Quick Cash

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.

Dette spil inkluderer 10 faste gevinstlinjer.

Dette spil indeholder pengesymboler, som kan tildeles i basisspillet og under Re-spin-funktionen.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Regler for udbetaling

Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Den samlede udbetaling er summen af alle gevinster fra gevinstlinjer og pengesymboler i et spin.

Gevinstlinje-regler

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene.

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.

Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Dette spil inkluderer 10 faste gevinstlinjer.

Indsats-regler

Hvert spillet spin koster det satsede beløb.

Den samlede indsats er baseret på startindsatsen ganget med antallet af spillede gevinstlinjer.

Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Startindsatsen er også kendt som indsatsen per gevinstlinje.

Wild-symboler

Dette symbol danner sin egen vinderkombination.

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen pengesymboler.

Pengesymboler

Ram pengesymboler, startende på hjul 1 og 2, for at udløse funktionen.

Pengesymboler tildeler Mega, Større, Mindre, Mini eller pengeværdier.

Mega, større, mindre og mini forekommer kun på hjul 4 og 5.

Pengeværdierne forekommer på alle hjul.

Pengeværdierne på hjul 4 og 5 er højere.

Alle pengesymboler udbetaler fra venstre mod højre på tilstødende hjul.

Pengesymbol-gevinster tilføjes til gevinstlinje-gevinster.

Re-spin-funktion

3 stablede pengesymboler på hjul 1 udløser re-spin-funktionen.

3 re-spin tildeles.

Alle pengesymboler fastholdes på hjulene.

Alle gevinster tildeles ved slutningen af funktionen.

Funktionen slutter, når alle positioner er fyldt, eller der ikke er flere re-spin tilbage.

Re-spin-funktionen kan ikke genudløses.

Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Spilstyring

Jetoner: Viser de nuværende saldoer. Indsats: Indstiller den nuværende indsats-værdi Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Ved at vælge spilskærmen kan spinnet stoppes hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Hold for Turbospin: Hold spin-knappen nede for at aktivere Turbospin. Turbospin slutter, når spinknappen bliver løftet. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Startknappen: Afslutter spillet.

Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-sessionen. Autospil slutter, hvis saldoen falder med dette beløb.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spilindstillinger

Musik: aktiverer spilmusik.

Lyd: Slår spillyd til.

Startskærm-knappen: Aktiverer spilreklamer under indlæsningen af spillet.

Knappen Venstrehåndstilstand: Aktiverer venstrehåndstilstand.

Indsats-indstillinger

Betværdi-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, som er tilgængelige i spillet.

Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,21 %.

Sandsynligheden for at udløse en bestemt spilbegivenhed kan ændre sig under spillet, afhængig af spillets aktuelle tilstand eller fremskridt.

Seneste opdatering: 19-12-2022