Aztec Princess

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Aztec Princess er et videoslotspil, der hylder aztekernes antikke civilisation. Farvestrålende jungledyr, kostbare genstande og andre smukke aztekiske symboler vises på spillets fem hjul. Der kan aktiveres op til 20 linjer med en indsats på op til 5 mønter af en valgt møntenhed pr. linje. Linjerne er nummererede og aktiveres altid i numerisk rækkefølge (1, 2, 3 osv.).

Spillet har et wild-symbol (det gyldne skjold), et scatter-symbol, der giver gratis spil (aztekerprinsessen), og et bonus-scatter-symbol (kranierne med juveløjne). Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol, undtagen scatter-symbolerne, til at hjælpe med at danne vinderkombinationer.

Tre, fire eller fem symboler med aztekerprinsessen hvor som helst på hjulene udløser en sekvens med henholdsvis 15, 20 eller 25 gratis spil. Under gratis spil bliver den smukke aztekerprinsesse wild-symbol for at hjælpe med at skabe flere vinderkombinationer!

Når kraniet med juveløjne vises et vilkårligt sted på hjulene, starter bonusrunden Aztekisk tempel. Vælg tre af de tilmudrede kranier, der ligger på templets gulv. Hvilket materiale er de valgte kranier lavet af - diamant, guld, sølv eller bronze? Den samlede værdi af bonuspræmien afhænger af hvor mange kranier, der er lavet af det samme materiale. Den største præmie i bonusrunden tildeles for tre diamantkranier. Hvor meget er du - som en ægte azteker - villig til at ofre for at vinde 1.000 gange din samlede indsats?

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 94.17%.

I vinduet INDSTILLINGER kan du specificere det antal linjer, du ønsker at have aktiv pr. runde, det antal mønter, du ønsker at satse pr. aktive linje, og den møntværdi, du ønsker at bruge. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til betalingstabellen.

Handlinger

 • Ændre indsats- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.
 • Aktivér yderligere linjer- Øg antal linjer per spil ved at klikke på +.
 • Deaktivér linjer- Sænk antal linjer per spil ved at klikke på -.
 • Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
 • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
 • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
 • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
 • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
 • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
 • Spil med maks. indsats- Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).
 • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
 • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 08-08-2017