Zap Attack

'Zap Attack!' er en 5x5-computerspil emaskine med 25 faste gevinstlinjer. Spil et byder på wilds, udvidende multiplikator- wilds, bonusspil med gratis spins, genudløsere og symbolopgradering. Den teoretiske tilbagebetaling til spil er er 96,15%.

En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte indsatsniveau.

Autospil spil er automatisk spil et i det antal runder, som blev valgt på autospilsiden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.

Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel en.

Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.

Kun den længste gevinst pr. gevinstlinje udbetales set i rækkefølge fra venstre mod højre uden mel emrum og i kombinationer i henhold til gevinsttabel en.

Wild-symbolerne erstatter al e andre symboler med undtagelse af Scatter-symbolet.

Udvidende multiplikator-wild-symboler vil udvides for at dække hele hjulet med en vilkårlig multiplikator på x2, x3, x4 el er x5, hvis symbolet er del af en el er flere gevinstgivende kombinationer, når det er udvidet. Gevinstlinje-gevinsten ganges med dens multiplikatorer. Fx vil et udvidende multiplikator-wild-symbol med en multiplikator på x2 og et med en multiplikator på x3 give en samlet multiplikator på x6 for den pågældende gevinstlinje-gevinst. Den maksimale, totale multiplikator for udvidende multiplikator-wild-symboler, som danner en del af en enkelt gevinstlinje, er x125 (5x5x5).

I grundspil et vil tre el er flere Scatter-symboler udløse bonusspil et, som består af gratis spins. I bonusspil et vil to el er flere Scatter-symboler udløse et ekstra antal gratis spins. Antal et af tildelte, gratis spins afhænger af antal et af scatters i henhold til gevinsttabel en. I bonusspil et kan højgevinst-aliensymbolet vilkårligt bruge sin strålepistol til at skyde et af mel emgevinst- symbolerne til højre for spilområdet. Hver træffer på et mel emgevinst-symbol fremhæves og samles i måleren til højre for symbolet. Højgevinst-aliensymbolet vil skyde mod mel emgevinst-symbolerne i den følgende rækkefølge: Gul sherif, lil a bedstemor, pink servitrice og blå farmer. Hver gang, en måler fyldes (10 træffere), vil det tilhørende mel emgevinst-symbol blive forvandlet til højgevinst-aliensymbolet i den resterende del af bonusspil et i henhold til gevinsttabel en. Spil eren tildeles også et ekstra, gratis spin.

Bonusspil et gennemføres med det samme indsatsniveau som det spin, der udløste bonusspil et.

Ingen indsatser kan ændres under en spilrunde.

I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og gevinster være ugyldige.

Al e gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens afslutning.

Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er 5000. Hvis man når denne grænse, bliver spilrunden afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.

Du kan købe en funktionskøb-mulighed til en pris, der svarer til en multiplikation af den aktuel e indsatsstørrelse. 3+ Scatters starter et spin med et slutresultat, der indeholder mindst 3 Scatter-symboler, den teoretiske tilbagebetaling er 96,45 %. 4+ Scatters starter et spin med et slutresultat, der indeholder mindst 4 Scatter-symboler, den teoretiske tilbagebetaling er 96,44 %. 5 Scatters starter et spin med et slutresultat, der indeholder 5 Scatter-symboler, den teoretiske tilbagebetaling er 96,48 %. Al e resultater af et funktionskøb udbetales i henhold til gevinsttabel en og i forhold til indsatsens størrelse. Funktionskøb-funktionaliteten er muligvis ikke tilgængelig i al e lande.


Seneste opdatering: 13-09-2023