Da Vinci Dual Play

DavinciDuelPlay_Popup

Da Vinci Diamonds™ Dual Play™

Introduktion

Da Vinci DiamondsDual Play™ indeholder dobbelt Tumbling Reels™ effekt og dobbelt så stor underholdning som vores oprindelige spil, der var et megahit, Da Vinci Diamonds™ .

Spil to Tumbling Reels™ spil samtidig og udnyt de ekstra gevinstmuligheder i den stærke Tumble Thru™ funktion. Symboler fra det øverste spil falder ned og erstatter symboler i det nederste spil, hvilket resulterer i endnu flere gevinster. Du kan vinde igen og igen i ét enkelt spil!

Tre bonussymboler på en betalingslinje udløser Gratis spins-bonusen med ekstra betalingslinjer med seks indledende gratis spins. Du får tildelt 20 ekstra betalingslinjer i bonusrunden. Dette giver dig 60 måder at vinde på ved hvert spin.

Tag på en rejse tilbage til renæssancens storhedstid, og så kan du måske også opnå lige så stor rigdom som en Medici.

[ tilbage til toppen ]

Sådan spiller du

Da Vinci DiamondsDual Play™ indeholder 40 betalingslinjer i basisspillet. Du kan vælge, hvor meget du vil satse per linje.

LINJEINDSATS
Viser den aktuelle indsats for hver linje i valuta. Klik på den venstre pil (med et minustegn) for at sænke linjeindsatsen. Klik på den højre pil (med et plustegn) for at øge linjeindsatsen. Når du klikker på den venstre og højre pil sænkes eller øges din linjeindsats ikke nødvendigvis på en lineær måde. Din linjeindsats vil i stedet blive sænket eller øget med forudindstillede intervaller, der repræsenterer de mest populære indsatsbeløb

LINJER
Viser det aktuelle antal betalingslinjer, som er fastsat til 40 betalingslinjer. I Gratis spins-bonusen med ekstra betalingslinjer får du 20 ekstra betalingslinjer gratis.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og indsende din indsats

[ tilbage til toppen ]

Auto-spin funktion

Auto-spin funktionen spiller spillet automatisk I givent antal gange med 40 linjer og den aktuelle linjeindsats. Når du har valgt den ønskede linjeindsats, skal du klikke på AUTO-SPIN og vælge, hvor mange spil, du vil spille. Auto-spin vil fortsætte med at spille det anførte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, du udløser en Bonus eller din saldo bliver for lille til at spille igen. Auto-Spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

[ tilbage til toppen ]

Tumbling Reels™ og Tumble Thru™ funktioner

Alle de symbolkombinationer, der er vist i gevinsttabellen, udløser Tumbling Reels™ funktioner under normale spil og Gratis spins-bonus med ekstra betalingslinjer. Alle gevinstgivende symbolkombinationer evalueres og gevinstværdierne tilføjes til gevinstmåleren.

Alle symboler i gevinstgivende kombinationer forsvinder. De tomme symbolpositioner på hvert hjul fyldes af de symboler som falder ned ovenfra i sekvens. Med Tumble Thru™ funktionen, falder symbolerne fra det øverste spil ned og udfylder de tomme felter i det nederste spil. Spilskærmen reevalueres for symboler i gevinstgivende kombinationer, og værdierne tilføjes til gevinstmåleren.

Tumbling Reels™ funktionen forbliver aktiv, indtil der ikke længere skabes nogen af de symbolkombinationer, der er defineret i gevinsttabellen, med de nye nedfaldne symboler

[ tilbage til toppen ]

Gratis spins bonus med ekstra betalingslinjer

Du kan udløse Gratis spins-bonusen med ekstra betalingslinjer ved at få de tre Bonus-symboler på en betalingslinje.

Hvis du udløser Gratis spins-bonusen med ekstra betalingslinjer får du seks indledende gratis spins. Bonusrunden giver dig 20 ekstra gevinstmuligheder med 20 ekstra betalingslinjer der krydser mellem det øverste og nederste spil. Der er også tilføjet ekstra Wild-symboler til bonushjulene, hvilket gør dem endu mere gevinstgivende. Med så mange betalingslinjer og ekstra Wild-symboler har du langt større chance for at vinde gevinsterne i Tumbling Reels™ funktionen.

Du kan gen udløse Gratis spins-bonusen med ekstra betalingslinjer og få seks ekstra gratis spins ved at få tre Bonus-symboler på en af de 60 betalingslinjer (op til maks. 300 gratis spins per bonusrunde).

Din linjeindsats i bonusrunden er den samme som linjeindsatsen i det spil, der udløste bonusen.

[ tilbage til toppen ]

Indstillinger

Grafikkvalitet
Indstil grafikkvaliteten, så du får den optimale animationsydelse.
  • BESDT – Den flotteste grafik, men det kan gå ud over ydelsen.
  • HØJ (standard) - Optimal grafik- og ydelsesindstilling.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men forbedret ydelse
  • LAV – Nedgraderet grafik, men giver den jævneste animationsydelse, selv på langsommere computere
[ tilbage til toppen ]

Regler

Driftssvigt annullerer alle gevinster og spil.

Alle gevinstgivende linjesymboler skal vises på en betalingslinje og på hinanden følgende hjul startende med hjulet længst til venstre

Betalingslinjekonfigurationerne er vist i gevinsttabellen. Der er 40 aktive betalinglinjer i hovedspillet og 60 aktive betalingslinjer i Gratis spins-bonus med ekstra betalingslinjer.

Kun den største gevinst udbetales på hver betalingslinje.

Der udløses kun én gevinst per betalingslinje.

Linjegevinster ganges med linjeindsatsen.

Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes.

Gevinsterne er vist i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der en gevinstgrænse på én transaktion. Se gevinsttabellen for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne fra Gratis spins-bonus med ekstra betalingslinjer plus det resultat, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, kan runden blive afsluttet, før alle symboler er faldet ned og/eller før alle gratis spins er blevet spillet

[ tilbage til toppen ]

Yderligere oplysninger

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet Sådan spiller du, viser kontrolbjælken nederst på siden din aktuelle saldo i den valgte valuta, det udbetalte beløb i tilfælde af en gevinst samt den seneste/aktuelle indsats.

All trademarks are registered trademarks or pending trademarks of IGT and/or its licensors in the U.S. and/or other countries. Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker, der tilhører IGT og/eller deres licensgivere i USA og/eller andre lande. Copyright © 2011 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ tilbage til toppen ]