Natural Powers

Alle naturens kræfter er blevet sluppet løs i Natural Powers! Sammen med fire superheltinder, som kontrollerer de fire elementer, byder dette spil på spændingen ved Freefall Symbols-funktionen samt fem mysteriefunktioner.

Lige når du tror, at spillet er slut, vil Vind, Ild, Jord, Is eller hele teamet tone frem på scenen for at fjerne symboler og holde spillet i gang. I Gratis spin-bonussen skal du vælge den figur, hvis kraft passer bedst til din spillestil for at få flere gratis spins eller højere multiplikatorer.

Baggrundshistorie

Stormsæsonen var kommet og gået, og det var en stille periode på stormkanalen. Stationen var begyndt at genudsende dækningen af gamle storme, da der pludselig blev observeret et udslag på radaren i den mobile vejrvogn. Udslaget voksede, og det samme gjorde spændingen hos de fire smukke reportere, der bemandede vognen. De udsendte en alarm og gik ud for at dække det voksende uvejr.

Det var et monster af en storm og forårsagede enorm ødelæggelse i takt med, at den avancerede fra kysten mod et større byområde. Vinde med orkanstyrke rev træer op ad jorden. Kraftige lynnedslag antændte alt på deres vej. Jordskælv rystede landskabet. Haglstorme dækkede jorden med plader af is. Stormen bevægede sig med en forbløffende fart, og da reporterne så de skumle skyer haste mod byen, indså de, at der ikke ville være tid til at indbyggerne kunne nå at flygte. Byen var dødsdømt!

De kunne have valgt at flygte for at redde sig selv, men det lå ikke i deres natur. Desuden kunne den rigtige dækning sikre en af de dem den eftertragtede stilling som weekend-vært på stationen.

Så de knoklede videre, indtil kræfterne opslugte deres vogn, og de var sikre på, at enden var nær. Da de gik ud af vognen for modigt at dække historien, rasede vinden, lynene slog ned, jorden skælvede og overfladen frøs til is. Alle fire blev slået bevidstløse.

På mystisk vis blev himlen klar. og stormen forsvandt! Efterhånden som hver enkelt reporter kom til sig selv, indså de, at der var sket noget: en del af stormen havde gennemsyret sin magt til dem. Nu har vind, ild, jord, og is dedikeret disse kræfter til at gøre gode gerninger. Og nogle gange til tøseslagsmål. Og nogle gange til at påvirke spilleautomater. Dette er de mægtige kvinder i Natural Powers!

[ til toppen ]

Sådan spiller du

Natural Powers indeholder 40 gevinstlinjer og fem mysteriefunktioner.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i valuta.
Klik på venstre pil (-) for at reducere møntværdien.
Klik på højre pil (+) for at øge møntværdien.

40 LINJER + FUNKTION
Viser aktuelt antal valgte mønter.
Indsatsen er fastsat til 40 gevinstlinjer plus alle bonusfunktioner, hvilket koster 60 mønter.

Spin-knap
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk et givent antal gange med det aktuelle antal linjer og møntværdi.

Vælg den ønskede møntværdi, klik på AUTO-SPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ til toppen ]

FreeFall Symbols-funktion

På alle gevinstgivende symbolkombinationer:

1. Alle gevinstgivende symbolkombinationer evalueres og præmieværdier føjes til gevinstmåleren.
    2. Alle symboler i gevinstgivende kombinationer forsvinder.
    3. Tomme felter fyldes af symboler som falder ned fra oven i rækkefølge.
    4. Hjulene evalueres igen for gevinstgivende symbolkombinationer og gevinstbeløb føjes til gevinstmåleren.
    5. FreeFall Symbols-funktionen gentages, indtil der ikke er nogen gevinstgivende symbolkombinationer.

[ til toppen ]

Mysteriefunktioner

Efter et spin i basisspillet og FreeFall Symbols-funktionen er fuldført, kan en af de følgende mysteriefunktioner blive udløst vilkårligt. Alle fjernede symboler på hjulene erstattes med symboler, der falder ned fra oven. På bestemte hjul kan Wild-symboler falde ned og erstatte fjernede symboler. I Super Team-funktionen falder et bonussymbol ned. Jord og Is fjerner ikke wild- og bonussymboler.

Vind
Vinden blæser alle Ild og Is-symboler af hjulene (symboler med Ild-, Is- og Ild/Is-logo).

Ild
Ild brænder alle Vind- og Jordsymboler af hjulene (symboler med Vind, Jord og Vind/Jord-logo).

Jord
Jord fjerner symboler fra hjulene i et vilkårligt mønster.

Is
Is fryser symboler af hjulene i et vilkårligt mønster .

Super Team
Hele teamet kan blive vist sammen, når der er to bonussymboler på hjulene og derigennem få et tredje bonussymbol til at falde ned, hvilket udløser Gratis Spin-bonussen!

[ til toppen ]

Gratis spin-bonus

Udløser gratis spin-bonussen med tre bonussymboler hvor som helst på hjulene.
Bonussymboler vises kun på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.

Vælg antallet af gratis spins og rækken af multiplikatorer fra følgende bonusmuligheder:

• Ild - 5 gratis spins med 8x-10x multiplikatorer
  • Vind - 8 gratis spins med 4x-10x multiplikatorer
  • Is - 12 gratis spins med 3x-5x multiplikatorer
  • Jord - 15 gratis spins med 2x-4x multiplikatorer

Ved starten af de hvert gratis spin, vælges en tilfældig multiplikator fra rækken. Gratis spin-bonussen kan ikke genudløses.
Indsatsen i bonusrunden er lig med indsatsen på det spin, der udløste bonussen.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet
Juster grafikkvaliteten for at få den optimale præstation.
  • BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV - Laveste grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på
    langsommere computere.
[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Wild-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Bonussymboler vises kun på hjul 1, 3 og 5 i basisspillet.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje.

Linjegevinster ganges med møntværdien.

Samtidige gevinster på forskellige gevinstlinjer bliver tilføjet.

Gevinster vises i valuta.

Hjulene, der anvendes i bonusrunden med gratis spins varierer fra hjulene i basisspillet.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet udbetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler den teoretiske gevinst i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2014 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.