Wild Swarm

Wild Swarm er en spillemaskine med 20 linjer, 5 hjul og 4 symboler pr. hjul. Funktionerne i spillet omfatter Wild-symboler, Gratis Spil og Sværm-tilstands-funktionen.

Sådan spiller man

Tryk på indsats-knappen, og vælg en indsats. Tryk på spil-knappen for at spille Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Automatisk spil

Tryk på automatisk spil-knappen for at spille flere fortløbende spil, og vælg dernæst antal spil. Tryk på Stop automatisk spil-knappen for at stoppe automatisk spil når som helst.

Hurtigt spil

Tryk på Spring over-knappen for at springe visse animationer over i et spil. Du kan også trykke på mellemrumstasten.

Regler for udbetalinger

En linjegevinst vindes, når et antal ens symboler fremkommer fortløbende på linjen fra venstre mod højre. Kun en linjegevinst kan blive tildelt på en enkel gevinstlinje. Værdien af den højeste linjegevinst bliver altid tildelt. Alle gevinster forekommer på gevinstlinjer. Gevinsttabellen afspejler den nuværende indsats baseret på indsatsen pr. linje.

Wild-symboler

Wild Honey og Sticky Wild-symboler er Wild-symboler, der erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symbolet og Kiste-symbolet.

Sticky Wild-symbolet fremkommer kun under Gratis Spil-funktionen og i Sværm-tilstanden. Alle Sticky Wild-symboler, der lander på et hvilket som helst sted, er klæbrige og forbliver i samme position, indtil funktionen er afsluttet.

Scatter-symbol

Bikube-symbolet er et Scatter-symbol. Hvis 3 eller flere Bikube-symboler lander på et hvilket som helst sted, udløses Gratis spil-funktionen.

Vælg-funktionen

Hvis et Kiste-symbol lander et hvilket som helst sted, udløses Vælg-funktionen. Spilleren skal vælge mellem fem skjulte omgående gevinster. Spilleren vælger en af de fem skjulte omgående gevinster, og en omgående gevinst afsløres og indkasseres.

I hovedspillet omfatter omgående gevinster følgende: Gevinst multiplikatorer, udløsning af Gratis Spil-funktionen, udløsning af Sværm Boost-funktionen og udløsning af Sværm-tilstands-funktionen.

Under Gratis Spil-funktionen og Sværm-tilstands-funktionen omfatter omgående gevinster følgende: 1, 2 1ller 5 gratis spil og Sticky Wild udvidelse. Sticky Wild forbedringer omfatter:

Skiftende Wilds: Alle Sticky Wild-symboler rykker en position til venstre.

Udvidende Wilds: Et Sticky Wild-symbol udvides lodret og fylder hjulet med Sticky Wild-symboler.

Gratis spil-funktionen

Hvis 3 eller flere Bikube-symboler lander på et hvilket som helst sted, udløses Gratis spil-funktionen. Gratis spil-funktionen kan også udløses som en omgående gevinst i Vælg-funktionen.

Bier, der kan indsamles

Hvis et Bi-symbol lander et hvilket som helst sted under hovedspillet, flyver bien ind i bikuben og bliver indsamlet. Et Wild Honey-symbol erstatter den på hjulene.

Når Bikuben har nået dens højeste niveau på 5, og et Bi-symbol lander et hvilket som helst sted, kan Bikuben eksplodere, og Sværm-tilstanden udløses.

Sværm-tilstands-funktion

Sværm-tilstands-funktionen udløses, når Bikuben eksploderer, eller hvis Sværm-tilstands-funktionen afsløres som en omgående gevinst i Vælg-funktionen.

Når Sværm-tilstands-funktionen starter, bliver der føjet et antal Sticky Wild-symboler til hjulene, og 10 gratis spil tildeles. Et hvilket som helst Sticky Wild-symbol, der lander et hvilket som helst sted i Sværm-tilstands-funktionen er klæbrigt og forbliver på sin position under hele funktionen.

Ved afslutningen af Sværm-tilstands-funktionen vises en ny Bikube over hjulene med begyndelsesniveau på 2, 3 eller 4.

Yderligere information

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Hvis et ufuldstændigt spil ikke kan afgøres, bliver indsatsen refunderet tilbage til spilleren.

DEFEKT GØR ALLE GEVINSTER OG SPIL UGYLDIGE.
Den teoretiske gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent (RTP) er 97.03%.