adgang til 5 forskellige spiltyper.

 • SUPER BONUS: Køb en spilrunde med 3 Super Bonus-symboler, der udløser Super Bonus-spil med en højere sandsynlighed for Super Prisen er 500x den valgte indsats.
 • BUY BONUS: Køber en spilrunde med 3 bonussymboler, der udløser Prisen er 100x den valgte indsats.
 • SYMBOL SWAP: Køb en spilrunde med 3 ekstra Symbol Swap-funktioner. Aktiveres ved ingen gevinster, når ingen andre Magic-funktioner er Prisen er 50x den valgte indsats.
 • SUPER-SYMBOLER: Køber en spilrunde med en højere forekomst af Super- Prisen er 10x den valgte indsats.
 • GARANTERET GEVINST: Køb en spilrunde med garanteret gevinst-kombination. Prisen er 5x den valgte

En X-iter-funktion købes ved at trykke på X-iter-knappen, vælge X-iter-typen, der viser prisen i spillerens valuta, og trykke på Spin-knappen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 95,0%. Alle spilleregler gælder for X-iter-spil.

Sidst opdateret 21-09-2021

Seneste opdatering: 07-12-2021