Battle Royal

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Hold fast på hovedet, når vi rejser tilbage i historien med Battle Royal, et videoslotspil med 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Battle Royal indeholder spændende Royal Flushes, gratisspil med yderligere wilds og en bonusvalgsfunktion.

Battle Royal inkluderer wildsymbolet med Kong Henrik den 8., en våbenskjold-scatter, Henriks famøse 6 koner som de højt betalende symboler og klassiske kortkulører som de lavt betalende symboler.

Royal Flush-funktionen kan udløses tilfældigt i basisspillet og konverterer alle lavt udbetalende symboler til det samme symbol.

Hvis en scatter lander på både det første og sidste hjul, udløses et funktionsvalg. Spilleren inviteres til at vælge en af de vindende scattere for at finde ud af, hvilken funktion spilleren tildeles – gratisspil eller Kongen længe leve (valgbonus).

I gratisspil ruller hovederne, når spilleren skal vælge, hvem af Henriks koner der overlever guillotinen. I hvert spil falder en af guillotinerne på hjulene. Hvis et af konesymbolerne er enten helt synligt eller den øverste del vises på hjulet, mister de deres hoved, og symbolet bliver wild i resten af runden med gratisspil. Hvis kun den nederste halvdel af symbolet er synligt på den øverste række, kan symbolet ikke halshugges og blive til wild. Gratisspillene fortsætter, indtil kun 1 kone står levende tilbage. Hvis spillerens valgte kone overlever, tildeles der en yderligere øjeblikkelig præmie.

Guillotinehjulene beslutter derefter skæbnen for den sidste overlevende kone. Spilleren skal vælge et guillotinehjul til konen. En guillotine falder derefter. Hvis det er hjulet, hvor konen er på, halshugges hun, og valgbonussen Kongen længe leve udløses. Hvis den falder på et andet hjul, overlever hun, og spilleren vender tilbage til basisspillet.

I bonusfunktionen Kongen længe leve skal spilleren hjælpe Kong Henrik den 8. med at samle tyvekoster og flygte fra sin hjemsøgte kælder. Vælg kister for at samle øjeblikkelige præmier. Efter hvert valg bevæger et spøgelse af en af Henriks koner sig over skærmen og over en række kister. Hvis Henrik er i vejen for et spøgelse, dør han, og bonusfunktionen slutter. En kiste indeholder en nøgle. Når nøglen er indsamlet, kan spilleren vælge at flygte fra kælderen, og få en hemmelig multiplikator for sine samlede gevinster, eller spilleren kan fortsætte med at åbne kister på egen risiko og få flere øjeblikkelige præmier. Hvis funktionen slutter, fordi Henrik er blevet fanget af et spøgelse, tildeles den samlede rundegevinst indtil videre. Multiplikatoren tildeles kun, hvis spilleren vælger at flygte. Hvis spilleren har åbnet bonussen via gratisspil, anvendes multiplikatoren på den samlede gevinst fra gratisspil og bonusfunktionen.

Den optimale strategi, når bonusfunktionen Kongen længe leve udløses fra gratisspil, er at flygte, så snart du finder nøglen. Hvis bonusfunktionen Kongen længe leve udløses fra basisspillet, er den optimale strategi at forlade bonusfunktionen efter at have valgt fire kister.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.2%.

Handlinger

Betalingstabel
- Viser betalingstabellen.
Autospil
- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
Spil
- Starter runden ved at dreje hjulet.
Stop
- Stopper hjulene hurtigere.
Hurtigt spil
- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 06-05-2019