Magic of Pandora

Om Magic Of Pandora

Magic Of Pandora er en spillemaskine med 5x3-hjul og femogtyve faste gevinstlinjer.

• Tilbage til afspiller (RTP)
  • Generelt
  • Scatter-symbol
  • Wild-symbol
  • Mystery Funktion
  • Basisspil-Funktion
  • Gratis Bonus-spin
  • Accepter Tildelt Funktion
  • Skab Egen Funktion
  • Autospil

Tilbage til afspiller (RTP)

• Tilbage til afspiller (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge, der spilles af spillere i et bestemt spil, der udbetales som gevinster over tid. RTP'en er fast og ændrer ikke.
  • Dette spil har en RTP på 96.01%.

Generelt

• Spillet har 25 fastlagte linjer.
  • Hvis du har en vindende kombination på en spillelinje, fremhæves gevinsten på hjulene.
  • Almindelige gevinster skabes, når samme symbol vises ved siden af hinanden på en spillelinje, med et af symbolerne på det første hjul.
  • En almindelig gevinst udbetales pr. linje. Hvis du har mere end en kombination, udbetales du den gevinst, der har den højeste værdi.
  • Almindelige gevinster afhænger af din indsats pr. linje, med undtagelse af Scatter. Indsats pr. linje = (møntstørrelse * møntindsats).
  • Almindelige gevinster i gevinsttabellen vises i kreditter, så hvis din samlede indsats er 0.25 kreditter pr. spil, er din indsats pr. linje = samlet indsats/antallet af gevinstlinjer, dvs. 0.25 kreditter/25 gevinstlinjer = 0.01 kreditter. Din samlede udbetaling er udregnet som { (indsats pr. linje * kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 }. Ved en gevinst med 5 spade, som giver 0.50 kreditter, vil den samlede udbetaling være { (0.01 indsats pr. linje * 0.50 kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 } = 0.50 kreditter.
  • Spillet har en dynamisk gevinsttabel for at give spilleren yderligere information omkring udregning af udbetaling. Den udbetaling, der vises i gevinsttabellen for alle symbolkombinationerne, er det endelige beløb i kreditter, som allerede er multipliceret med den aktive indsat pr. spillelinje og udbetalt til spilleren – med undtagelse af Scatter (se sektionen for Scatter-symboler for yderligere information).
  • Du udbetales gevinstbeløbet i feltet Udbetalt.
  • Hvis du ikke har en vindende kombination, er spillet være forbi, og du kan spille igen.

Scatter-symbol

1 1

er et Scatter-symbol.

• Scatter-symboler kan kun vises under basisspillet.
  • 5, 4, 3 Scatter-symboler spredt hvor som helst, tildeler henholdsvis 16, 12 eller 8 Gratis Spin.
  • Scatter-symbol kan ikke erstattes af et Wild-symbol.
  • Gevinster fra Scatter-symboler ganges med den samlede indsats og tilføjes gevinsterne fra de vindende linjer.
  • Grundudbetalingen af Scatter-symboler for den bestemte kombination kan udregnes som (kreditter vundet på minimumsindsats/antal spillelinjer) * 100. Så den samlede udbetaling for Scatter-gevinsten kan udregnes som (grundudbetaling af kombinationen med et Scatter-symbol * samlet indsats).
  • Spillet har en dynamisk gevinsttabel for at give spilleren yderligere information omkring udregning af udbetaling. Scatter-udbetalinger vist i gevinsttabellen er det samlede kreditter-beløb, der allerede er multipliceret med den samlede indsats og udbetalt til spilleren.

Eksempel:

Spil A har følgende kriterier:

• 3 eller flere Scatter-symboler spredt på hjulene fuldender en vindende Scatter-kombination og udløser Gratis bonus-spin.
  • Scatter-gevinster føjes til gevinster fra Gratis Spin og spillelinjer. Hvis du har både en Scatter- og en spillelinje-gevinst, udbetales begge gevinster, da Scatter-symbolet ikke behøver at indgå i en spillelinje-gevinst.
  • Spin hjulene.
  • Et Scatter-symbol vises på hvert af hjulene 1, 2 og 3 i enhver hjulposition.
  • Udbetalingen for 3 Scatter-symboler er 0.25 kreditter for en minimumsindsats og en samlet indsats på 0.25 kreditter, grundudbetalingen for 3 Scatter-symboler ville være { (0.25 kreditter vundet på en minimumsindsats / 25) * 100 } = 1.00. Og din Scatter-gevinst vil være (1.00 Basisudbetaling * 0.25 i kreditter) = 0.25 kreditter.

Wild-symbol

2 1

er et Wild-symbol.

• Et wild-symbol kan vises på hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symbolet.

Eksempel:

Spil A har følgende kriterier:

• Wild-symbol erstatter alle andre symboler, undtagen Scatter-symbol og fuldender vindende kombinationer.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre mod højre, så der skal vises et symbol på det første hjul.
  • En symbolkombination, der starter fra andet, tredje, fjerde eller femte hjul, udbetales ikke.
  • Hvis der er mere end én mulig vindende kombination på en gevinstlinje, udbetales kun værdien af den højeste kombination.
  • Hvis din samlede indsats er 0.25 kreditter pr. spin, er din indsats pr. linje = samlet indsats/antallet af spillelinjer, dvs. 0.25 kreditter/25 spillelinjer = 0.01 kreditter. Din samlede udbetaling er udregnet som { (indsats pr. linje * kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 }.
  • Spin hjulene.
  • Tre regulære Club-symboler vises på hjul 1, 3 og 4, Wild-symbol vises på hjul 2 og 5.
  • Dette fuldender en gevinst for 5 regulære Club-symboler, hvilket udbetaler 0.40 kreditter for en minimumsindsats.
  • Så din samlede udbetaling vil være { (0.01 indsats pr. linje * 0.40 kreditter vundet på minimumsindsats) * 100 } = 0.40 kreditter.

Mystery Funktion

• Hvert hjul indeholder en stak af mystiske positioner, som udskiftes af et spilsymbol undtagen wild og scatter under hvert spin.
  • Alle mystiske-symbol erstattes af det samme spil symbol for et givet spin.

Basisspil-Funktion

3 1

er et Pandoras Magiske Boks.

• Pandoras Magiske Boks vil måske vise sig på hjulet på ethvert tilfældigt spin, og spilleren vil da tilfældigt få tildelt en af nedenstående funktioner:
  • Wild-Hjulene
  • Ekstra Wild
  • Yderligere spillelinjer
  • Alle vinderkombinationer evalueres og udbetales efter Basisspil-Funktion.

Wild-Hjulene:

• Mens hjulene drejer, kan der komme en eller to slanger fra boksen, som forvandler et eller to af hjulene 2, 3 eller 4 til wild.

Ekstra Wild:

• Wild-symboler kommer ud af boksen og lander på en tilfældig position på hjulene, hvilket forvandler dem til wilds.

Yderligere spillelinjer:

• Mens hjulene drejer, kan der komme en edderkop ud af boksen og begynde et edderkoppespind af ekstra grønne spillelinjer. Spillet har 50 spillelinjer for det specifikke spin.

Gratis bonus-spin

1 1

er et Scatter-symbol.

• 5, 4, 3 Scatter-symboler spredt hvor som helst, tildeler henholdsvis 16, 12 eller 8 Gratis Spin.
  • Gratis spin-bonus giver to muligheder, af dem kan spilleren vælge én:
    • Accepter Tildelt Funktion
    • Skab Egen Funktion
  • Under hvert gratis spin kan funktionen gratis spin genaktiveres på hvert tilfældigt spil. pandoras magiske boks vises og tildeler 4 ekstra gratis spin.
  • Alle indsatser spillede er de samme som dem, der udløste det gratis bonus-spin.
  • Gratis spin vinder tilføjes til payline og Scatter vinder.

Accepter Tildelt Funktion

1 1

er et Scatter-symbol.

• 5, 4, 3 Scatter-symboler spredt hvor som helst, tildeler henholdsvis 16, 12 eller 8 Gratis Spin.
  • Gratis spin-bonus giver to muligheder, af dem kan spilleren vælge én:
    • Accepter Tildelt Funktion
    • Skab Egen Funktion
  • Spiller tildeles på hvert spin tilfældigt en af funktioenrne wild-hjulene, ekstra wild eller ekstra spillelinjer.

Eksempel:

• Spin hjulene.
  • Scatter-symboler på hjul 1, 2 og 3 udløser en gratis bonusrunde og giver 8 gratisspil.
  • Udbetalingen for 3 Scatter-symboler er 0.25 kreditter for en minimumsindsats og en samlet indsats på 0.25 kreditter, grundudbetalingen for 3 Scatter-symboler ville være { (0.25 kreditter vundet på en minimumsindsats / 25) * 100 } = 1.00. Og din Scatter-gevinst vil være (1.00 Basisudbetaling * 0.25 i kreditter) = 0.25 kreditter.
  • Gratis spin-bonus giver to muligheder, af dem kan spilleren vælge én.
  • En spiller vælger Accepter tildelt bonusrunde.
  • Spiller tildeles 8 gratis spin med en af funktionerne Wild-hjul, Ekstra wild eller Ekstra spillelinjer fordeles tilfældigt på hvert Gratis spin.
  • På det første Gratis spin aktiveres funktionen Wild-hjul, hvilket forvandler hjul 3 til Wild, og der vises 2 spar på hjul 1 og 2 på spillelinje 3 og 22.
  • Da Wild-symboler erstatter alle symboler fuldender dette en gevinst med 3 spar-symboler på spillelinje 3 og 22, hvilket udbetaler 0.05 kreditter for hver spillelinje på en minimumsindsats. Så den samlede gevinst for sparsymboler er = (2 * 0.05 kreditter) = 0.10 kreditter.
  • På andet Gratis spin aktiveres funktionen Ekstra wild, hvor wild-symbolet lander på hjul 3 på spillelinje 1, hvilket konverterer symbolet til Wild.
  • På samme spin vises 2 spar på hjul 1 og 2 på spillelinje 1.
  • Da Wild-symboler erstatter alle symboler fuldender dette en gevinst med 3 spar på spillelinje 1, hvilket udbetaler 0.05 kreditter på en minimumsindsats.
  • På det tredje Gratis spin aktiveres funktionen Ekstra spillelinjer og spillet bliver 50 spillelinjer for det spin.
  • På samme spin vises 3 hjerter på hjul 1, 2 og 3 på spillelinje 38. Dette fuldender en gevinst for 3 hjerter på spillelinje 38, hvilket udbetaler 0.05 kreditter for en minimumsindsats.
  • Du har ingen vinderkombinationer i yderligere Gratis spin, så din samlede gevinst for Gratis spin ville være 0.10 kreditter + 0.05 kreditter + 0.05 kreditter = 0.20 kreditter.
  • Da Scatter-gevinster tilføjes til gevinster fra Gratis spin, vil din samlede udbetaling være 0.25 kreditter + 0.20 kreditter = 0.45 kreditter.

Skab Egen Funktion

1 1

er et Scatter-symbol.

• 5, 4, 3 Scatter-symboler spredt hvor som helst, tildeler henholdsvis 16, 12 eller 8 Gratis Spin.
  • Gratis spin-bonus giver to muligheder, af dem kan spilleren vælge én:
    • Accepter Tildelt Funktion
    • Skab Egen Funktion
  • Spiller vises 3 funktioner - wild-hjul, ekstra wild, yderligere spillelinjer med en måler for hver af dem.
  • Spiller kan frit distribuere det tildelte antal gratis spin mellem de tre funktioner.

Eksempel:

• Spin hjulene.
  • Scatter-symboler på hjul 1, 2 og 3 udløser en gratis bonusrunde og giver 8 gratisspil.
  • Udbetalingen for 3 Scatter-symboler er 0.25 kreditter for en minimumsindsats og en samlet indsats på 0.25 kreditter, grundudbetalingen for 3 Scatter-symboler ville være { (0.25 kreditter vundet på en minimumsindsats / 25) * 100 } = 1.00. Og din Scatter-gevinst vil være (1.00 Basisudbetaling * 0.25 i kreditter) = 0.25 kreditter.
  • Gratis spin-bonus giver to muligheder, af dem kan spilleren vælge én.
  • En spiller vælger Opret egen bonusrunde.
  • Spilleren får tildelt 8 Gratis spin.
  • Spiller vises 3 funktioner - Wild-hjul, Ekstra wild, Ekstra spillelinjer med en måler for hver af dem.
  • Spilleren kan frit fordele det tildelte antal Gratis Spins mellem de tre funktioner.
  • Spilleren vælger funktionerne 3 Wild-hjul, 3 Ekstra wild og 2 Ekstra spillelinjer.
  • På det første Gratis spin aktiveres funktionen Wild-hjul, hvilket forvandler hjul 2 til Wild, og der vises 2 spar på hjul 1 og 3 på spillelinje 4, 9, 15 og 24.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler fuldender dette en gevinst med 3 spar på spillelinje 4, 9, 15 og 24, hvilket udbetaler 0.05 kreditter for hver spillelinje på en minimumsindsats. Så den samlede gevinst for Sparsymboler er = (4 * 0.05 kreditter) = 0.20 kreditter.
  •  På det andet Gratis spin aktiveres funktionen Wild-hjul, hvilket forvandler hjul 3 til Wild, og der vises 2 hjerter på hjul 1 og 2 på spillelinje 3 og 22.
  • Da Wild-symboler erstatter alle symboler fuldender dette en gevinst med 3 hjerter på spillelinje 3 og 22, hvilket udbetaler 0.05 kreditter for hver spillelinje på en minimumsindsats. Så den samlede gevinst for hjerter er = (2 * 0.05 kreditter) = 0.10 kreditter.
  • På det tredje Gratis spin aktiveres funktionen Wild-hjul, hvilket forvandler hjul 3 til Wild, og der vises 2 spar på hjul 1 og 2 på spillelinje 2, 12 og 10.
  • Da Wild-symboler erstatter alle symboler fuldender dette en gevinst med 3 spar på spillelinje 2, 12 og 10, hvilket udbetaler 0.05 kreditter for hver spillelinje på en minimumsindsats. Så den samlede gevinst for spar er = (3 * 0.05 kreditter) = 0.15 kreditter.
  • På fjerde Gratis spin aktiveres funktionen Ekstra wild og to Wild-symboler lander på hjul 2 og 3 på spillelinje 2.
  • På samme spin vises 1 ruder på hjul 1 på spillelinje 2.
  • Da Wild-symboler erstatter alle symboler fuldender dette en gevinst med 3 ruder på spillelinje 2, hvilket udbetaler 0.05 kreditter på en minimumsindsats.
  • På femte Gratis spin aktiveres funktionen Ekstra wild og to Wild-symboler lander på hjul 2 og 3 på spillelinje 4.
  • På samme spin vises 1 spar på hjul 1 på spillelinje 4.
  • Da Wild-symboler erstatter alle symboler fuldender dette en gevinst med 3 spar på spillelinje 4, hvilket udbetaler 0.05 kreditter på en minimumsindsats.
  • På sjette Gratis spin aktiveres funktionen Ekstra wild og to Wild-symboler lander på hjul 3 på spillelinje 15.
  • På samme spin vises 2 hjerter på hjul 1 og 2 på spillelinje 15.
  • Da Wild-symboler erstatter alle symboler fuldender dette en gevinst med 3 hjerter på spillelinje 15, hvilket udbetaler 0.05 kreditter på en minimumsindsats.
  • På det syvende Gratis spin aktiveres funktionen Ekstra spillelinjer og spillet bliver 50 spillelinjer for det spin.
  • På samme spin vises 3 ruder på hjul 1, 2 og 3 på spillelinje 44. Dette fuldender en gevinst for 3 ruder på spillelinje 44, hvilket udbetaler 0.05 kreditter for en minimumsindsats.
  • det ottende Gratis spin aktiveres funktionen Ekstra spillelinjer og spillet bliver 50 spillelinjer for det spin.
  • På samme spin vises 3 hjerter på hjul 1, 2 og 3 på spillelinje 50. Dette fuldender en gevinst for 3 hjerter på spillelinje 50, hvilket udbetaler 0.05 kreditter for en minimumsindsats.
  • Gratis spin fuldendt og din samlede Gratis spin-gevinst ville være 0.20 kreditter + 0.10 kreditter + 0.15 kreditter + 0.05 kreditter + 0.05 kreditter + 0.05 kreditter + 0.05 kreditter + 0.05 kreditter = 0.70 kreditter.
  • Da Scatter-gevinster tilføjes til gevinster fra Gratis spin, vil din samlede udbetaling være 0.25 kreditter + 0.70 kreditter = 0.95 kreditter.

Autospil

• Du kan også vælge Spin for et fastlagt antal gange i træk uden interaktion med spillet. Det gør du med Automatisk spil.
  • Du skal vælge et indsatsbeløb før start af Automatisk spil, da det spiller med den seneste indsatsværdi.
    • Tryk/klik på Automatisk spil til.
    •  Tryk/klik på det antal spin, du ønsker at spille. Automatisk spil går i gang. For at stoppe Automatisk spil skal du trykke/klikke på Stop.

Tilpasset Modus

• Automatisk spil er også tilgængeligt med Brugerdefineret tilstand, hvor nogle indstillinger for Automatisk spil er tilgængelige.

Indstillinger for Automatisk spil

1. Møntværdi

• Du kan vælge en møntværdi før start af Automatisk spil, da det spiller med den seneste indsatsværdi.

2. Møntindsats

• Møntindsats er antallet af mønter, der er tilladt pr. linje. Møntindsatser varierer fra spil til spil.

3. Samlet Indsats

• Samlet Indsats viser den samlede Indsatsværdi. Samlet indsats = (Møntværdi * Møntindsats * Antal spillelinjer).

4. Spil

• Du kan indstille, antallet af gange spillemaskinens hjul drejer, under Automatisk spil.

5. Gevinstgrænse

• Spin stoppes, hvis antallet af vundne kreditter overstiger eller svarer til det valgte antal.

6. Tabsgrænse

• Stop spin, hvis Automatisk spil overstiger værdien for tabsgrænsen med næste spil.

Indtil Stop

• Fortsæt Automatisk spil, indtil du trykker/klikker på knappen Stop eller stopper ved udløsning af Gratis Spin eller en anden bonusfunktion.

Vigtigt:

• Det er muligt, at denne funktion ikke er tilgængelig i det spil, du spiller.

Tastaturgenvej

• Spil/Stop Knappen kan vælges ved at trykke på mellemrumstasten på tastaturet.

Seneste opdatering: 10-06-2019