Magic Piggy

OM SPILLET

Forbered dig på at blive fortryllet af grisenes magi! Magic Piggy er en 5x5 spillemaskine med gevinstlinjegevinster og et magisk spilshowtema! Den maksimale gevinst i dette spil er 7.500 gange din indsats!

Den maksimale gevinst kan opnås i grundspillet og under spiltilstandene Pig Bonus og Epig Bonus.

FUNKTIONER

Magisk Gris & Magisk Hat

Magisk Gris-symbolet er et afslørende symbol, som enten afslører et Wild-symbol eller et Pengebundt-symbol, når det aktiveres af Magisk Hat-symbolet! Alle Magisk Gris-symboler afslører den samme type symbol.

Når Magisk Hat-symbolet lander, så viser det først, hvad alle Magisk Gris-symboler afslører, hvorefter det forvandles til det afslørede symbol.

Pengebundt scatter-symboler er pengepræmier baseret på din aktuelle indsats. Alle Pengebundt-symboler lægges sammen, og det samlede beløb ganges med din aktuelle indsats for at skabe gevinstbeløbet.

Pengebundter kan have de følgende værdier: 1, 2, 3, 4, 5, 10, 15, 20, 25, 50, 75, 100, 250, 500, 750, 1.000

Når der afsløres Pengebundt-symboler, så er der chance for, at et Magisk Gris-symbol i stedet afslører et multiplikatormønt scatter-symbol.

Multiplikatormønter afslører en multiplikatorværdi og ganger derefter 1-5 Pengebundt-symboler med den afslørede værdi. Det samme Pengebundt-symbol kan blive påvirket flere gange af den samme multiplikatormønt eller af forskellige multiplikatormønter.

Multiplikatormønter kan have de følgende værdier: x2, x3, x4, x5

Pig Bonus

Ram 3 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse denne funktion, som tildeler 10 gratis spins!

Ram Stjerne- og Superstjerne-scatter-symboler for at indsamle Grisepoint ovenover hvert hjul!

Stjerne-symboler tilføjer 1-5 Grisepoint til måleren oven over det hjul, hvor det ramte.

Superstjerne-symboler tilføjer 1-5 Grisepoint til alle hjul!

Når Magisk Hat-symbolet lander, så vil et tilsvarende antal Magisk Gris-symboler fyldes på tilfældige positioner på hvert hjul.

Grisepoint nulstilles efter udløsning af hver Magisk Hat.

Hvis du fylder Grisepoint-måleren helt oven over alle hjul samtidig, så bliver der tildelt 10 yderligere gratis spins!

Hvis der rammes 3 FS-symboler samtidig under funktionen, så bliver der tildelt 4 yderligere gratis spins.

Hvis der rammes 4 FS-symboler samtidig under funktionen, så udløses Epig Bonus øjeblikkeligt. Hvis det resterende antal gratis spins er mindre end 10, bliver det resterende antal gratis spins sat til 10. Ellers er det nuværende antal gratis spins uændret.

Epig Bonus

Ram 4 FS scatter-symboler samtidigt i grundspillet for at udløse denne funktion, som tildeler 10 gratis spins!

Epig Bonus-spillet har progressive Grisepoint, som ikke nulstilles efter udløsning af hver Magisk Hat! Se beskrivelsen af Pig Bonus ovenfor for at se andre regler.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.19%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber MAGISKE FEATURESPINS™ er 96.12%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber FLERE MAGISKE FEATURESPINS™ er 96.07%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber PIG BONUS er 96.26%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber EPIG BONUS er 96.26%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 7.500 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-01-18 11:09 UTC

Spilversion 1.0.0

Serverversion 2.0.78

Seneste opdatering: 28-02-2023