Frozen Inferno

Frozen Inferno er et spil med 5 hjul og to spiltilstande: Frozen og Inferno.

Spillet begynder med, at spilleren skal vælge enten frozen- eller inferno-spillet. Spillet starter med et enkelt wild-symbol på hjul tre. Det kan fryses fast eller bevæge sig rundt på hjulene ved hver spillet omgang.

SÅDAN SPILLER DU

Vælg din indsats-
Juster indsatsen med knapperne '+' og '-' for at øge eller sænke din indsats per linje.

Gevinstlinjer
Som standard vælges der 40 gevinstlinjer.
Gevinstlinjerne kan ikke justeres i dette spil.

Start spillet
Tryk på SPIL (knappen med en pil) for at starte spillet.

AUTO SPIL

Hvis dette spil indeholder en AUTOSPIL-funktion, der gør det muligt for spilleren at vælge et antal spins, der skal spilles autonomt uden yderligere indgreb af spilleren.

Alle de nødvendige indstillinger skal som bestemt af gældende jurisdiktion konfigureres af spilleren, før AUTOSPIL sættes i gang.

For at starte AUTOSPIL skal du vælge knappen AUTOSPIL på spilskærmen.

Når menuen AUTOSPIL er åben, skal spilleren konfigurere AUTOSPIL i forhold til sine ønskede specifikationer.

Valget "ANTAL AUTOSPIN-RUNDER" bestemmer det antal spins, der skal spilles automatisk.

Når de spins, der er konfigureret af spillerens valg i "ANTAL AUTOSPIN-RUNDER", gennemføres, stopper AUTOSPIL.

I visse jurisdiktioner skal spillere angive indstillingerne "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" og "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" ud over det ønskede antal spins, der spilles automatisk.

Valget "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" stopper AUTOSPIL, efter at en spiller har tabt den samlede indsats, der er valgt.

Valget "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" stopper AUTOSPIL, efter at en spiller har vundet den samlede gevinst, der er valgt for et enkelt spin.

AUTOSPIL stopper, når betingelserne i en hvilken som helst af "ANTAL AUTOSPIL-RUNDER", "STOP, HVIS JEG HAR TABT MERE END…" og/eller "STOP VED EN ENKELT GEVINST PÅ OVER…" opfyldes.

Når spilleren har konfigureret AUTOSPIL i forhold til sine ønskede specifikationer, skal vedkommende vælge knappen START, som sætter hjulene i gang.

På ethvert tidspunkt efter dette punkt kan spilleren vælge knappen STOP for at stoppe de resterende spins i AUTOSPIL.

Når AUTOSPIL er stoppet, skal den konfigureres igen via menuen AUTOSPIL for at drage fordel af funktionen.

Spilleren kan til enhver tid forlade menuen AUTOSPIL ved at vælge knappen ANNULLÉR.

Persisting bonus

I løbet af basisspillet Frozen dukker FROZEN WILD op på samme position, hver gang ICE lander indenfor rækken.. Enhver fremkomst af FROZEN WILD på rækken bliver på sin plads, indtil Free Spin Bonus udløses.

I løbet af basisspillet Inferno tilføjes en ROVING WILD ved siden af en allerede synlig ROVING WILD, hver gang en FIRE lander indenfor rækken. I starten af hvert spin flytter alle ROVING WILD en plads til siden.

Hver det første spin i en spilleomgang - eller efter det første spin efter at være vendt tilbage fra Free Spin Bonus - vil en ændring i indsatsen nulstille antallet og positionen af FROZEN WILD eller ROVING WILD fra deres oprindelige plads.

FREE SPIN BONUS

Under hvert hovedspil, efter 4 FROSSEN VILDT eller 4 SPINDENDE VILDT er tilføjet viften, IS BONUS eller ILD BONUS, som lander inden for viften, vil aktivere Gratis Spil Bonus.

Spilleren tildeles et uendeligt antal gratis spil, indtil der vindes 5 gevinster.

Gratis spil kan ikke udløses igen.

Hvis et spin med hjulene udløser en gevinstgivende kombination, forvandles hjulet yderst til venstre i basisspillet til det modsatte basisspils hjul (Inferno til Frozen/ Frozen til Inferno), og eventuelle gevinstgivende kombinationer til deles derefter spilleren.

Efter alle 5 hjul er skiftet til det modsatte hovedspils hjul, tildeles spilleren eventuelle gevinstgivende kombinationer, og bonusrunden afsluttes.

Efter Free Spin Bonus er afsluttet, returneres spilleren til det modsatte basisspil, der oprindeligt udløste Free Spin Bonus.

Der kan maksimalt opnås 4 FROZEN WILDS og 4 ROVING WILDS under Free Spin Bonus.

ICE dukker kun op på Frozen-hjul. FIRE dukker kun op på Inferno-hjul.

Funktionaliteten af både FROZEN WILD og ROVING WILD er den samme som i basisspillet.

SPILLEREGLER

• Gevinster på flere udbetalingslinjer slås sammen. .
  • Samlet linjeindsats skal deles ligeligt mellem hver aktiv udbetalingslinje; derfor er alle samlede indsatsbeløb ikke disponible.
  • Den samlede indsats er antallet af linjer ganget med indsatsen per linje.
  • Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, begyndende på hjulet længst til venstre.
  • Kun højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
  • Udbetalingstabellen reflekterer nuværende indsatskonfigurationer.
  • Gevinster fra forskellige linjer lægges sammen, og eventuelle scatter-gevinster føjes til spillelinje-gevinster.
  • En gevinst kan forekomme på en hvilken som helst eller alle disse linjer.
  • Kun aktive udbetalingslinjer kan registrere gevinster.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 16-05-2018