Game of Thrones Power Stacks

Om dette spil

• l Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker. l Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
  • l Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige

kombinationer.

Payline-regler

• l Spillet indeholder 40 paylines.
  • l En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje

på hjulene.

• l En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en payline. l Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul. l Antallet af spillede paylines er fast.

Bet-regler

• l Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb. l Startbet er det nuværende samlede bet divideret med payline-prisen for 20.
  • l Det samlede bet er baseret på det placerede start-bet ganget med prisen på de spillede paylines.

Regler for udbetaling

• l Udbetaling af payline-gevinster bygger på det placerede startbet. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • l Hvis flere vinderkombinationer lander på en payline, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
  • l Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle payline-gevinster og scattergevinster i et spin.
  • l Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.

Wild-symboler

l Wild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter- og møntsymboler. l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. l Wild-symboler i gratis spin.

Scatter-symboler

l Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene. l Scatter-gevinster ganges med det samlede bet. l Symbolet viser sig kun i basisspillet.

Power Stacks™-funktion

• l Denne funktion kan udløses i basisspillet og gratis spin.
  • l Denne funktion afslører et symbol, der har chancen for at blive stablet i det spin. l Alle symboler undtagen scatter og wilds kan kraftstables.

Link&Win™-funktion

• l 6 eller flere møntsymboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser denne funktion.
  • l 3 gratis re-spin tildeles.
  • l Udløsende møntsymboler holdes på deres plads, mens alle andre symbolpositioner genspinner. l Yderligere mønter, der lander, holdes og nulstiller de resterende re-spin til 3. l Hver mønt viser en tilfældig multiplikator-værdi. l De fordelte multiplikatorværdier er 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x. l Valyrian-præmien tildeler en 2500x multiplikator-værdi.
  • l Gold-præmien tildeler en 500x multiplikator-værdi. l Silver-præmien tildeler en 100x multiplikator-værdi. l Bronze-præmien tildeler en 20x multiplikatorværdi. l Alle møntpræmier vises som ganget på forhånd med 2x i gratis spin.
  • l De viste præmieværdier er ganget med det samlede bet. l Udfyldning af alle 20 symbolpositioner vil tildele præmien Valyrian-præmien.

Alle møntpræmier tildeles, når funktionen slutter.

• l Funktionen slutter, når der ikke er flere re-spin, eller når de 20 symbolpositioner er udfyldt. l Alle bets, der spilles, er de samme som det spin, der udløste funktionen.

Gratis spin

l 3, 4 eller 5 scatter-symboler vilkårligt på hjulene udløser 15 gratis spin. l Alle gevinster ganges 2x. l Gratis spin kan ikke udløses flere gange. l Gratis spin bliver spillet automatisk. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne. l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Gevinst: Viser den seneste gevinst. l Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  •
  • l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  •
  • l Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.
  •

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

•

• l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Spilmenu

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  •
  • l Luk-knap: Lukker spilmenuen.
  •
  • l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.
  •
  • l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
  •
  • l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  •

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

•

• l Bank-knap: Viser banksiden.
  •
  • l Knappen Hjem: Afslutter spillet.

Spilindstillinger l Lyd: Slår spillyd til.

Bet-indstillinger

l Møntstørrelse: Angiver møntværdien. l Mønter per linje: Angiver antallet af mønter, du vil satse per linje. l Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.

Yderligere oplysninger

• l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

Oversættelse af spiltermer

l Valyrian : Valyrian l Gold : Guld

Silver : Sølv l Bronze : Bronze

Udbytte til spiller

l Udbyttet til spilleren (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Værdien er fastlagt og ændres ikke. l Dette spil har en UTS på 96,20 %.

Seneste opdatering: 10-08-2021