Raging Rex

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Raging Rex, der er et videospil med 6 hjul og 4096 udbetalingsmuligheder, tager dig med på en utrolig rejse i juratiden fyldt med kæmpestore dinosaurer og monstrøse gevinster. Du vil uden tvivl nyde dit ophold!

Spillet indeholder en stablet Rasende Rex-wild, der går på hjulene, mens ekstraspil tildeles i RASERI-tilstanden, en meteor-scatter, der udløser gratisspiltilstanden RASENDE SPIL, en normal Rex-wild, der erstatter alle andre symboler undtagen scattere, fire højtudbetalende dinosaurer: Velociraptor, Dilophosaurus, Triceratops, Parasaurolophus; og seks lavtudbetalende fossiler, der indeholder mindre dyr.

Den stablede Rasende Rex-wild kan lande helt på hjul 2 til 6 for at udløse RASERI-tilstanden, hvor Rasende Rex bliver klæbende og begynder at gå en efter en til det første hjul. Det påkrævede antal ekstraspil tildeles, f.eks. 1 spil, hvis Rasende Rex lander på hjul 2, men 5, hvis Rasende Rex er på hjul 6! Genudløsning er ikke muligt, da der kun kan være én Rasende Rex i spil!

3, 4, 5 eller 6 meteor-scattere, der lander et vilkårligt sted på hjulene, aktiverer gratispillet RASENDE SPIL, og der tildeles henholdsvis 8, 15, 20 eller 30 gratisspil. RASENDE SPIL indeholder desuden de to forhistoriske giga-funktioner VILD JAGT og PRIMALSKRIG.

VILD JAGT føjer X2 eller X3 multiplikatorer til mange af de normale Rex-wild-symboler, men fjerner de stablede Rasende Rex-wild fra spillet. Multiplikatorer kombinerer op til x243! Hvis flere end en wild er del af en vinderlinje, kombineres deres multiplikatorer. I PRIMALSKRIG lander Rasende Rex på hjul 2 til 6 og flytter sig til et nyt hjul for hvert spil. Vælg din yndlingsfunktion, og vind stort!

RASENDE SPIL kan genudløses ved at få 2, 3, 4 eller 5+ meteor-scattere, mens 5, 8, 15 eller 20 flere spil føjes til det samlede antal. Få ubegrænsede gratisspil!

RASENDE SPIL kan ikke udløses, mens RASERI er i gang.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 10-01-2019