Tiki Bonanza

Spilleregler

• Tiki Bonanza er et spilleautomat med 5 hjul og 3 rækker fra 243 i basisspil til 3125 måder at vinde på under gratis spins

• Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.

• Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.

• Gevinster evalueres fortløbende på en udbetalingslinje, startende på hjulet længst til venstre.

• Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.

• Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

• Gevinster vises i brugerens valuta.

• Den teoretiske tilbagevenden til spilleren for dette spil er 93.91%.

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

• Den engelske version af spillereglerne har forrang.

• Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 15-12-2022