Spinal Tap

INTRODUKTION

Gør dig klar til noget ROCK i dette 5-hjulede 243 måders slotspil, og vær med til at hylde Storbritanniens bedste rock band! Udløs Rock-tilstand på et hvilket som helst spin for at aktivere 2 ekstra hjul, så du får 2187 måder at vinde på. Spil dig igennem 7 bonusrunder, som er inspireret af den ikoniske film, oplev det eksklusive V.I.P. Gæstekort, og skru helt op til 11!

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospin-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet.
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 matchende symboler (startende til venstre). Alle dine vindermåder fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler bonusvælgeren.

Måde-gevinster

• Måde-gevinster tildeles fra venstre mod højre på tilstødende symbol-kombinationer.
  • Alle Måde-gevinster udbetaler fra venstre mod højre undtagen bonus-symboler.
  • Flere vinderkombinationer tildeles pr. måde.
  • Udbetalinger ganges med måde-indsats.
  • Samlet indsats er 30x Måde-gevinstindsats.

Wild-symbol

• Wild-Symbol(et/er) kan hjælpe til at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet(er) kan ikke erstatte special-symboler eller bonus-symboler.

Rock-tilstand

• SPIN-knappen er udformet som en volumenknap. Under alle spins kan den blive "skruet op", og hvis volumen rammer 11, aktiveres ROCK-TILSTAND.
  • Det er ikke garanteret, at volumenknappen når 11.
  • Når ROCK-TILSTAND starter, tilføjes der 2 ekstra hjul, så der i alt er 7 hjul på skærmen, hvilket giver 2187 måder at vinde på.
  • En stor vinyl-plade fremkommer på skærmen og begynder at dreje. Den har et antal numre på den inderste ring, og den har 4 modifikatorer på den yderste ring.
  • Vinyl-pladen stopper til sidst, og det sted nålen peger, afgør udfaldet af ROCK-TILSTAND.
    • Ekstra Kraftige Wild-symboler: Et bestemt antal hjul ændres til Wild-hjul. Alle Wild-hjul kan udløses op til 5 gange og gøre Wild-hjulene til en multiplikator.
    • Wild-stød: Et bestemt antal hjulplaceringer bliver ændret til Wild-symboler.
    • Rock 'n' Roll Spins: Når hjulene stopper, holdes alle vinder-symboler på placeringen, hjulene gen-spinner og alle yderligere gevinst-symboler holdes også. Antallet af gen-spins afgøres af tallet, som vises på hjulet.
    • Bonus-odyssé: Et bestemt antal bonus-symboler føjes til hvert hjul.
  • Det første resultat kan enten indsamles eller afvises. Hvis det afvises, spinner vinyl-pladen en gang mere, men det næste udfald indsamles automatisk.

VIP Gæstekort

• Det frivillige VIP Gæstekort kan aktiveres når som helst inden et spin.
  • Med et tryk på accepter er du indforstået med at satse det viste beløb (som svarer til 50x din nuværende indsats).
  • Når du har accepteret, starter ROCK-TILSTAND omgående.

Bonus-symboler

• Bonus-symboler er gyldige, når de er synlige.
  • 3 eller flere Bonus-symboler starter featuren Bonus-vælger.
  • Det er muligt at få mere end 3 Bonus-symboler i ét enkelt spil, og alle ekstra Bonus-symboler fjerner den mindste bonus under Bonus-vælgeren.
    • 4 Bonus-symboler: Dobbelt platin er fjernet.
    • 5 Bonus-symboler: Dobbelt platin og Ingen bekymringer er fjernet.
    • 6 Bonus-symboler: Dobbelt platin, Ingen bekymringer og Pladekontrakt er fjernet.
  • At få 7 Bonus-symboler tildeler straks Verdensturné-Bonussen.

Bonus-vælger

• At få 3 eller flere Bonus-symboler aktiverer Bonus-vælger-runden.
  • Vælg mellem Vinyl-pladerne for at afsløre Bonus-symboler.
  • Disse Bonus-symboler vil tælle op i et felt i venstre side af skærmen, og får du et fuldt felt af Bonus-symboler, aktiveres den tilsvarende bonus.
  • Et særligt STJERNE-symbol kan fremkomme, hvilket vil fjerne bonusser fra feltet.

Bonus-gamble

• Når en bonus er blevet tildelt fra Bonus-vælgeren, fremkommer 2 Guld vinyl-plader, og på dette tidspunkt kan du enten tage den tildelte bonus, eller du kan vælge at gamble den ved at vælge 1 af Guld vinyl-pladerne.
  • Hvis du vælger en Guld vinyl-plade, kan der opstå 3 mulige resultater.
    • PIL OP: Du går videre til et bonus-niveau over dit nuværende.
    • HEMMELIGE KONTANTER: Du mister din bonus, og du får tildelt en hemmelig kontant præmie.
  • Bonus-gamble kan fortsætte, indtil spilleren beslutter at indsamle, eller den øverste feature, som aktiveres automatisk, nås.
  • Oddsene for at vinde under gamble-funktionen svarer ikke nødvendigvis til de viste odds.

Dobbelt Platin-bonus

• Spilleren føres til en ny skærm med et Lykkehjul og billeder af 3 bandmedlemmer.
  • Lykkehjulet består af 3 ringe, som alle er delt op i felter. Hvert felt indeholder en multiplikator-værdi.
  • At vælge et bandmedlem vil afsløre et af følgende resultater.
    • PIL: Tilføjer en pil til Lykkehjulet, som kan få dig videre til den næste ring.
    • MULTIPLIKATOR-ØGNIING: Øger vilkårlige multiplikatorer på Lykkehjulet.
    • SPIN: Spinner lykkehjulet.
  • Det første resultat, der fremkommer, indsamles. Hvis Lykkehjulet lander på en PIL 3 gange i træk, får du tildelt Verdensturné-bonussen.
  • Alle andre Gratis Spins (Stairway To Hell, Ekstra Nummer, Stone Henge) kan også blive tildelt under Dobbelt Platin-bonus.

Ingen bekymringer-bonus

• Spilleren bliver ført til en ny skærm med en guitar på hver side og 3 kasser i midten.
  • Spilleren vælger en kasse og afslører 1 af følgende resultater.
    • BLÅ PIL: Forhøjer de blå værdier.
    • RØD PIL: Forhøjer de røde værdier.
    • BLÅ GULD-PIL: Forhøjer til den maksimale blå værdi.
    • RØD GULD-PIL: Forhøjer den maksimale røde værdi.
  • TAG EN PRÆMIE: Når denne vises, kan du ikke stige yderligere, kasserne bliver fremhævet og afslører en af følgende.
    • GEVINST RØD: Indsaml de nuværende røde værdi.
    • GEVINST BLÅ: Indsaml den nuværende blå værdi.
    • ROCK DEM BEGGE: Indsaml den nuværende blå og røde værdi på samme tid.

Pladekontrakt-bonus

• Featuren bestå af 16 vinyl-plader sammen med en liste af mulige resultater nederst i venstre og højre side af skærmen.
  • Vælg 1 af vinyl-pladerne. Denne bliver holdt, indtil bonussen afsluttes. Under resten af featuren vil hver valgt vinyl-plade slette udfald fra begge sider af skærmen.
  • Ud fra det tildelte antal valg får du et tilbud. Dette kan være enten at acceptere at indsamle det tilbudte antal eller afvise, hvorefter hele processen med at fjerne fortsætter.
  • Hvis du når til de sidste to vinyl-plader, får du et sidste tilbud. Det sidste tilbud er at afvise de vinyl-plader, du valgte i starten, hvilket vil afsløre en gevinst.
  • Efter det sidste tilbud, kan spilleren får tilbudt en BYTTEHANDEL. Denne vil bytte de vinyl-plader, du valgte i starten, med de resterende vinyl-plader, der er på skærmen, og du får tildelt en gevinst i stedet for.

Stairway to Hell Gratis Spins

• Spilleren bliver ført til en Gratis Spins-skærm og får tildelt 11 Gratis Spins.
  • Under de Gratis Spins aktiveres en særlig Ben Guitar Wild på hjulene.
  • Alle hjul kan vilkårligt udvide sig og blive 7 hjul brede (2187 måder).
  • Efter alle gevinster kan kranier tildele en vilkårlig gevinstmultiplikator fra x2 og helt op til x11.
  • Under disse Gratis Spins bliver et særligt AMP-symbol aktiveret på hjulene.
  • Hvis AMP-symbolet fremkommer på skærmen, tildeler det 1 ekstra Gratis Spin.

Ekstra nummer Gratis Spins

• Spilleren bliver ført til en Gratis Spins-skærm og får tildelt 11 Gratis Spins.
  • Under disse Gratis Spins udbetaler alle Wild-symboler på hjulene som normalt, og derefter bliver de tilføjet til Ekstra nummer-banken.
  • Efter det sidste Gratis Spin, udløses et Ekstra nummer-spin.
  • Under Ekstra nummer-spinnet udvider hjulene sig til 7 brede hjul (2187 måder). Alle opsparede Wild-symboler fra Ekstra nummer-banken fordeles vilkårligt på hjulene.

Stonehenge Gratis Spins

• Spilleren bliver ført til en Gratis Spins-skærm, og får tildelt 11 Gratis Spins. Hjulene er 7 faste, brede hjul (2187 måder).
  • Under disse Gratis Spins vises et særligt Wild Zone-mønster på hjulene, som har form som Stonehenge.
  • Alle Wild-symboler, som lander indenfor Wild Zonen, udbetaler som normalt, og de bliver låst i denne position under de resterende Gratis Spins.
  • Hvis et Wild-symbol er låst på alle Wild Zone-placeringerne, stilles Gratis Spins-tælleren til 11.
  • Wild-symboler er kun aktive på hjulene 2, 3, 4, 5 og 6.

Verdensturné-Bonussen

• Spilleren bliver ført til en Bonusspor-skærm, som er opdelt i 3 områder - Europa, USA og Japan.
  • Spileren begynder altid i Europa og har et mål om at komme gennem alle de andre områder ved at akkumulere gevinster og nå til det afsluttende spil om Store penge.
  • I venstre side af skærmen er der et Spin-hjul, som er opdelt i sektioner. Hver sektion kan indeholde et antal fremryk eller et X. Spin hjulet, og der, hvor pilen lander, tildeles et af følgende.

Begivenhed

Handling

Ryk 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 frem

Flytter det tilsvarende antal placeringer på sporet.

X

Afslutter bonussen og udbetaler den samlede indsatsmultiplikator.

• Der er fordelt en række sceneshows på sporet, og hvis du får et af disse, får du 3 billetter på skærmen. Spilleren skal herefter vælge 1 af dem, som kan afsløre et af følgende.
    • Hjerte: Dækker 1 af X-felterne på fremrykningshjulet.
    • Flyvemaskine: Tager straks spilleren til det næste trin.
    • Spørgsmålstegn: Tildeler en hemmelig gevinst.
  • At nå afslutningen på sporet giver adgang til Store penge-bonussen.
  • Under Store penge skal du vælge 1 af 3 bandmedlemmer, som vil afsløre en gevinstmultiplikator på x2 op til x10. Dette ganger gevinsterne fra Verdensturné-Bonussen.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt, og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session), og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil i at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• Måde-gevinster tildeles fra venstre mod højre på tilstødende symbolkombinationer.
  • Alle gevinster udbetaler fra venstre mod højre undtagen bonus-symboler.
  • Flere vinderkombinationer tildeles pr. måde.
  • Måde-gevinster ganges med indsatsen.
  • Bonus-symboler er scatter-gevinster, og de tildeles, når de fremkommer hvor som helst på hjulene.
  • Der kan vindes flere Bonus-features i et enkelt spil.
  • Scatter-gevinster udbetales ud over hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme Samlet Indsats, som det udløsende spil.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra ét enkelt spil er 250.000£ eller 10.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

Seneste opdatering: 10-09-2018