Jurassic Park Remastered

Om Jurassic Park™

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillet indeholder 243 måder.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
Vinderkombinationer fremhæves på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Generelle regler for bet og udbetaling

Bet-størrelsen er det samlede antal jeton-bets pr. spin.
En bet-multiplikator på 30 gælder for hvert spin.
For eksempel, 0,10 jetoner x 30 bet-multiplikator = 3 samlet jeton-bet pr. spin
Udbetalinger bygger på det placerede bet.
Flere almindelige vinderkombinationer udbetales pr. betalingsmåde.
Hvis der er mere end én almindelig vinderkombination for forskellige symboler på en betalingsmåde, får du udbetaling for hver kombination.
Hvis der er mere end én almindelig vinderkombination for det samme symbol på en betalingsmåde, får du kun udbetalt gevinsten med den højeste værdi.
Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
Alle udbetalingstabeller viser det antal jetoner, der er vundet for hver kombination.

Almindelige symboler

Almindelige symboler er alle symboler på hjulene, som ikke indeholder en bonusfunktion, men fuldender almindelige vinderkombinationer på aktive betalingsmåder.
Matchende almindelige symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv betalingsmåde.
Almindelige vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul.
Almindelige udbetalinger afhænger af dit bet pr. spin.

Wild-symboler

jurassicpark6

Dette symbol erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.
Dette symbol kan danne en dobbelt wild-symbolstak.
Dette symbol danner sin egen vinderkombination.

Scatter-symboler

jurassicpark7
Dette symbol behøver ikke forekomme på tilstødende hjul for at give en gevinst.
Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
Dette symbol danner sin egen vinderkombination.
3 eller flere scatter-symboler fordelt på hjulene udløser gratis spin.
Dette symbols udbetaling afhænger af dit samlede bet.

Funktionen T-Rex-alarm

Denne funktion aktiveres tilfældigt under det almindelige spil.
Der føjes ekstra wild-symboler til hjulene for seks betalte spin.
Wild-symbolet stables på alle hjul.
Det sidste bet, du placerede i spillet, bruges som bet-beløb i funktionen.
Gevinster indkasseres automatisk under denne funktion.
Funktionen T-Rex-alarm kan ikke aktiveres under gratis spin.

Gratis spin

jurassicpark7

3 eller flere scatter-symboler fordelt på hjulene udløser gratis spin.
Du tildeles 12 gratis spin med yderligere funktioner pr. bonusspil.
Bonus-spillene er: Tyrannosaurus Rex-bonus, Velociraptor-bonus, Brachiosaurus- bonus, Triceratops-bonus og Dilophosaurus-bonus.
Bonusspil tildeles tilfældigt, indtil du har aktiveret gratis spin 25 gange. Efter 25 aktiveringer kan du vælge ethvert bonusspil.
Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som bet-beløb i gratis spin.
Gevinster indkasseres automatisk under denne funktion.
Bonusfunktionen T-Rex-alarm kan ikke aktiveres under gratis spin.

Tyrannosaurus Rex-bonus

jurassicpark1
T-Rex-symbolet stables på alle hjul.
Op til 5 hjul bliver forvandlet til wild-hjul.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Velociraptor-bonus

jurassicpark2
Velociraptior-symbolet stables på alle hjul.
Du tildeles en split wild eller multiplikator-wild-funktion ved et tilfældigt gratis spin.
Split wild kan resultere i en 6 ens-gevinst. Dette vil fordoble udbetalingen af en 5 ens- gevinst.
Multiplikator-wild-symbolet tildeler op til en 6x multiplikator.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Brachiosaurus-bonus

jurassicpark3

Brachiosaurus-symbolet stables på alle hjul.
Der gives en hemmelig multiplikator ved hvert spin.
Du kan vinde op til 6x multiplikatorværdi.
Gratis spin kan genudløses.

Triceratops-bonus

jurassicpark4

Triceratops-symbolet stables på alle hjul.
Running Wilds™-funktionen er tilgængelig under de gratis spin.
Under Running Wilds™-funktionen, skaber wild-symbolet en wild-symbolstak.
Wild-symbolstak starter på 3 symboler.
Wild-symbolstak øges med et symbol på hvert hjul for hvert spin.
Hjul med delvise stakke nudger for at fylde stakken, hvis der ikke er nogen gevinst.
Hvis der ikke er nogen gevinst på et spin, vil fulde stakke blive holdt på plads, imens der er re-spin på resten af hjulene.
Re-spin reducerer ikke antallet af resterende gratis spin.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Dilophosaurus-bonus

jurassicpark5

Dilophosaurus-symbolet stables på alle hjul.
Tilfældige symboler forvandles til wild-symboler.
Hvis wild-symbolet bidrager til en gevinst, bliver den til et Winning Wild™-symbol.

Winning Wild™-symboler forbliver på deres position så længe, de bidrager til gevinster.

Winning Wild™-symbol erstatter alle symboler.
Gratis spin kan ikke udløses flere gange.

Udbetalingstabelresultater

Denne funktion registrerer din gevinststatus ved at fremhæve de symbolkombinationer, du har vundet.
Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
Resultater markeres permanent på udbetalingstabellen, selv efter du afslutter spillet.
Basisspil-gevinster registreres som resultater.
Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
Gratis spin-gevinster registreres ikke som resultater.
Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Udbytte til spiller (UTS)

Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb.
UTS er fast og ændres ikke.
Dette spil har en UTS på 96,67 %.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk, uden at du behøver at interagere med spillet.
Autospil spiller med det sidste bet, du valgte, så du skal vælge et bet-beløb, før du starter autospil.
Du kan vælge antallet af spin, du vil spille.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Du kan indstille en gevinstgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis en enkelt gevinst når dette beløb.
Du kan indstille en tabsgrænse for autospilsessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.
Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Ændring af mit bet-beløb

Indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.
Bet-knap: Viser dine bet-muligheder.
Maks. bet: Placerer det maksimalt tilladte bet.
Bet-størrelse: Placerer det samlede bet-beløb, du vil satse per spin.
Hurtigt bet: Viser et udvalg af hurtige bet-muligheder for at vælge dit samlede bet.

Spilstyring

Indstillingerne varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.
Feltet Jetoner: Viser din saldo.
Feltet Gevinst: Viser dine seneste gevinster.
Feltet Bet: Viser dit samlede bet-beløb pr. spin.
Bet-knap: Viser dine bet-muligheder.
Spin-knap: Starter dit spil. Et tryk på mellemrums- eller enter-tasten kan også starte spillet.
Stopknap: Viser resultaterne af dit spin hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin- resultaterne. Et tryk på mellemrums- eller enter-tasten kan også stoppe spillet.
Autospil-knap: Viser autospil-indstillingerne. Vælg og hold spin-knappen nede for at aktivere autospil.
Hurtigt spin-knap: Øger spillets hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.
Bevægelse-knap: Deaktiverer eller aktiverer baggrundssceneriets bevægelse i spillet. Denne indstilling er kun tilgængelig i basisspillet fra menu-knappen.
Menu-knap: Viser spillets indstillinger og udbetalingstabellen.

Seneste opdatering: 16-07-2021