Adventure PIGGYPAYS El Dorado

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Den samlede indsats bygger på det startindsats, der blev placeret på hver spillet gevinstlinje. Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Gevinstlinje-regler

Spillet indeholder 20 gevinstlinjer. Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.


Regler for udbetaling

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination. Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats. Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som følge af et spin.
 
Spilstyring


Spin-knap: Starter et hjulspin.

Stopknap: Standser det aktuelle spin på hjulet. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Et klik eller tryk på hjulene vil stoppe det nuværende hjulspin. Dette har ingen indflydelse på spinresultatet.

Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Hurtigt spinknap: Aktiverer hurtigt spin for at afgøre spins hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

 
Indsats op-knap: Øger den nuværende indsats.

Indsats ned-knap: Sænker den nuværende indsats. Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Gevinst: Viser den seneste gevinst. Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.


Spilmenu


Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Startknappen: Afslutter spillet.

Bank-knap: Viser banksiden.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Lyd: Slår spillyd til.
 
Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb. Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb. Samlet indsats: Angiver den aktuelle indsats-værdi.
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.


Wild-symboler

Pyramide-symboler er Wild-symboler.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler, undtagen Tilfældig Afsløring-, Bonus-, MINI Bonus-, MINOR Bonus-, MAJOR Bonus-, MEGA Bonus- og PIGGYPAYS™ Scatter-symboler.

Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.

PIGGYPAYS™ Pengebank

Den samlede værdi i PIGGYPAYS™ pengebanken svarer til den aktuelle indsats plus den samlede bidragsværdi.

2 eller færre Bonus, MINI Bonus, MINOR Bonus, MAJOR Bonus eller MEGA Bonus-symboler spredt ud over hjulene bidrager til PIGGYPAYS™ pengebanken.

Når der bliver tildelt en PIGGYPAYS™ jackpot, nulstilles den samlede bidragsværdi. Den samlede bidragsværdi er specifik for hver tilgængelig indsats.
Værdien i PIGGYPAYS™ pengebanken er låst under Gratis Spin.

Under gratis spin, når et PIGGYPAYS™ jackpot eller PIGGYPAYS™ scatter-symbol bliver tildelt, bliver den samlede bidragsværdi ikke nulstillet.


PIGGYPAYS™ Jackpots

Hvis der lander 5 tilstødende fulde stabler af Tilfældig Afsløring-symboler på hjulene, tildeles den viste PIGGYPAYS™ pengebankværdi ganget med 2.500x.

Hvis der lander 4 tilstødende fulde stabler af Tilfældig Afsløring-symboler på hjulene, tildeles den viste PIGGYPAYS™ pengebankværdi ganget med 200x.
 
Hvis der lander 3 tilstødende fulde stabler af Tilfældig Afsløring-symboler på hjulene, tildeles den viste PIGGYPAYS™ pengebankværdi ganget med 25x.

Hvis der lander 2 tilstødende fulde stabler af Tilfældig Afsløring-symboler på hjulene, tildeles den viste PIGGYPAYS™ pengebankværdi ganget med 5x.

Kun den højeste PIGGYPAYS™ jackpot tildeles.

PIGGYPAYS™ jackpot-gevinster lægges til gevinstlinje-gevinster.

PIGGYPAYS™ Gratis Spin-bank

Den samlede værdi i PIGGYPAYS™ gratis spin-banken svarer til 9 gratis spin plus de ekstra tildelte gratis spin.

2 eller færre Bonus, MINI Bonus, MINOR Bonus, MAJOR Bonus eller MEGA Bonus-symboler spredt ud over hjulene bidrager til PIGGYPAYS™ gratis spin-banken.

Hvert bidrag til PIGGYPAYS™ gratis spin-banken øger den med 1 gratis spin.

Når gratis spin udløses, bliver PIGGYPAYS™ gratis spin-banken nulstillet til 9 gratis spin. De ekstra tilføjede Gratis Spin er specifik til hver tilgængelig indsats.
PIGGYPAYS™ gratis spin-banken er ikke tilgængeligt under Gratis Spin.

Gratis spin

Ram 2 Bonus-symboler med et MINI Bonus-symbol på hjul 4 for at udløse MINI Gratis Spin.

Ram 2 Bonus-symboler med et MINOR Bonus-symbol på hjul 4 for at udløse MINOR Gratis Spin. Ram 2 Bonus-symboler med et MAJOR Bonus-symbol på hjul 4 for at udløse MAJOR Gratis Spin. Ram 2 Bonus-symboler med et MEGA Bonus-symbol på hjul 4 for at udløse MEGA Gratis Spin.
Antallet af tildelte Gratis Spins svarer til antallet i PIGGYPAYS™ gratis spins-banken.

Bonus, MINI Bonus, MINOR Bonus, MAJOR Bonus og MEGA Bonus-symboler har ingen udbetaling. Gratis spin kan ikke udløses flere gange.
Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

MINI Gratis Spin

Når et PIGGYPAYS™ scatter-symbol lander på hjulene, bliver PIGGYPAYS™ pengebanken tildelt. PIGGYPAYS™ scatter-symbolet kan lande med en 1x, 2x eller 3x multiplikator.
Hvis der lander et PIGGYPAYS™ scatter-symbol med en multiplikator, bliver PIGGYPAYS™ pengebanken tildelt med denne multiplikator.
 
PIGGYPAYS™ scatter-symboler kan skabe deres egne gevinstkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene. PIGGYPAYS™ scatter-symboler kan kun forekomme på hjul 2, 3 eller 4.


MINOR Gratis Spin

Når et PIGGYPAYS™ scatter-symbol lander på hjulene, bliver PIGGYPAYS™ pengebanken tildelt. PIGGYPAYS™ scatter-symbolet kan lande med en 2x, 3x eller 5x multiplikator.
Hvis der lander et PIGGYPAYS™ scatter-symbol med en multiplikator, bliver PIGGYPAYS™ pengebanken tildelt med denne multiplikator. PIGGYPAYS™ scatter-symboler kan skabe deres egne gevinstkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.
PIGGYPAYS™ scatter-symboler kan kun forekomme på hjul 2, 3 eller 4.

MAJOR Gratis Spin

Når et PIGGYPAYS™ scatter-symbol lander på hjulene, bliver PIGGYPAYS™ pengebanken tildelt. PIGGYPAYS™ scatter-symbolet kan lande med en 3x, 5x eller 7x multiplikator.
Hvis der lander et PIGGYPAYS™ scatter-symbol med en multiplikator, bliver PIGGYPAYS™ pengebanken tildelt med denne multiplikator.

PIGGYPAYS™ scatter-symboler kan skabe deres egne gevinstkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene. PIGGYPAYS™ scatter-symboler kan kun forekomme på hjul 2, 3 eller 4.MEGA Gratis Spin

Når et PIGGYPAYS™ scatter-symbol lander på hjulene, bliver PIGGYPAYS™ pengebanken tildelt. PIGGYPAYS™ scatter-symbolet kan lande med en 5x, 7x eller 10x multiplikator.
Hvis der lander et PIGGYPAYS™ scatter-symbol med en multiplikator, bliver PIGGYPAYS™ pengebanken tildelt med denne multiplikator. PIGGYPAYS™ scatter-symboler kan skabe deres egne gevinstkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.
PIGGYPAYS™ scatter-symboler kan kun forekomme på hjul 2, 3 eller 4.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres. Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.
Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.
 
Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt. Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler. I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.


Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet. Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,46 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.
 

Seneste opdatering: 05-06-2023