90k Yeti Gigablox

90k Yeti Gigablox - Hjælp

Velkommen til 90k Yeti Gigablox! Yeti'erne er tilbage... og han er større end nogensinde!

HURTIG FAKTA

RTP

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er på 95,50%.

Max Gevinst

20.000 x indsats

Volatilitet

Extreme

Gennemsnitlig bedste gevinst efter 100 spins

Alle spillere: 56 x indsats
1 af 10 spillere: 210 x indsats
1 af 100 spillere: 588 x indsats
1 af 1000 spillere: 1882 x indsats

INTRODUKTION

90K Yeti Gigablox er en 6-hjul, 46.656 Måder at Vinde på Gigablox spilleautomat udviklet af 4ThePlayer.com. Måde-spilleautomater fjerner gevinstlinjer for at gøre det lettere at se, hvor gevinsterne er. En gevinst skabes af sammenhængende symboler startende fra det første hjul.

Det legendariske Yeti er tilbage og kan udløse 3 unikke bonusser på hvert spin. Yeti Reveal afslører vindende symboler under sneen; snestormen blander hjulene for at skabe gevinster; og Giga Summon bringer den største Gigablox til hjulene, inklusive mægtige 6x6 symboler! Udløser op til 36 Free Spins med mindst 1 garanteret Snestorm eller Giga Summon!

HVORDAN SPILLER MAN?

Spillere vælger indsatsniveau ved at bruge + og – knapperne. Alle gevinster ganges med indsatsen. Se gevinsttabellen for detaljerede informationer om gevinsterne.

For at spille skal spillere trykke på SPIN KNAPPEN. Hvis der spilles på PC - og funktionen er slået til i spilindstillingerne - kan mellemrumstasten også bruges til at spinne hjulene.

Vindende symboler løftes op over hjulene, når spinnet stopper.

Gevinster udbetales fra venstre mod højre.

GIGABLOX

Gigablox er massive symboler på forstørrede hjule.

Gigablox symboler kan være fra 2x2 til 6x6 i størrelse. Gigablox symboler vil blive splittet op i 1x1 symboler med henblik på gevinstberegning og Free Spins Scatter-præmier.

SYMBOLER

WILD

Wild-symbolet erstatter ethvert symbol bortset fra scattere.

Free Spin Scatter

5 eller flere Free Spin Scattere giver Free Spins.

SNE BLOX

Sne Blox skjuler andre symboler og giver ikke gevinster.

YETI AFSLØRER FUNKTION

Yeti vil ødelægge Sne Blox for at vise vindende symboler. Denne funktion forekommer tilfældigt i basisspillet.

SNESTORM FUNKTION

Yeti vil blande hjulene i en ny orden og skabe en gevinst. Denne funktion forekommer tilfældigt.

GIGA SUMMON FUNKTION

Yeti hidkalder et stor Gigablox hjul, som vil indeholde symboler af størrelsen 4x4 eller større. Denne funktion forekommer tilfældigt.

FREE SPINS

5 eller flere Free Spin Scattere giver Free Spins. Du vinder det samme antal Free Spins som antallet af Scattere, der udløste bonussen.

Mindst 1 Snestorm eller Giga Summon funktion udløses med garanti under Free Spins bonussen.

Under Free Spins fjernes alle Sne Blox fra hjulene.

Hver Free spin Scatter der rammes giver 1 ekstra Free Spin.

SÅDAN UDREGNES EN GEVINST MED 46.656 MÅDER

Hvis nogle af hjulene indeholder mere end 1 af et symbol, vil gevinsten blive ganget op.

Gang antallet af symboler på hvert hjul for at få den endelige gevinstmultiplikator.

Eksempel: Hvis det første hjul har 2 symboler, det andet hjul har 3 symboler og det tredje hjul har 2 symboler, bliver værdien fra gevinsttabellen ganget med: 2 x 3 x 2 = 12.

AUTOSPIL

Autospil giver spilleren mulighed for at spille uden at trykke på spin. Åbn Autospil ved at trykke på AUTOSPIL knappen (den lille knap med 4 pile og et spilikon i midten).

Spilleren kan vælge antallet af spins, tabsgrænse og single gevinstgrænse. Spins vil automatisk stoppe, når det valgte antal er nået eller når tabsgrænsen eller single gevinstgrænsen er nået.

Når Autospil er aktiv, bliver AUTOSPIL knappen til en STOP knap, som viser antallet af tilbageværende spins. Tryk på STOP knappen for at stoppe Autospil-spins.

SPILMULIGHEDSMENU

Menuen med spillets muligheder (åbnes via knappen med 3 vandrette linjer) indeholder:

• Lyd – For at slukke/tænde for spillyd.

• Gevinsttabel – Viser gevinster for hvert symbol og beskrivelser af spilfunktionerne.

• Tryk på mellemrum for at spinne: tillader brugen af mellemrumstasten til at foretage en indsats.

• Autospil – For at komme til autospil menuen

• Historik – Til at se spilhistorik

• Spilleregler – Det hjælper at åbne denne

GENEREL INFORMATION

Den engelsksprogede version af spillereglerne har fortrinsret.

Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg www.4theplayer.com/contact.

Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra det afbrudte spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

I enhver situation hvor genstart funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.