yggtikirun2max

Velkommen til Tiki Runner 2 DoubleMax Videospilleautomaten med DoubleMax(tm) mekanismer!

OM SPILLET

Tiki Runner 2 DoubleMax er en 5 x 3 videospilleautomat med 20 faste gevinstlinjer og en free spin funktion.

KASKADE+

Kaskade+ er navnet på den mekanik, der bruges i både hovedspillet og free spin sektionen af Tiki Runner 2 DoubleMax.

• Hver vinderkombination på alle 20 gevinstlinjer for hvert spin udbetales til gevinstmåleren.
  • Alle symboler, der er involveret i gevinster på gevinstlinjen, fjernes fra spilvinduet og efterlader tomme pladser på deres positioner.
  • Når de er fjernet, øges den aktuelle position på free spin-stien med en position.
  • Et af de tomme felter, hvor de fjernede symboler var, vil få et wild symbol indsat i stedet.
  • Symbolerne, der er ovenover de nu tomme områder, falder ned for at give et nyt komplet spilvindue.
  • Hvis disse symboler skaber nye gevinster på gevinstlinjerne, gentages processen. Linjegevinster udbetales, sti-positionen øges, og symbolerne falder ned for at udfylde de nye tomme pladser.
  • Når der ikke er nye gevinster i spilvinduet, er hovedspillet slut.
  • Hvis kaskader af gevinster flytter spilleren langt nok op ad free spin-stien, tildeles free spin-funktionen med et antal free spins, der svarer til spillerens position på stien.

Free spin sti-positionen nulstilles i starten af hvert nyt spil.

DOUBLEMAX(tm)

Tiki Runner 2 bruger DoubleMax mekanisme. Hver vindende kaskade øger en multiplikator med X2 og gør multiplikatoren til X2, X4, X8, X16 osv. (ubegrænsede multiplikatorer). Multiplikatoren nulstilles til X1 i slutningen af spilcyklussen. DoubleMax multiplikatoren er også aktiv inde i free spins funktionen og den nulstilles ikke før afslutningen, hvilket giver mulighed for virkelig store gevinster.

FREE SPINS

Antallet af tildelte free spins vil være 7, 10, 12, eller 15 afhængigt af den aktuelle sti-position. Free spins spilles med samme linjer og indsatser som i det udløsende spin.

Free spins bruger de samme Kaskade+ mekanismer til at tildele gevinster og til at klatre på free spin-stien for at øge spillerens aktuelle antal tilbageværende free spins. Free spin-stien nulstilles ved afslutningen af hvert free spin.

GENUDLØSER FREE SPINS

Free spins-funktionen har også sin egen sti, hvis position øges på samme måde som hovedspillets stier ved hjælp af Kaskade+ -mekanikken. Free spins-stien er dog en forbedret version, der gør det lettere at genudløse og forblive i free spins-funktionen. Antallet af genudløsere, der kan tildeles fra stien er 3, 7, 10, 12 og 15. Dette hjælper spilleren med at øge DoubleMax(tm) multiplikatoren ved at tildele flere spins. På grund af den eksponentielle betaling af DoubleMax(tm)-mekanikken, jo længere spillerne forbliver i free spins, jo større gevinster kan de vinde.

ENCORE

Hovedspillet har en valgfri tilstand med navnet encore. Dette ændrer de seneste to tabte pladser på hovedspilets sti til respin-positioner. Ved afslutningen af hovedspillets spin, hvis spilleren nåede en af disse encore respin positioner, får de et ekstra respin gratis. Under dette respin holdes den nuværende free spin-position, hvilket gør det meget nemmere for spilleren at ikke kun vinde free spins, men også at vinde et højere antal free spins. Encore øger free spins frekvensen til over det dobbelte af et standard spil uden encore. Hvis spilleren lander på den første encore-position, og deres respin flyttede dem op ad stien til den næste encore-position, tildeles de stadig et yderligere respin på deres nye sti-position. Encore øger spillerens indsats med 50% for at tillade den meget forbedrede funktionsfrekvens.

HVORDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk, 5 i træk og 6 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.
  • Det ovenstående inkluderer ikke free spin symboler, der ikke behøver at være på en gevinstlinje for at give en præmie.
  • Efter free spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.
  • Der kan være en uoverensstemmelse mellem summen af de individuelle gevinster i samlingen af free spins fra det, der vises i den samlede gevinst. Den samlede gevinstslutskærm viser den endelige afrundede gevinst.

SPILMULIGHEDER

Klik på ikonet for valgmuligheder for at få vist indstillingspanelet.

• Lobby – Tager spilleren tilbage til operatørens lobby
  • Gevinsttabel – Viser spiloplysningerne (gevinsttabel, gevinstlinjer osv.)
  • Regler – Viser siden med regler
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Indsats – Viser et panel til ændring af den aktuelle indsats
  • Fuldskærm – Tænder og slukker for fuldskærmtilstand.
  • Lyd – Tænd og sluk for lyden.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILPANEL

• Linjer – Viser antallet af linjer.
  • Ændring af indsats – Viser et panel til ændring af den aktuelle indsats
  • Indsats – Viser den aktuelle indsats.
  • Spin-knap – Placer indsatsen og spinner hjulene.
  • Autospil (hvis tilgængelig) – Spillere kan lade spillet spille automatisk uden at klikke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. Spillere kan vælge yderligere indstillinger til når der skal stoppes med autospil i Spilindstillingerne. Tabsgrænsen i nogle klienters version forhindrer spillere i at tabe mere end en forudbestemt grænse sat i en autospil session. Ved at klikke på Autospil knappen igen, stoppes autospillet.
  • Gevinster – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Kredit – Viser spillernes saldo.
  • Indstillinger – Viser panelet med spilindstillinger
  • Encore – Skifter spiltilstanden Encore
  • Hvis din operatør tillader mønter, vil indsatsniveauet være møntværdien, og du vil være i stand til at skifte mellem mønter og kontanter ved at trykke på saldo-, indsats- eller møntværdifeltet.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins af adskillige spillere over en længere periode.
  • Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 95.5%

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for time/timer efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 26/01/2022. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af en konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Seneste opdatering: 07-02-2022