Super Cash Drop

SPILLEREGLER

Velkommen til SUPER CASH DROP, med SUPER STRÆK WILDS, SUPER FREE SPINS og SUPER HJUL UDVIDELSE!

OM SPILLET

SUPER CASH DROP er en videospilleautomat med hjulstørrelser, der spænder fra 5 x 4 og op til 5 x 8, som kan ændre sig tilfældigt ved hvert spin. Vær på udkig efter stakke af wilds, som udløser SUPER STRÆK WILDS funktion og LÅSTE wilds, som giver gratis respins. Under Free Spins er alle wilds låste Wilds og alle lavværdi symboler er fjernet!

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din samlede indsats, eller brug standardindsatsen.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet.
  • Gevinster ganges med indsatsen.

SUPER HJUL UDVIDELSE

• Spillet starter som et 5x4-matrix, men for hvert spin er der en chance for at det skifter til en anden størrelse.
  • Den maksimale matrix størrelse er 5x8.
  • Spillet husker, hvilken størrelse det er fra session til session. Hver indsats har sin egen hukommelse.

SUPER STRÆK WILDS

• Hvis et eller flere wild-symboler lander, erstattes alle symboler på hjulet med en wild.
  • Hvis der rammes mere end 1 wild, vil gevinster på hjulet blive underlagt en gevinstmultiplikator. Multiplikatoren på et hjuls wilds er lig med antallet af wild symboler, der lander på det hjul, når hjulene stopper.
  • Multiplikatorer på forskellige hjul kombineres yderligere, hvis de anvendes på vinderkombinationer, der inkluderer disse wilds.

LÅSTE SUPER STRÆK WILDS

• Der er en chance for i hvert spin, at wilds er LÅSTE WILDS.
  • Hvis en eller flere låste wilds rammes, udløses SUPER STRÆK WILDS-funktionen og spilles som beskrevet ovenfor. Derudover låser wildhjulene derefter, inklusive enhver multiplikator, og de resterende hjul modtager et gratis respin.
  • Hvis en eller flere nye låste wild symboler rammes under et respin, udløses SUPER STRÆK WILD-funktionen som beskrevet, gevinster udbetales, og et nyt gratis respin tildeles. Dette fortsætter, indtil enten alle 5 hjul er wilds, eller at der ikke rammes yderligere wilds.

SUPER FREE SPINS

SÅDAN UDLØSES FREE SPINS

• Ram 3 BONUS scatter symboler og udløs 10 Free Spins.
  • Free Spins kan vindes på samme spin som hvor LÅSTE wilds lander. Dette kan kun ske på det indledende spin, der udløser funktionen, og selvom det er muligt for hjul, der indeholder vindende scatter-symboler, at respinne, er din bonus blevet gemt og starter, når funktionen LÅSTE SUPER STRÆK WILDS er afsluttet.

UNDER FREE SPINS

• Wild symbol er altid Låste Wilds.
  • På grund af wilds tildeles Respins i tillæg til Free Spins.
  • Wild symboler har en større chance for at forekomme under Free Spins.
  • 10 ekstra Free Spins kan udløses under Free Spins ved at ramme 3 BONUS scatter symboler på det samme spin.

Free Spins bliver spillet med samme linjer og samme samlede indsatsværdi som i det udløsende spin.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN

• For at udregne den samlede gevinst, læg alle symbolgevinster sammen.
  • Vindende kombinationer giver gevinst fra det yderste venstre hjul og fortsætter til det næste tilstødende hjul, så længe der på den næste hjul er et tilstødende vindende symbol (et matchende symbol på samme række eller en række over eller en under).
  • Hvert symbol bruges kun en gang i en vindende kombination.
  • Kun den højest gevinstgivende vinderkombination (inklusive multiplikatorer) udbetales.
  • Wild symboler erstatter ethvert symbol for at skabe gevinster, bortset fra bonus scatter symboler eller andre specielle symboler, der ikke er defineret i gevinsttabellen.
  • Individuelle gevinster sammenlægges for dig efter spins, og den samlede gevinst vises enten på eller under hjulene afhængigt af den kombinerede værdi.

SPILPANEL

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.
  • Saldo (Bank ikon) – Viser spillernes saldo.
  • Gevinst – Viser gevinsten for det aktuelle eller sidste udbetalingstrin (kun synlig, når gevinsten er større end nul).
  • Indsats (chip ikon) – Viser den aktuelle indsats, brug pilene til at bevæge sig op eller ned til en tilgængelig indsats, eller klik på panelet for at vise alle tilgængelige muligheder.
  • Autospil (Hvis tilgængelig) – Du kan sætte spillet i gang uden at skulle trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Autospil knappen. I nogle spilklienter kan du sætte yderligere betingelser for, hvornår autospil skal stoppe. Tabsgrænsen i nogle spilklientversioner forhindrer dig i at tabe mere end den indstillede grænse under autospil-sessionen. For at stoppe autospil manuelt, skal du trykke på Autospils stopknap.

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne og lukke indstillingsmenuen.

• Hjem – Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, vil den forlade spillet og gå til spillobbyen.
  • Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.
  • Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.
  • Spilleregler – Åbner spillets regler.
  • Lyd ON/OFF – Ændrer lyden.
  • Turbo ON/OFF – Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, skiftes “turbo” spins-tilstanden.
  • Indskud - Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, er det et hurtigt link til indbetalingssiden.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.6%.
  • Den maksimale gevinst fra enhver betalt spilrunde er begrænset til x20.000. Dette skete 44 gange i 1.000.000.000 simulerede spilrunder. Når gevinster i et spil har nået den maksimale gevinst, afsluttes spillerunden.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1, dateret 05/05/2021. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Ordliste

Engelsk Dansk
Big Win Stor Gevinst
Super Big Win Super Stor Gevinst
Mega Big Win Mega Stor Gevinst
Wild Wild symboler

Seneste opdatering: 19-07-2021