Rainbow Riches Cluster Magic

1

UDBETALINGSTABEL

• Gevinster tildeles med 5 eller flere matchende symboler, så længe de rører vandret og/eller lodret og danner en klynge.
  • Kun højeste vinder udbetales for hver vindende kombination.
  • Alle gevinster, der indsamles i et spil, lægges sammen til den samlede gevinst.
  • WILD kan erstatte alle symboler.

BASISSPIL

• Vindende symboler fjernes, og nye symboler laver kaskade for at udfylde hullerne.
    • Hver kaskadegevinst i et spil vil føre til en del af det skjulte område på gitteret for at rive sig løs og afsløre flere symboler.
    • Der spilles på et større hjulområde for hver kaskadegevinst i et spil, op til maksimalt seks kaskader.

2

GRATIS SPIL

• Seks på hinanden følgende kaskader i et spil udløser 8 GRATIS SPIL og et hjulspin, der giver en ekstra funktion.
  • GRATIS SPIL spilles altid i et fuldt gitter med 8 rækker og 8 kolonner.
  • Højst seks kaskader kan tildeles i et enkelt GRATIS SPIL.
  • Under GRATIS SPIL forbliver den samlede indsats den samme som i det spil, der udløste funktionen.
  • Når GRATIS SPIL aktiveres, vælges en af følgende ekstra funktioner tilfældigt ved hjælp af et hjulspin og anvendes på de GRATIS SPIL, der udløses.
  1. VEDVARENDE WILDS
  2. UENDELIGE SPINS
  3. WILD-REGN

VEDVARENDE WILDS

• 2 VEDVARENDE WILDS vises over faste positioner på hjulene for hver kaskade i henhold til mønsteret nedenfor.
    • Disse WILDS er faste under hele det GRATIS SPIL, og de laver ikke kaskade.
    • Når hvert GRATIS SPIL er fuldført, nulstilles de VEDVARENDE WILDS på hjulene.
    • Der kan maksimalt være 6 kaskader og 12 VEDVARENDE WILDS på hjulene pr. GRATIS SPIL, hvorefter yderligere 4 GRATIS SPIL tildeles.
    • Et alternativt sæt hjul bruges til GRATIS SPIL med VEDVARENDE WILDS.

3

UENDELIGE SPINS

• Spillet begynder med 8 GRATIS SPIL og en multiplikator på 1.
    • Hvert vindende GRATIS SPIL tildeler et ekstra GRATIS SPIL.
    • Multiplikatoren starter ved 1x og øges med 1 efter hver vindende kaskade.
    • Den øgede multiplikator gælder for efterfølgende gevinster.
    • Multiplikatoren fortsætter med at stige i løbet af funktionen UENDELIGE SPINS.
    • Denne funktion kan tildele op til maksimalt 250 GRATIS SPIL med en ubegrænset gevinstmultiplikator.
    • Et alternativt sæt hjul bruges til GRATIS SPIL med UENDELIGE SPINS.

4

• Funktionen INFINITY SPINS garanterer en gevinst på mindst 10x den samlede indsats.

WILD-REGN

• På hvert GRATIS SPIL tilføjes 4-16 WILD-symboler på gitteret i henhold til et af mønstrene nedenfor.
    • Seks på hinanden følgende kaskader under GRATIS SPIL tildeler 4 ekstra GRATIS SPIL.
    • Et alternativt sæt hjul bruges til GRATIS SPIL med WILD-REGN.

5

RESPIN

• Når en GRATIS SPIL-funktion er blevet tilfældigt valgt, vil der blive præsenteret en engangsmulighed for respin for at få en anden funktion mod betaling.
  • Prisen for respin bestemmes ud fra den oprindelige tildelte funktion.
  • VEDVARENDE WILDS – 8x den samlede indsats for et respin.
  • UENDELIGE SPINS – 5x den samlede indsats for et respin.
  • WILD-REGN – gratis respin.
  • Respin-funktionen giver mulighed for at få en anden funktion, men det kan ikke garanteres, at den samme funktion ikke tildeles igen.

JURIDISK MEDDELELSE

• Spillets udseende og stemning, samt de enkelte komponenter og visninger, er et varemærke, som tilhører Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og ©2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

RTP: 96.30%

Seneste opdatering: 29-07-2020