Cashzuma

1 Præsentation

Cashzuma er en 6x4 hjulede spillemaskine, hvor alle måder udbetaler og som teoretisk har 4.096 måder at vinde på. Denne spillemaskine giver også spillere mulighed for at vælge mellem to gratis spins-bonusrunder.

2 Sådan spiller du

• Vælg din indsats: Til venstre på spilleskærmen, kan spillerne vælge deres indsats ved at trykke på + og - knapperne. Indsatsen vises på Samlet Indsats-måleren.
  • Hvert tryk på SPIL-knappen vil få alle hjul til at spinne til en tilfældig position. For at vinde skal spilleren have mindst ét symbol på det første hjul, og et tilsvarende matchende symbol på hjul 2 og hjul 3. Den eneste undtagelse hertil er det bedst-udbetalende Cashzuma-symbol, som udbetaler for to ens symboler på hjul 1 og 2.
  • Alle måder – 4.096 måder at vinde på, som udbetaler fra venstre mod højre.Alle vinder-symboler skal forekomme på sammenhængende hjul, begyndende med det længst til venstre.
  • Alle gevinster bliver vist og udbetalt til spilleren.
  • Alle vinder-symboler eksploderer og gør det muligt for nye symboler at falde ned ovenfra, hvilket giver spilleren mulighed for at få yderligere gevinster eller scatter-symboler.
  • Wild-symboler: Wild-symbolet kan erstatte ALLE andre symboler UNDTAGEN scatter-symbolerne. Wild-symboler påfører ikke en ekstra multiplikator, medmindre de fremgår som en multiplikator, da wild-symbolet kun tæller som de(t) symbol(er) det erstatter. Wild-symboler kan fremkomme på hjul 2, 3, 4, 5 og 6.
  • Bonus scatter-symboler: Disse symboler kan dukke op på et hvilket som helst hjul. Tre eller flere bonus-symboler på hjulene udløser et spillervalg mellem to gratis spins-funktioner:

Gangende Ånder (bonus-funktion)

1. 3 bonus-symboler tildeler - 10 gratis spins
  2. 4 bonus-symboler tildeler - 15 gratis spins

III.  5+ Bonus-symboler tildeler - 20 Gratis Spins

Måne wild-formørkelse (bonus-funktion)

1. 3 bonus-symboler tildeler - 12 gratis spins
  2. 4 bonus-symboler tildeler - 18 gratis spins
  3. 5+ Bonus-symboler tildeler - 24 Gratis Spins

3 Spillets funktioner

3.1 Gratis Spins

• Under begge typer gratis spins kan der være bonusudløsende symboler, som tildeler ekstra spins. Antallet af ekstra Gratis Spins afhænger af antallet af synlige bonus-symboler, der udløste det pågældende spin (se værdier nedenfor):

o   2 scatter-symboler = 5 ekstra Gratis Spins

o   3 scatter-symboler = 10 ekstra Gratis Spins

o   4+ scatter-symboler = 15 ekstra Gratis Spins

• Når de bliver udløst, får spilleren mulighed for at vælge mellem to typer gratis spins-funktioner.
  • Funktion 1 - Gangende Ånder:

Under gratis spins vil alle KASKADER flytte spilleren op ad multiplikator-sporet, som starter på x1.

Gevinster udbetales for 2, 3, 4, 5 eller 6 ens symboler gående fra venstre mod højre, baseret på hovedspillets udbetalingstabel.

Alle vinder-symboler eksploderer og gør det muligt for nye symboler at falde ned ovenfra, hvilket giver spilleren mulighed for at få yderligere gevinster eller scatter-symboler.

En KASKADE er, som navnet antyder, en ”eksplosion”, som fjerner vinder-symboler, og gør det muligt for nye symboler at falde ned. En enkelt kaskade kan inkludere mange symboler såsom 3 konger og 3 dronninger, hvis de forekommer i en vinderkombination.

Vindereksplosionerne (KASKADE) er der, hvor spilleren flytter et trin op på multiplikator-sporet (se oversigten herunder). Alle gevinster bliver ganget med den aktuelle multiplikator i spillet.

Multiplikator-stige

Kaskader

Multiplikator

0

x1

1

x2

2

x3

3

x4

4

x5

5

x6

6

x7

7

x8

8

x9

9

x10

10

x11

11

x12

12

x13

13

x14

14

x15

15

x20

16

x25

17

x30

18

x40

19

x50

20

x60

21

x70

22

x80

23+

x100

• Funktion 2 - Måne wild-formørkelse:

Under gratis spins kan ”Måne wild-formørkelsen” lande på hjul 3 og 4.

Måne wild-formørkelse-symbolerne er wild og kan erstatte alle symboler undtagen bonus scatter-symboler.

Modsat normale wild-symboler, eksploderer Måne wild-formørkelse-symbolerne ikke, hvis de er en del af en vinderkombination, og de forbliver under hele funktionen. I bund og grund fungerer de som ”klæbende wilds”, som forbliver på hjulene og gør det muligt at få flere wilds.

Når de andre symboler er eksploderet, og når et nyt gratis spin starter, falder Måne wild-formørkelses-symboler ned på den nederste tomme hjulplacering.

”Måne wild-formørkelse”-symbolerne kan kun lande på de 2 midterste hjul (hjul 3 og 4). Når et ”Måne wild-formørkelse”-symbol lander, begynder det at danne en ”gylden kanal”, som øger chancerne for større gevinster. Det er muligt at begge de 2 midterste hjul (hjul 3 og 4) kan blive fyldt helt op, og dermed dannes der to wild-hjul.

• Alle gevinster fra Gratis Spins vil være relative i forhold til den aktuelle samlede indsats og hovedspillets udbetalingstabel.

4 Knapper

• Et klik på den roterende pil ved siden af SPIL-knappen, åbner autospil-funktionen.
  • Et klik på ´Indstillinger´-knappen i højre side af hovedspilskærmen, åbner udbetalingstabellen. Spilleren kan trykke på pilene til venstre og højre for at få adgang til alle spilinformationer. Et klik på ‘X’-knappen sender spilleren tilbage til hovedspillets interface.
  • Ved at tilgå udbetalingstabellen kan spilleren slå lyde til og fra via indstillingsknappen, der findes i venstre side af udbetalingstabellen. På alle kompatible enheder kan spilleren også slå vibrationsfunktionen til og fra. Forhåndsindstillingerne er sat til, at begge disse er slået TIL, når spillet starter.
  • + og - knapperne ved 'Samlet Indsats' bruges til at tilpasse spillerens Samlede Indsats på de enkelte spin.

5 Udbetalingstabel

• Alle måder betyder, at der teoretisk er 4.096 måder at vinde på.
  • Alle gevinster udbetaler kun fra venstre mod højre.
  • Ændringer i indsatsen vil dynamisk ændre gevinsterne i udbetalingstabellen.

6 Spilgendannelse

• Hvis et igangværende spil bliver afbrudt (f.eks. startet, men ikke afsluttet på grund af internetproblemer eller fordi browseren ved et uheld lukkes ned, mv.), vil spillet enten fortsætte fra det seneste spin, eller vise resultatet af det igangværende spil, afhængig af, hvor spillet stoppede.
  • Enhver gevinst vil blive korrekt krediteret til spillerens konto, og vil svare præcis til resultatet forud for at spillet blev afbrudt.
  • Alle resultater er forudbestemte.

7 Generel information

• Dette spil har en teoretisk tilbagebetalingsprocent til spiller (RTP) på 95,97 % -96,00 % afhængig af valget af funktioner.
  • Alle udbetalinger, som giver en decimaludbetaling, vil blive rundet ned til 2 decimaler.
  • Den maksimale udbetaling i dette spil er 1.250.000 x minimumsindsatsen.
  • Systemfejl annullerer alle udbetalinger og alle spil.
  • På grund af spillets høje kvalitet, kan udstyr med lav hardwarekvalitet have problemer med kompatibiliteten, og i enkelte tilfælde vil det ikke være muligt at spille spillet.