Book of Time

INTRO

Dåsen Canny vender tilbage i Book of Time! Dette spil er en tidstematiseret spillemaskine med 5x4 gevinstlinjer, der indeholder både et klassisk bogmekanisk bonusspil og et bonusspil med spredende wild-multiplikator. Den maksimale gevinst er 10.000 gange din indsats og denne kan opnås i både Det er en klassiker! og Hvad er klokken? bonusspillene!!

FUNKTIONER

Det er en klassiker!

Denne funktion udløses ved at lande 3, 4 eller 5 Bog scatter-symboler i grundspillet. Når funktionen er aktiveret, vælges 1 eller flere symboler som special-symbolet under hele funktionen.

Hvis der lander 3 Bog-symboler, bliver der tildelt 10 gratis spins og 1 specialsymbol
Hvis der lander 4 Bog-symboler, bliver der tildelt 15 gratis spins og 2 specialsymboler
Hvis der lander 5 Bog-symboler, bliver der tildelt 20 gratis spins og 3

Kun lavt eller højt gevinstgivende symboler kan vælges som specialsymboler. Bog-symbolet kan ikke vælges. Specialsymboler vises med en guldramme samt farveændring. Se udbetalingstabellen for illustration.

Hvis specialsymbolerne lander hvor som helst på mindst 3 hjul, så spreder de sig og dækker de hjul, de landede på, når alle normale gevinster er blevet tildelt. Efter at have spredt sig, udbetaler specialsymboler hvor som helst og kan danne gevinstlinjer, også selvom der er andre symboler imellem dem. Hvis der lander mere end ét specialsymbol på 3 hjul under det samme spin, så spreder de sig og skaber gevinster et ad gangen.

Hvis der lander 3 Bog-symboler under funktionen, så bliver der tildelt 5 ekstra spins, og der vælges 1 ekstra specialsymbol. Dette kan kun ske, indtil den specielle symbolbjælke oven over gitteret er fyldt, hvorefter der ikke tildeles flere genudløsninger.

Hvad er klokken?

Ram tre eller flere Ur-mand scatter-symboler i grundspillet for at aktivere denne funktion, som tildeler 10 spins!

Ure over hjul 2, 3 og 4 viser en ny tid på hvert spin.

Når der lander et Ur-aktivering scatter-symbol på hjul 2, 3 eller 4, så spreder wild-multiplikator Ur-symboler sig fra toppen af hjulet og erstatter alle symboler fra toppen til Ur-aktiveringssymbolet. Værdien af wild-multiplikatorer på hvert hjul afgøres af den tid, der vises på uret øverst på det hjul!

Hvis mere end ét Multiplikator-ur er en del af en gevinstlinje, så lægges deres multiplikatorværdier først sammen og påføres derefter gevinsten.

Multiplikator-ur kan have en af de følgende værdier: WILD, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 11x, 12x

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.34%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Bog-symbolet er wild og erstatter alle betalende symboler.
Bog-symbolet vises ikke Hvad er klokken? spiltilstanden.
Ur-mand-symbolet forekommer kun i grundspillet.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSJAGT FUNKTIONSSPINS™ er 94.49%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber DET ER EN KLASSIKER! er 94.21%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber ENDNU MERE KLASSISK! er 94.52%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber DEN MEST KLASSISKE! er 94.46%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber HVAD ER KLOKKEN? er 94.2%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 10-11-2022