Beasts of Fire

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Beasts of Fire er en videospillemaskine med 5 hjul og 576 måder at vinde på som standard, men dette kan udvides til op til 12348 måder at vinde på, når Meteor RE-SPIN-funktionen aktiveres.

WILD-symboler erstatter alle symboler undtagen SCATTER og Meteor. WILD vises kun på hjul 2, 3 og 4. Højt udbetalende symboler og lavt udbetalende symboler kan vises som stakke.

Charging Buffaloes udløses tilfældigt på et hvilket som helst spin under basisspillet. Charging Buffaloes øger antallet af Buffalo-symboler, der lander under dette spin.

Meteor-symbolet kan lande på ET HVILKET SOM HELST spin og tildele en RE-SPIN-funktion. Hjulhøjden udvides med 1 med en øget chance for at udløse Charging Buffaloes-funktionen. Under RE-SPIN tildeles der endnu et RE-SPIN, og hjulhøjden udvides igen med 1, hver gang et andet Meteor-symbol lander. Hjulhøjden kan udvides op til maksimalt 3 gange. Meteor-symbolet fjernes, når den maksimale hjulhøjde er nået. FREE SPINS kan ikke udløses inde i RE-SPIN-funktionen, da SCATTERS ikke er tilgængelige under funktionen. Når gevinsten er evalueret, slutter spilrunden, og den nye runde starter med den almindelige hjulhøjde.

3 SCATTERS på hjul 2, 3 og 4 udløser Burnin’ Power FREE SPINS med 10 indledende FREE SPINS. Under FREE SPINS vises der ingen Buffalo-symboler på hjulene, da de alle bliver til Fire Beast-symboler. Meteor-symbolet kan lande under FREE SPINS og give et RE-SPIN. Under RE-SPIN udvides hjulhøjden med 1, op til maksimalt 3 gange. Den udvidede hjulhøjde gælder under hele FREE SPIN-sessionen. Meteor-symbolet fjernes, når den maksimale hjulhøjde er nået. Charging Buffaloes-funktionen er ikke tilgængelig under FREE SPINS.

3 SCATTERS under FREE SPINS genudløse med 10 ekstra FREE SPINS. Når FREE SPINS-gevinsten er evalueret, slutter FREE SPINS, og den nye runde starter med den almindelige hjulhøjde.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 243 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP : 94.27%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 04-01-2022