Dog Days

Om dette spil

Dette er en videospillemaskine med 5 hjul og 3 rækker.

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Dette spil inkluderer 20 faste gevinstlinjer.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

Gevinster ganges med basisindsatsen (eksklusive Bonusindsats-prisen).

Gevinstudbetalinger er baseret på den placerede startindsats.

Den samlede udbetaling er summen af alle gevinster fra et spin.

Den samlede udbetaling tildeles ved slutningen af runden.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Gratis spin-, Bonus-, Pote- og Godbid-symboler.

Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination.

Poteindamlinger

Hver hjul i spillet har en tildelt Poteindsamling.

Når Poteindsamling er aktiv på hjulet og du lander på et potesymbol, vil det blive tilføjet til indsamlingen for det pågældende hjul.

Indsaml 5 Potesymboler for at udløse Godbidindsamlingen for hjulet.

Fremskridtet af Poteindsamlingen opretholdes mellem spin.

Alle Poteindsamlinger gemmes seperat for hver indsatstype og størrelse.

Poteindsamlinger gendannes, når der vendes tilbage til en indsatsstørrelse eller type.

Når spillet startes første gang, vil en startende booster blive tilføjet til Poteindsamlingerne.

Poteindsamlinger på hjul 1, 2 og 3 modtager 2 Potesymboler.

Poteindsamlinger på hjul 4 og 5 modager 1 pote-symbol.

Godbidindsamlinger

Når Godbidindsamlingen er aktiv på et hjul, vil det at ramme et Godbid-symbol på det hjul tilføje 1 point til indsamlingen.

Når en Godbid ikke lander på et hjul, hvor Godbidindsamlingen er aktiv, vil 1 chance gå tabt på indsamlingen for det hjul.

Hver Godbidindsamling starter med 0 Godbidder indsamlet og det maksimale antal chancer.

Når et Godbid-symbol lander på et hjul, hvor Godbidindsamlingen er aktiv, nulstiller den antallet af chancer til den maksimale værdi.

Fremskridtet af Godbidindsamlingen opretholdes mellem spin.

Hvis et maksimum på 10 Godbider er indsamlet på hjulene, vil indsamlingen udbetale i henhold til Godbidindsamlingens udbetalingstabel under udbetalingstabel-sektionen.

Hvis der ikke lander nogle Godbider, så går den sidste chance tabt, og indsamlingen udbetaler i henhold til Godbidindsamlingens udbetalingstabel under udbetalingssektionen.

Bonusindsatsindstillingerne af bronze, sølv og guld afgør det maksimale antal chancer i Godbidindsamlingerne.

Bronzeindsats - 3 chancer.

Sølvindsats - 4 chancer.

Guldindsats - 5 chancer.

Alle Godbidindsamlinger gemmes seperat for hver indsatstype og størrelse.

Godbidindsamlinger gendannes, når der vendes tilbage til en indsatsstørrelse eller type.

Efter udbetaling fra Godbidindsamlingen vil indsamlingen af Godbidder stoppe, og den tomme Poteindsamling bliver aktiv for det pågældende hjul.

Gratis spin

3, 4 eller 5 eller gratis spin hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.

5 gratis spin udløser 20 gratis spin.

4 gratis spin udløser 14 gratis spin.

3 gratis spin udløser 10 gratis spin.

Alle linjegevinster og Bonusspilpengepræmier ganges med x3.

5 Gratis spin-symboler hvor som helst på hjulene tildeler yderligere 10 gratis spin.

4 gratis spin-symboler hvor som helst på hjulene tildeler 7 yderligere gratis spin.

3 gratis spin-symboler hvor som helst på hjulene tildeler 5 yderligere gratis spin.

2 Gratis spin-symboler hvor som helst på hjulene tildeler 3 yderligere gratis spin.

Alle Godbidindsamlinger er aktive fra begyndelsen og starten ved 0.

Maksimale chancer er ikke aktive.

Alle indsamlede Godbidder udbetaler ved slutningen af denne funktion.

Godbidindsamlinger under gratis spin bidrager ikke til Godbidindsamlinger i basisspillet.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Bonusspil

Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.

Hvis der lander 3 eller flere bonussymboler i basisspillet, bliver bonusspillet udløst.

Hvis der lander 2 eller flere bonussymboler under gratis spin, bliver bonusspillet udløst.

Åbn ramte Bonussymboler for at afsløre en øjeblikkelig pengegevinst, et potesymbol, eller et godbid-symbol.

Øjeblikkelige pengegevinster er: 40x, 10x, 4x, 3x eller 2x basisindsatsen.

Bonussymboler kan tildele en Godbid eller et Pote-symbol afhænging af den aktive indsamling på hjulet, hvor bonussymbolet landede.

Gevinster, der tildeles under funktionen, lægges til basisspil og gratis spin-gevinster, afhængig af hvilken tilstand den blev udløst under.

Bonusindsats

Bonusindsatsen kan slås til og fra når som helst mellem indsatser i basisspillet.

Der er tre typer af indsatser i spillet.

Bronzeindsats er basisindsatsen og koster ikke yderligere.

Bronzeindsatsen sætter det maksimale antal chancer for Godbidindsamlingen til 3.

Sølvindsatser øger det maksimale antal chancer i Godbidindsamlingen til 4.

Sølvindsatsen øger også antallet af wild-, bonus- og gratis spin-symboler på hjulene i basisspillet.

Hvert spin med sølvindsats aktiveret koster 50 % mere end basisindsatsen.

Guldindsats øger det maksimale antal chancer i Godbidindsamlingen til 5.

Guldindsats øger beløbet for Wild-, Bonus- og Gratis Spin-symboler på hjulene i basisspillet mere end sølvindsatsen.

Hvert spin med guldindsats aktiveret koster 100% mere end basisindsatsen.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Når alle autospil-runder er blevet spillet, bliver der vist en pop-op besked med 3 muligheder: "START" starter det samme antal autospil-runder med de samme indstillinger, "MERE" åbner autospil-indstillingerne, "X" lukker pop-op beskeden.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Bonusindsatsknap: viser tilgængelige bonusindsatsmuligheder med mulighed for at aktivere den valgte indsatstype.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Samlet gevinst: Viser den seneste gevinst.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Lyd: Slår spillyd til.

Bank-knap: Viser banksiden.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Menu-knap: Lukker spilmenuen.

Spilindstillinger

Tryk på mellemrumstasten for at spinne: Slår denne mulighed til og fra.

Høj kvalitet (60 fps): Aktiverer spil i høj kvalitet med 60 rammer per sekund.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Oversættelse af spiltermer

Big Win = Stor gevinst.

Mega Win = Megagevinst.

Super Win = Supergevinst

Wild = Wild

Free Spins = Gratis Spin

Bonus = Bonus

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

TBP: 94,00 %.

Bronzeindsats aktiv: 94,00 %.

Sølvindsats aktiv: 94,00 %.

Guldindsats aktiv: 94,00 %.

Seneste opdatering: 28-06-2023