Oink Country Love Mobile

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på online-slotspillet afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.
Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver kombination.

Linjeudbetalinger

Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med mønt-bettet.
For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vindede linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:
• Vinderlinjekombinationer udbetales fra venstre til højre, så en vinderlinjekombination skal starte med hjulet længst til venstre. Symbolerne for en vinderlinjekombination skal være ved siden af hinanden på en payline. En symbolkombination, der starter fra andet, tredje, fjerde eller femte hjul giver ikke gevinst.

Udbetalinger for scatter-symbol

Scatter-gevinster beregnes ved at gange udbetalingen af scatter-symbolkombinationen med det samlede bet.
Scatter-gevinster bliver tilføjet linjegevinster. Hvis du har en scatter-gevinst og en linjegevinst, udbetales begge gevinster, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på en payline for at give gevinst.
For at en kombination af Scatter-symboler kan udgøre en scatter-vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Tre eller flere Scatter-symboler vises på hjulene.

• Scatters kan ikke erstattes af Wild-symboler.

Spilleregler

Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Regler for betting og udbetaling

• Du kan vælge antallet af mønt-bets og møntværdien.

• Samlet bet er 50 ganget med satsede mønter og møntværdien.

• Vinderlinjekombinationer udbetales fra venstre til højre, så en vinderlinjekombination skal starte med hjulet længst til venstre. Symbolerne for en vinderlinjekombination skal være ved siden af hinanden på en payline. En symbolkombination, der starter fra andet, tredje, fjerde eller femte hjul giver ikke gevinst.

• Gevinster udbetales for den højeste kombination på hver payline.

• Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med møntbettet.

• Alle udbetalingstabeller viser antallet af credits, som vindes for hver kombination. De viste værdier bestemmes af antallet af mønt-bets.

• Alle gevinstbeløb i udbetalingstabellen i PlayCheck vises i mønter.

• Scatter-udbetalinger afgøres af tre eller flere Scatter-symboler i en hvilken som helst position på hjulene.

• Gratis spin-gevinster tilføjes almindelige gevinster.

• Udbetalinger under gratis spin er de samme som i grundspillet.

• Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.

Regler for wild-symbol

• Rød gris- og Blå gris-symbolerne er Wild-symboler.

• Rød gris -wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet og Blå gris wild-symbolet.

• Blå gris -wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet og Rød gris wild-symbolet.

• Rød gris - og Blå gris -wild-symbolerne skaber deres egen linjegevinstkombination, når de kombineres Wild-symboler vises på en payline.

• Kun den højeste kombination udbetales pr. payline.

Regler for scatter-symbol

• Billet/Scatter-symbolet er et scatter-symbol.

• Kan ikke erstattes med et Wild-symbol.

• Scatter-gevinster beregnes ved at gange udbetalingen af scattersymbolkombinationen med det samlede bet.

• Scatter-gevinster bliver tilføjet linjegevinster. Hvis du har en scatter-gevinst og en linjegevinst, får du udbetalt begge gevinster, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på en payline for at give gevinst.

• Billet/Scatter-symboler på 3, 4 eller 5 tilstødende hjul fra hjulet længst til venstre udløser henholdsvis 5, 10 eller 20 gratis spin.

• 2 Billet/Scatter-symboler på hjul 2 ELLER hjul 3 ganger antallet af spin med 2.

• 2 Billet/Scatter-symboler på hjul 2 OG 2 Billet/Scatter-symboler på hjul 3 ganger antallet af spin med 4.

• Gratis spin kan udløses igen.

• Kun den længste kombination gælder.

Såden spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination på en aktiv payline. Udbetalingen afhænger af vinderkombinationen.

Sådan spiller du:

• Sådan vælger du dit bet-beløb:

Computer

1. Tryk på bet-området.

2. Ryk møntværdi-angiveren til højre for at øge eller til venstre for at mindske den møntværdi, du vil satse.

3. Ryk mønt-angiveren til højre for at øge eller til venstre for at mindske det antal mønter, du vil satse.

4. Tryk på maks. bet for at satse det maksimale. Dette konverterer møntstørrelsen og det satsede antal mønter til det maksimalt tilladte bet.

Mobil

1. Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-knappen.

2. Under bet-indstillinger skal du rykke møntværdien til venstre eller højre for at justere din møntværdi.

3. Under bet-indstillinger skal du rykke møntantallet til venstre eller højre for at justere antallet af mønter.

4. Tryk på maks. bet for at satse det maksimale. Dette konverterer møntstørrelsen og det satsede antal mønter til det maksimalt tilladte bet.

• Tryk på Spin for at dreje hjulene.

• Hvis du har en vinderkombination på en payline, når hjulene stopper, fremhæves gevinsten på hjulene. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinstfeltet.

• Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Indstillinger

Indstillinger-panelet giver dig adgang til adskillige spil-indstillinger og -muligheder.

Lydindstillinger

Du kan vælge, hvilke lyde du vil slå til eller fra.

• Spillyde styrer konsol- og spin-lyde.

• Gevinstlyde styrer lyde for vindende symboler og sekvenser.

• Baggrundslyde styrer baggrundsmusikken.

Sådan indstiller du lyden:

Computer

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.

• Tryk på Indstillinger.

• Under Lyd-indstillinger kan du trykke på mulighederne for at slå lyden til eller fra.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-knappen.

• Tryk på Indstillinger.

• Under Lyd-indstillinger kan du trykke på mulighederne for at slå lyden til eller fra.

Bemærk: Lydindstillinger er kun aktiveret, hvis lyd generelt er slået TIL.

Grafikindstillinger

Grafikindstillinger lader dig ændre grafikkens niveau.

• Basal optimerer spillets ydelse på mindre kraftige maskiner.
  • Forbedret giver den bedste oplevelse med animationer.

Sådan indstiller du grafikken:

Computer

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.

• Tryk på Indstillinger.

• Under Grafikindstillinger kan du trykke på enten Basal eller Forbedret efter forgodtbefindende.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-knappen.

• Tryk på Indstillinger.

• Under Grafikindstillinger kan du trykke på enten Basal eller Forbedret efter forgodtbefindende.

Spilindstillinger

Spilindstillinger giver dig mulighed for at styre spillets generelle opførsel.

• Hurtigt spin øger spinhastigheden på hjulene, så dine resultater vises hurtigere.

• Hurtigt spin for gratis spin øger spinhastigheden på slothjulet under gratis spin, så dine resultater vises hurtigere.

Bemærk: Nogle af disse indstillinger er muligvis ikke tilgængelige i din region.

Sådan indstiller du spillet:

Computer

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (...)-knappen.

• Tryk på Indstillinger.

• Under Spilindstillinger kan du trykke på Hurtigt spin-mulighederne for at slå dem til eller fra.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-knappen.

• Tryk på Indstillinger.

• Under Spilindstillinger kan du trykke på Hurtigt spin-mulighederne for at slå dem til eller fra.

Autospil

Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

• Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.

• Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.

• Autospil kan stoppes når som helst.

• Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.

Gevinsthistorik og statistik

Du kan få vist din gevinsthistorik og statistik i spillet.

Vis min gevinsthistorik

Du kan se dine seneste 5 gevinster.

Computer

• Tryk på gevinst-området.

• Tryk på gevinster-knappen.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på (>)-knappen.

• Tryk på knappen Statistik.

• Tryk på gevinster-knappen.

Vis spilstatistik

Statistikken gælder kun for den aktuelle spilsession. Når du afslutter spillet, nulstilles statistikken.

Computer

1. Tryk på gevinst-området.

2. Tryk på knappen Statistik.

3. Få vist din aktuelle spilstatistik.

Mobil

• Åbn Indstillinger-panelet ved at trykke på(>)-knappen.

• Tryk på knappen Statistik.

• Tryk på knappen Statistik.

• Få vist din aktuelle spilstatistik.

Statistik

• Spilresultater

Viser det antal spil, der er spillet i den aktuelle spilsession, spilsessionens længde og det gennemsnitlige antal spil pr. time.

• Højeste gevinster

Viser de tre højeste gevinster i den aktuelle spilsession.

Seneste opdatering: 16-05-2018