WWE Legends Link and Win

Om dette spil

• l Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • l Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Payline-regler

• l Spillet indeholder 25 paylines.
  • l Antallet af spillede paylines er fast.
  • l En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje

på hjulene.

• l En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en payline. l Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Bet-regler

l Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb. l Startbet er det nuværende samlede bet divideret med payline-prisen for 10.

Regler for udbetaling

• l Udbetaling af payline-gevinster bygger på det placerede startbet. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • l Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle payline-gevinster og scattergevinster i et spin.
  • l Hvis flere vinderkombinationer lander på en payline, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • l Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest

mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter- og møntsymboler.

Scatter-symboler

l Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene. l Scatter-gevinster ganges med det samlede bet. l Scatter forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.

Gratis spin

• l 3 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
  • l Du får 5 gratis spin. l Hjul 2, 3 og 4 er sammenlagt på et enkelt hjul med store symboler. l Store symboler tæller som 9 symboler. l Store scatter-symboler tæller som 1 symbol. l Land 3 scatter-symboler under gratis spin for at udløse 3 ekstra gratis spin. l Gratis spin bliver spillet automatisk.
  • l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne. l Alle linjer, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Link&Win™-funktion

• l Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin. l 6 møntsymboler hvor som helst på hjulene, udløser denne funktion. l 3 gratis re-spin tildeles. l Kun møntsymboler og tomme hjulsymboler forekommer på hjulene. l Hvert møntsymbol tildeles en tilfældig multiplikator-værdi.
  • l De tildelte multiplikator-værdier er 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x, 20x, 50x, 100x, 1000x. l Multiplikator-værdierne ganges med samlet bet.
  • l Mini Jackpot tildeler et 50x samlet bet. l Minor Jackpot tildeler 100x samlet bet. l Major Jackpot tildeler 1000x samlet bet. l Champion Jackpot tildeler 5000x samlet bet.
  • l Champion Jackpot tildeles oveni andre præmier, når alle 15 symbolpositioner er fyldt med møntsymboler. l Farvede møntsymboler har ekstra funktionalitet. l Det grønne møntsymbol tilføjer værdierne fra andre møntsymboler til sin egen. l Det røde møntsymbol tilføjer sin værdi til andre møntsymboler.
  • l Det blå møntsymbol får gevinstmultiplikatoren til at stige. l Gevinstmultiplikatoren tilføjes ved afslutningen af funktionen. l Alle møntpræmier tildeles, når funktionen slutter.
  • l Funktionen afsluttes, når der ikke er nogen re-spin tilbage, eller når alle 15 symbolpositioner er fyldt.
  • l Hvis værdien af alle mønter og Champion Jackpot når 25000x bet eller højere, afsluttes

funktionen Link&Win™ med et gevinstbeløb på 25000x bet.

Funktionen Køb

l Funktionen er kun tilgængelig i basisspil. l Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse funktionen Link&Win™. l Prisen er 60x det nuværende bet. l Funktionen spilles til nuværende bet. l Funktionen er ikke tilgængelig over en givet bet-grænse.

Funktionen HyperSpins™

l Re-spin er kun tilgængelige i basisspillet efter første spin. l Hvert re-spin tilbydes til en beregnet pris. l Der er ingen re-spin-grænse. l Der udbetales kun de gevinster, som involverer de hjul, der blev kørt igen. l Re-spin er ikke tilgængelige ved første spin i fuldførelsen af en funktion. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Oversættelse af spiltermer

l MINI, Mini Jackpot - Mini-jackpot. l MINOR, Minor Jackpot - Mindre jackpot. l MAJOR, Major Jackpot - Større jackpot. l CHAMPION, Champion Jackpot - Mester-jackpot.

Bet-indstillinger

l Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi. l Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Spilstyring

• l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Bet: Viser det nuværende samlede bet. l Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.

• l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder. l Tryk på spin-knappen under autospil afslutter den nuværende autospil-session.

• l Knappen Hjem: Afslutter spillet.

Yderligere oplysninger

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

• l All WWE programming, talent names, images, likenesses, slogans, wrestling moves,

trademarks, logos and copyrights are the exclusive property of WWE and its subsidiaries. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners. © 2021 WWE. All Rights Reserved. l Macho Man Randy Savage TM licensed by CMG Brands, LLC

Udbytte til spiller

• l Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • l Værdien er fastlagt og ændres ikke. l Dette spil har en UTS på 96,40 %. l Købsfunktion har UTS på 96,40 %. l HyperSpins™-funktion har UTS på 96,40 %.