Davinci Diamonds Masterworks

• Favoritspillet Da Vinci Diamonds er tilbage med større og mere eksplosive gevinster end nogensinde!
  • Kombineret med den tidsløse Tumbling Reels-funktion, udsmykker Da Vincis mesterværker hjulene med kæmpe portræt-symboler, som tildeler 2x, 3x, eller 4x multiplikatorer, der giver billedskønne gevinster. Kæmpe portræt-symbolerne kan endda ændre sig og skabe flere vinderkombinationer, som vil få selv Mona Lisa til at smile. Kom ind i Mesterværk-galleriet i bonusrunden, hvor du kan vælge mellem en palet af fald-forbedrende gratis spins-funktioner. Opnå endnu mere i 1 af 3 unikke gratis spins med portræt-symboler, som udbetaler som scattere, øgende 4x, 5x, eller 6x multiplikatorer eller enorme 2x Wild-symboler føjet til hjulene.
  • Oplev en klassisk titel, som er genskabt som en overdådig, vindende ædelsten i Da Vinci Diamonds Masterworks.

Sådan spiller du

Da Vinci Diamonds Masterworks har 30 gevinstlinjer for 40 mønter.
Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet/mini-spil)
  • Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.
  • Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.
Mønter
  • Viser det nuværende antal mønter.
  • Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer, hvilket koster 40 mønter.
Møntværdi
  • Viser den aktuelle møntværdi vist i valuta.
  • Tryk på minusknappen (-) for at formindske møntværdien.
  • Tryk på plus-knappen (+) for at øge møntværdien.
Spin
  • Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.
til toppen ]

Autospin-funktion

• Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.
  • I Storbritannien er Autospin deaktiveret: Vælg et antal autospins, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænsen.
  • Når du har valgt den ønskede indstilling, skal du trykke på AUTOSPIN-knappen, og vælge hvor mange spins, der skal spilles med de aktuelle indstillinger.
  • Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.
  • Autospin er kun tilgængelig i godkendte retskredse.
  • Autospin-funktion er ikke tilgængelig i lille format.
til toppen ]

Tumbling Reels-funktion

På enhver gevinstgivende symbolkombination:

1. Alle gevinstgivende symbolkombinationer evalueres og lægges til gevinstmåleren.
  2. Alle symboler i gevinstgivende kombinationer forsvinder.
  3. Hvis et kæmpe portræt-symbol er en del af en vinderkombination, forsvinder hele kæmpe portræt-symbolet.
  4. Tomme symbolpositioner fyldes med nedfaldende symboler i rækkefølge.
  5. Hvis der skabes en tom placering under et kæmpe portræt-symbol, som forhindrer kæmpe portræt-symbolet i at falde ned, fylder et Wild-Symbol pladsen(erne) under kæmpe portræt-symbolet.
  6. Hjulene evalueres igen for gevinstgivende symbolkombinationer, og værdier føjes til gevinstmåleren.
  7. Faldene fortsætter, indtil der ikke opstår flere gevinstgivende symbolkombinationer.

til toppen ]

Kæmpe portrætter-funktion

• Kæmpe 2x2 portræt-symboler kan dukke op i alle spins. Hvis et kæmpe portræt-symbol er en del af en vinderkombination i basisspillet, portræt Scatter-bonus, eller Gigantic 2x Wilds Bonus tildeler hvert enkelt symbol enten en 2x, 3x, eller 4x multiplikator. I Øgede Multiplikatorer-bonussen tildeler hvert enkelt kæmpe portræt, som er en del af en vinderkombination, en 4x, 5x eller 6x multiplikator. Hvis flere end 1 kæmpe portræt-symbol er en del af en gevinst, ganges gevinsten med resultatet af multiplikatorerne.
  • Kæmpe portræt-symboler kan også blive dannet under fald, når 4 ens portræt-symboler fremkommer på to rækker på sammenhængende hjul.
til toppen ]

Hemmeligt portræt-funktion

• Når et spin i basisspillet starter, kan et ikke-gevinstgivende kæmpe portræt-symbol ændre sig til et andet kæmpe portræt-symbol og skabe en vinderkombination.
til toppen ]

Mesterværker Gallerivælger

Mesterværker Gallerivælgeren udløses, når tre Bonus scatter-symboler fremkommer, hvor som helst på de første 3 hjul. Disse symboler findes på hjul 1, 2 og 3.

Udløsning af Mesterværker Gallerivælgeren tildeler 6 gratis spins. Vælg 1 portræt-symbol, for at afgøre gratis spins-funktionen og finde portræt-symbolet til bonusrunden.

Portræt-symboler

Funktion tildelt

LadyOnGray

Portræt-scattere

LadyOnBrown

Øgede Multiplikatorer

LadyOnGreen

Gigantic 2x Wilds

Alle valg har den samme forventede tilbagebetaling, men kan give forskellige spilleoplevelser.

Mesterværker Gallerivælgeren kan ikke genudløses.
til toppen ]

Ekstra Chance Spins-funktion

• Efter det sidste gratis spin kan 1 til 6 ekstra gratis spins blive tildelt vilkårligt.
  • Denne funktion kan kun forekomme efter den første gang, hvor der ikke er flere gratis spins tilbage, og den kan kun forekomme én gang pr. bonusrunde.
til toppen ]

Portræt Scatter-bonus

• Flere kæmpe-symboler på hjulene i basisspillet, og portræt-symboler udbetaler som scatter-gevinster, når der er 4 eller flere portræt-symboler på hjulene.
  • Komplette kæmpe portræt-symboler på hjulene tæller som 4 scatter-symboler. Hvis kun halvdelen af et kæmpe portræt-symbol ses på hjulene, tæller det som 2 scatter-symboler.
  • Portræt Scatter-bonus udløses, når tre eller flere Bonus scatter-symboler fremkommer et hvilket som helst sted på de første 3 hjul. Disse symboler findes på hjul 1, 2 og 3.
  • De gratis spins kan genudløses flere gange op til maksimalt 300 gratis spins per bonusrunde.
  • De hjul, der bruges under portræt Scatter-bonus er forskellige fra de hjul, der bruges i grundspillet.
  • Gratis spins spilles til samme møntværdi og med samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.
til toppen ]

Øgede Multiplikatorer-bonus

• Flere kæmpe portræt-symboler på hjulene i basisspillet, og større multiplikatorer i basisspillet.
  • En 4x, 5x eller 6x multiplikator tildeles for hvert kæmpe portræt-symbol, der er en del af en vinderkombination.
  • Den Øgede Multiplikatorer-bonus udløses, når tre eller flere Bonus scatter-symboler fremkommer et hvilket som helst sted på de 3 første hjul. Disse symboler findes på hjul 1, 2 og 3.
  • De gratis spins kan genudløses flere gange op til maksimalt 300 gratis spins per bonusrunde.
  • De hjul, der bruges under Øgede Multiplikatorer-bonus er forskellige fra de hjul, der bruges i basisspillet.
  • Gratis spins spilles til samme møntværdi og med samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.
til toppen ]

Gigantic 2x Wilds Bonus

• Flere Wild-symboler og kæmpe portræt-symboler på hjulene i basisspillet og Gigantic 2x Wilds!
  • 2x2 Wild symboler kan fremkomme under et hvilket som helst spin og tildeler en 2x multiplikator for hver Gigantic Wild-Symbol, der er en del af en vinderkombination. Hvis mere end 1 Gigantic Wild-Symbol og/eller kæmpe portræt-symbol er en del af en linjegevinst, ganges linjegevinsten med resultatet af multiplikatorerne.
  • Gigantic 2x Wilds Bonussen udløses, når tre eller flere Bonus scatter-symboler fremkommer et hvilket som helst sted på de 3 første hjul. Disse symboler findes på hjul 1, 2 og 3.
  • De gratis spins kan genudløses flere gange op til maksimalt 300 Gratis Spins per bonusrunde.
  • De hjul, der bruges under Gigantic 2x Wilds Bonus er forskellige fra de hjul, der bruges i basisspillet.
  • Gratis spins spilles til samme møntværdi og med samme antal gevinstlinjer som det udløsende spin.
til toppen ]

Regler

• Misbrug eller systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Alle vinderlinje-symboler skal fremgå på en spillet linje og på fortløbende hjul startende med hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Kun den højest portræt scatter-gevinst udbetales. Portræt Scatter-gevinster ganges med møntværdien.
  • Portræt Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.
  • Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster, og lægges til det samlede udbetalte beløb.
  • Wild-symbolet fremkommer naturligt på hjul 2 og 4 i basisspillet, og kan fremkomme på alle hjul som et resultat af, at et Wild-symbol udfylder plads under nedfald.
  • Wild-symbol kan fremkomme på hjul 1, 2, 3 og 4 i portræt Scatter-bonus som et resultat af, at et Wild-symbol udfylder plads under nedfald.
  • Wild-symbol fremkommer naturligt på hjul 2, 3 og 4 i Øgede Multiplikatorer-bonus, og kan fremkomme på alle hjul som et resultat af, at et Wild-symbol udfylder plads under nedfald.
  • Gevinster vises i valuta.
  • I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af enhver udløst bonusrunde plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen rammes i bonusrunden, afsluttes bonusrunden straks, også selv om der er flere gratis spins tilbage.
til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, din indsats, din saldostørrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede i gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske udbetaling, du kan opleve.
Intellektuel ejendomsret
© 2018 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres partnere, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

til toppen ]

Seneste opdatering: 23-08-2018