Bejeweled

Spillet Bejeweled er et spil med 10 betalingslinjer og 25 celler, som går ud på at udskifte ædelstene. Spillet har normal jackpotbonus (8000 X linjeindsats) og superjackpotbonus (20000 X linjeindsats). Når spillet begynder, falder tilfældigt genererede symboler ned fra toppen af skærmen og falder på plads, indtil alle 25 symboler er faldet på plads. Hvis en eller flere betalingslinjer vinder, vil de vindende symboler krympe og forsvinde, og alle symboler over dem falder ned. Herefter falder nye/ekstra symboler ned fra toppen af skærmen efter behov. Gevinsten krediteres ved slutningen af spillet, når der ikke er flere gevinster. Spillet indeholder også et jokersymbol. Bejeweled-jokersymbolet træder i stedet for ethvert andet symbol på betalingslinjen.

Spiloplysninger

• Du kan satse på op til 10 linjer. Når betalingslinjerne vælges, kan brugeren automatisk se betalingslinjerne.

Sådan spiller du

• Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt 10 linjer. Du kan ændre linjerne ved at klikke på pileknapperne ▲ og ▼, der findes til højre for indikatoren 'LINES' på spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke.
  • Angivelse af "INDSATSER": Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på 1 USD pr. linje for alle 10 linjer, hvilket giver en samlet indsats på 10 USD. Du kan vælge at forøge eller reducere indsatsen pr. linje ved hjælp af pilene ▲ og ▼, der findes ved siden af indikatoren 'BET'. Hvis din spilsaldo er mindre end 10 USD, tilpasses indsatsen automatisk til det næsthøjeste mulige beløb.
  • Antallet af valgte linjer ganges med 'indsats pr. linje', og det samlede indsatsbeløb vises under måleren 'TOTAL BET', som er placeret i midten til venstre på spilskærmen.
  • 'GEVINSTOVERSIGT': Du kan få vist 'GEVINSTOVERSIGT' ved at klikke på knappen 'GEVINSTOVERSIGT', der er placeret nederst til venstre på konsollens hovedskærm, eller ved at klikke på tasten "P" på tastaturet. Hvis du vil udregne udbetalingen, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på knappen 'BACK TO GAME'.
  • SPIL: Klik på PLAY eller på mellemrumstasten for at starte spillet.
  • Når nye, tilfældigt genererede symboler er faldet ned fra toppen af skærmen, og alle 25 symboler er faldet på plads, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Hvis en eller flere betalingslinjer vinder, vil de vindende symboler krympe og forsvinde, og alle symboler over dem falder ned. Herefter falder nye/ekstra symboler ned fra toppen af skærmen efter behov. Gevinsten krediteres ved slutningen af spillet, når der ikke er flere gevinster.
  • Line Win: Viser kreditter, der er vundet på hver betalingslinje.
  • Paid: Viser det samlede beløb, der er vundet pr. spil.
  • Jackpot – 8000 bonus: "Jackpot" - 8000 udløses, når der er fem ens symboler i lodret linje nummer fem OG fem ens symboler i en hvilken som helst vandret linje (6, 7, 8, 9 eller 10).
  • Super Jackpot – 20000 bonus: "Super Jackpot 20000" udløses, når der er fem Bejeweled-symboler på betalingslinje 10.
  • Gevinstmønstre: Spilleren kan bruge gevinstmønsterfunktionen, når han eller hun vil se betalingslinjerne.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget en indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det næste spil. Du skal blot klikke på 'PLAY' for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne pil op og pil ned ved siden af indikatorerne 'BET' eller 'LINES', som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'CREDIT'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'CREDIT' og 'TOTAL BET'.
  • 'AUTO PLAY': Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge "håndfri" betjening af spillet for et valgt antal spil. Du kan forøge eller reducere antallet af auto-spin-spil ved hjælp af venstre-pil (-) og højre-pil (+), der findes nederst til venstre på spilskærmen. Det maksimale antal Auto Play-spil, der kan vælges, er 99. Klik på 'PLAY' for at aktivere den valgte mulighed og starte spillet.
  • Klik på 'STOP' for at deaktivere AUTO PLAY-mulighederne. Når 'AUTO PLAY' er i gang, kan du afbryde spillet ved at klikke på knappen 'STOP'. Hvis spillet er i gang, vil 'AUTO PLAY' blive stoppet, når det igangværende spil er færdigt. Ellers stoppes 'AUTO PLAY' med det samme, og det normale spil genoptages.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på knappen 'Game Rules' for at se spillets regler.
  • Klik på 'RE-BUY' for at købe flere kreditter til spillet fra din Party Account.
  • Klik på 'EXIT GAME' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilleregler

• Spil 1 til 10 linjer
  • LINJER kan ændres ved hjælp af pilene ▲ og ▼.
  • INDSATSBELØB kan ændres ved hjælp af pilene ▲ og ▼.
  • PLAY starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER.
  • BET MAX starter spillet med det maksimale antal LINJER og den maksimale INDSATS.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGT.
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Kun valgte linjer kan udløse gevinster.
  • Det optjente beløb udbetales og lægges til saldoen, hvis der er flere gevinster på en enkelt betalingslinje.
  • Vindende kombinationer er tre eller flere identiske symboler lige efter hinanden på en enkelt (vandret eller lodret) linje.
  • "Bejeweled" er et jokersymbol, og det træder i stedet for ethvert andet symbol på linjen. Tre eller fire jokersymboler (bejeweled) på række udgør ikke i sig selv en vinderkombination, men de danner vinderkombinationer med symbolerne ved siden af på linjen.
  • Når en eller flere vinderkombinationer forekommer, udbetales deres værdi til spilleren, og de symboler, der udgør vinderkombinationen, falder sammen og danner tomme celler. Symboler over disse tomme celler falder direkte ned til de tomme celler, hvorefter der vil være tomme celler i den øverste del af brættet. Alle tomme celler udfyldes herefter igen med tilfældige juvelsymboler.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges alle sammen til din saldo.

Spilfunktioner

Jackpot 8000

• "Jackpot"-præmien – 8000 udbetales, når der er fem ens symboler i lodret linje nummer fem OG fem ens symboler i en hvilken som helst vandret linje.
  • Når Jackpot 8000 udløses, vil brugeren få udbetalt 8000 X linjeindsatsen, og eventuelle vindende betalingslinjer, som er en del af denne jackpot, udbetales ikke.
  • Jackpot 8000 kan vindes, selvom jokersymbolet Bejeweled erstatter et symbol i lodret linje nummer 5 og/eller et symbol i en af de vandrette linjer
  • Hvis der er mere end én Jackpot 8000-kombination, udbetales jackpotgevinsten kun én gang for den vandrette linje, som har den laveste præmieværdi. Andre betalingslinjer udbetales i henhold til gevinstoversigten.

Super Jackpot 20000

• "Super Jackpot" 20000 udløses, når der er fem Bejeweled-symboler på betalingslinje 10.
  • Når Super Jackpot udløses, vil brugeren få udbetalt 20.000 X linjeindsatsen.
  • Hvis der er fem Bejeweled-symboler på linje 1-9, udbetales 1000 X linjeindsatsen.

Gevinstoversigt

• Du kommer til skærmen med gevinstoversigten ved at klikke på knappen GEVINSTOVERSIGT i hovedspillet.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 94,52 %