Dublin Up Doublemax

Velkommen til Dublin Up Doublemax videospilleautomaten med Kaskade Hjul, Hjulbonus og en Free Spins funktion med Free Spins Gamble.

Om spillet

Dublin Up er en videospilleautomat med 5 hjul og tre rækker med 25 gevinstlinjer. Når 3 eller flere identiske symboler lander på en gevinstlinje startende fra det yderste venstre hjul, giver det gevinst. Spillet har 4 almindelige højværdi symboler i form af velkendte irske ikoner og 4 lavværdi symboler i form af royale kortsymboler. Der er et Wild symbol, som dukker op i både basisspillet og Free Spins, som erstatter alle almindelige symboler. Der er også et bonussymbol, der giver gratis spins, når 3 eller flere udelukkende vises i basisspillet.

Pop og Drop Kaskade funktion

Dublin Up indeholder Kaskade gevinster. Vindersymboler fjernes fra hjulene, og de dannede huller udfyldes af nye symboler oppe fra. Under hver kaskade tilføjes et eller flere Wild symboler til de ledige positioner, før symbolerne ovenfor falder ned.

Multiplikatorer

For hver kaskade fordobles en samlet multiplikator. Multiplikatoren nulstilles til x1 efter et tabt spin eller kaskade i basisspillet. Under Free Spins nulstilles multiplikatoren ikke indtil afslutningen af Free Spin funktionen.

Fe Magi Funktion

Fe Magi hjulbonus udløses tilfældigt efter et spin i hovedspillet. Feen animerer og kaster trylleformularer for at eliminere symboler på hjulene. Dette starter en kaskade, der vil resultere i en gevinst.

Free Spins Bonus

Når 3 bonussymboler lander i basisspillet, tildeles 7 Free Spins. 4 bonussymboler giver 10 Free Spins. At få 5 bonussymboler giver 13 Free Spins. Multiplikatoren fortsætter med at opbygges under Free Spins bonussen og nulstilles ikke, før alle Free Spins er brugt op. Free Spins bliver spillet med samme indsats som i det aktiverende spil. Det er ikke muligt at genudløse Free Spins.

Free Spin Gamble

The Free Spins Gamble udløses af 3 eller 4 bonus scatter symboler, der lander eller falder ned under basisspillet Spilleren tilbydes valget mellem at samle deres nuværende Free Spins eller gamble om flere i et "alt eller intet"-spil. At vælge at gamble resulterer i, at en markør spinner. Den kan ende med at pege på enten grøn eller rød. Grøn er en gevinst og fører spilleren op til næste niveau af Free Spins. Rød er et tab og afslutter spilrunden uden Free Spins. Der kan maksimalt gambles 2 gange, når man starter med 3 scatter symboler. Maksimalt 1 gamble er tilladt, når man starter med 4 scatter symboler. Gamblingen slutter, når det øverste niveau er nået, spilleren indsamler eller får et tabresultat.

Lucky Bet

Der er mulighed for en spiller til at øge deres indsats med 25% for at fordoble deres chance for at opnå Free Spins.

SÅDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 på linje, 4 på linje, 5 på linje og 6 på linje. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Det ovenstående inkluderer ikke Bonussymboler, som ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.
  • Efter bonusrunden er overstået, bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det spin, der aktiverede Bonus.
  • Der kan være uoverensstemmelse mellem summen af de enkelte gevinster i free spin samlingen i forhold til det, der vises på den samlede gevinst slutskærm. Den samlede gevinst slutskærm viser den endelige afrundede gevinst.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spilhastighed, tænd og sluk lyd og andre indstillinger.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.

SPILPANEL

• Aktive Linjer – Viser antallet af linjer.
  • Indsats – Viser et panel til at ændre den aktuelle indsats
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.
  • Autospil (hvis tilgængelig) – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil-knappen igen, stoppes autospillet.
  • Gevinster - Viser gevinsterne for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Saldo – Viser spillernes saldo.
  • Indstillinger – Viser panelet med spilindstillinger
  • Lucky Bet – Aktiverer/deaktiverer Lucky Bet
  • Bonus Køb – Åbner Bonus Køb-menuen.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 95.5%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, er den engelske version gældende.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 10/05/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

Seneste opdatering: 20-07-2022