Eskimo Dough

1. Introduktion

Eskimo Dough er en spillemaskine med 6x4 felter og teoretisk set 4.096 måder at vinde på (kaldet "All-Ways"). Spillemaskinen har også en "Bonus Builder"-funktion, som kan danne flere forskellige bonusspil med gratis spins, hver gang den aktiveres.

2. Sådan spiller du

• Vælg din indsats: I venstre side af skærmen kan spilleren vælge sin indsats ved at trykke på knapperne + og -. Indsatsen vises under Samlet indsats.
  • Hver gang der trykkes på SPIL, drejer hjulene og lander på en vilkårlig placering. For at vinde skal spilleren have mindst ét synligt symbol på det første hjul og samme matchende symbol synligt på andet og tredje hjul. Eneste undtagelse er det mest værdifulde "Doughman"-symbol, der giver gevinst for to matchende symboler på første og andet hjul.
  • "All-Ways" – 4.096 måder at vinde på fra venstre til højre. Alle gevinstgivende symboler skal være på sammenhængende hjul startende fra hjulet længst til venstre.
  • Alle gevinstgivende kombinationer lægges sammen.
  • Alle gevinster vises og gives til spilleren.
  • Alle gevinstgivende symboler eksploderer og lader nye symboler falde ned i kaskader ovenfra, så spilleren kan vinde yderligere gevinster eller scatters.
  • Wild-symboler: Et wild-symbol kan erstatte ALLE andre symboler UNDTAGEN scatters. Wild-symboler giver ikke en ekstra multiplikator, medmindre dette er angivet, ud over gevinsten for de symboler, som de erstatter. Wild-symboler findes på hjul to, tre, fire, fem og seks.
  • Bonus-scatters: Symbolerne findes på alle hjul. Tre eller flere synlige bonussymboler aktiverer "Bonus Builder"-funktionen.
  • Hemmelige snebolde:Snebolde kan lande tilfældigt på hjulene, mens de drejer. De smelter og viser et symbol af samme slags fra gevinsttabellen. Denne modifikator giver altid en gevinst.

3. Spillets funktioner

3.1. Bonus Builder

• I grundspillet kan bonussymboler lande tilfældigt på hjulene. Tre bonussymboler på hjulene aktiverer bonusfunktionen, hvor der er mulighed for at nå til ø nr. 3. Med mindst fire bonus-scatters når spilleren med garanti til ø nr. 3 (se nedenfor).
  • Når bonusfunktionen er aktiveret, ser spilleren en ø med 11 felter at vælge imellem. Der er tre øer i alt, og hver ø giver spilleren mulighed for at danne sit eget bonusspil med gratis spins. På ø nr. 2 er der også 11 felter, mens der er 7 på ø nr. 3. Har spilleren heldet til at nå til ø nr. 3, kan vedkommende foretage endnu et valg, hvorefter bonusspillet starter automatisk.
    • Mulige valg på ø nr. 1:
      • Opgrader til ø nr. 2
      • Start gratis spins
      • +1 wild
      • +1 til +3 gratis spins
      • +1 gevinstmultiplikator
    • Mulige valg på ø nr. 2:
      • Opgrader til ø nr. 3
      • Start gratis spins
      • Wild-hjul
      • +1 til +2 wilds
      • +2 til +8 gratis spins
      • +1 til +4 gevinstmultiplikator
    • Valg på ø nr. 3 (sidste niveau):
      • Gradvis større multiplikator pr. kaskade med gevinst
      • 25x sidste gratis spin
      • 50x sidste gratis spin
      • 1 Super Spin
      • 1 Mega Spin
      • 1 Eskimo Spin
      • Lyn Multiplikator

3.2. Gratis spins

Efter spilleren har dannet sit bonusspil med gratis spins, bliver det spillet med kombinationen af de valgte bonusser.

Valgte bonusser:

• Ekstra gratis spins = giver ét til otte ekstra spins pr. valg, som lægges sammen og udgør det samlede antal gratis spins i bonusspillet.
  • Vilkårlige wilds = giver +1 til +3 wilds pr. valg. Lagt sammen giver de det antal vilkårlige wilds, som vises på hjulene pr. gratis spin, op til maks. fire wilds på hvert spin.
  • Gevinstmultiplikator = giver +1 til +4 multiplikatorer pr. valg. Lagt sammen giver de den multiplikator, som bruges til at gange gevinster i løbet af gratis spins.
  • Wild-hjul = giver et wild-hjul (en hel kolonne med fire stakkede wilds) under alle gratis spins, og disse wilds vises tilfældigt på enten hjul to eller seks i hvert spin. Efter gratis spins er brugt, vises det ikke i yderligere kaskader.
  • Gradvis større multiplikator = giver en multiplikator, som stiger med +1 pr. kaskade i løbet af gratis spins.
  • 25x sidste spin = giver en multiplikator på 25 gange på allersidste spin i løbet af gratis spins. Eventuelle gevinster ganges med dette tal.
  • 50x sidste spin = giver en multiplikator på 50 gange på allersidste spin i løbet af gratis spins. Eventuelle gevinster ganges med dette tal.
  • Super Spin = giver et ekstra spin med gevinst efter gratis spins. Gevinsten vil være seks ens med de mindst værdifulde symboler (9, 10 eller J).
  • Mega Spin = giver et ekstra spin med gevinst efter gratis spins. Gevinsten vil være seks ens med symbolerne Q, K eller A.
  • Eskimo Spin = giver et ekstra spin med gevinst efter gratis spins. Gevinsten vil være seks ens med de fire mest værdifulde symboler ("Kikkert, "Fisk", "Eskimo" og "Doughman".
  • Lyn Multiplikator = giver en vilkårlig chance for, at multiplikatoren stiger med én, to, tre eller fem på hvert spin.

Alle gevinster med gratis spins er baseret på den aktuelle, samlede indsats og grundspillets gevinsttabel.

4. "Must Go"-jackpots

Spillet har fem "Must Go"-jackpots. Disse jackpots har hver sin værdi og bliver garanteret vundet, inden de når den angivne grænse. Alle "Must Go"-jackpots kan udløses under ethvert spin.

• De fem progressive jackpots er:
    • Rød jackpot 1: Minimum £60 | Udløses inden £100
    • Grøn jackpot 2: Minimum 150£ | Udløses inden 250£
    • Gul jackpot 3: Minimum 300£ | Udløses inden 500£
    • Blå jackpot 4: Minimum 450£ | Udløses inden 750£
    • Lilla jackpot 5: Minimum 600£ | Udløses inden 1000£
  • De progressive "Must Go"-jackpots har et fast minimumbeløb, som gradvist øges med en procentdel af spillets indsatser, indtil den pågældende jackpot bliver vundet. Når en jackpot bliver vundet, nulstilles den til minimumbeløbet og begynder at vokse igen.
  • For hvert spin føjes en del af indsatsen til hver enkelt jackpot i overensstemmelse med tabellen herunder. I hvert spil bidrager alle spillere til de progressive jackpots med 1,00% af hver enkelt indsats. Spillerens indsatser bidrager til den progressive jackpots minimumbeløb og det beløb, som jackpotten stiger med, samlet udbetalingsprocent 3,02% (se tabellen herunder):
  • Progressiv
    jackpot
    Rød Grøn Gul Blå Lilla
    % af indsats
    til jackpot
    0,1% 0,2% 0,2% 0,2% 0,3%
    % af indsats
    til minimum
    0,202% 0,404% 0,404% 0,404% 0,606%
  • De progressive "Must Go"-jackpots er kun tilgængelige i spil om penge.
  • En vunden progressiv "Must Go"-jackpot hverken bidrager til eller påvirkes af den daglige grænse for samlede gevinster.
  • Alle gevinster fra progressive "Must Go"-jackpots rundes ned til to decimaler.
  • Alle spillere kan vinde de progressive "Must Go"-jackpots i ethvert spil.
  • To spillere kan ikke vinde den samme "Must Go"-jackpot på samme tid. En jackpot er låst, når den bliver vundet. Det betyder, at der ikke kan være andre indsatser på den, og at kun én spiller ad gangen kan vinde den.
  • Hvis et spil ikke svarer, eller et problem opstår under udtrækningen, og afbrydelsen sker, efter serveren har fået besked (og udfaldet ikke kan påvirkes), så står spillets resultater ved magt. I dette tilfælde gentager spillet den uafsluttede udtrækning og viser resultaterne til spilleren, når spillet åbnes næste gang. Hvis afbrydelsen sker, før serveren får besked, returneres indsatsen til spilleren.
  • I tilfælde af problemer med udstyr eller planlagte/utilsigtede afbrydelser bliver parametre for "Must Go"-jackpots (herunder værdien af jackpots og procentvise stigninger) gendannet helt med identiske parametre efter en genstart.
  • Jackpotværdier kan til enhver tid ændres under spillet i overensstemmelse med de gældende omregningskurser.

5. Knapper

• Hvis du trykker på ikonet med den roterende pil ved siden af SPIL-knappen, starter autoplay.
  • Trykker du på menuknappen i højre side af skærmbilledet i grundspillet, får du info om gevinsttabellen. Du kan trykke på pilene i venstre og højre side og få oplysninger om spillet. Når du trykker på "X", kommer du tilbage til grundspillet.
  • På skærmbilledet med gevinsttabellen kan du slå lyd til eller fra via knappen med indstillinger til venstre for gevinsttabellen. På en kompatibel enhed kan du også slå vibration til eller fra. Som standard vil begge funktioner være slået til, når spillet åbnes.
  • Knapperne + og - ved "Samlet indsats" bruges til at justere spillerens samlede indsats på hvert spin.

6. Gevinsttabel

• "All-Ways" betyder, at der teoretisk er 4.096 måder at vinde på.
  • Alle gevinster tælles kun fra venstre mod højre.
  • Justeres indsatsen, ændres gevinsterne i gevinsttabellen automatisk.

7. Gendannelse af spil

• Hvis et spil om penge afbrydes (dvs. startes, men ikke afsluttes på grund af f.eks. forbindelsesproblemer eller utilsigtet lukning af browser), vil det afhængigt af tilstanden inden afbrydelsen enten starte ved det senest afsluttede spin eller vise udfaldet af det spil, som allerede er i gang.
  • Gevinster indsættes på spillerens konto og vil være på præcist det samme beløb som inden afbrydelsen af spillet.
  • Alle resultater er bestemt på forhånd.

8. Generelle oplysninger

• Spillets udbetalingsprocent er 96,35%.
  • Alle gevinster i decimaltal afkortes til to decimaler.
  • Maksimumgevinsten er 2.500.000 gange minimumindsatsen.
  • Ved systemfejl annulleres alle gevinster og alle spil.
  • Pga. spillets høje produktionsværdi kan der opleves kompatibilitetsproblemer på mindre god hardware, og i visse tilfælde kan du ikke spille.

9. Ophavsret

• © 2019 CORE Gaming Limited. Alle rettigheder forbeholdes.
  • Uautoriseret kopiering af billeder eller indhold er på ingen måde tilladt.

Seneste opdatering: 14-05-2020