The Great Pigsby Megaways

Spilleregler

• “The Great Pigsby Megaways” er en spillemaskine med seks hjul og op til 117.649 måder at vinde på.
  • Der er 2-7 aktive symboler på hvert hjul. Symbolernes størrelse justeres i overensstemmelse hermed for at fylde hele hjulet. Størrelserne påvirker ikke værdien af symbolerne.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • En gevinst skabes ved at matche symboler på tilstødende hjul, uanset lodret position, fra venstre til højre, og starter på hjulet længst til venstre.
  • Kun den længste matchende kombination for hvert symbol udbetales.
  • Flere matchende symboler på et hjul bidrager mod gevinstmultiplikatoren.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Wild-symboler findes på hjul 2-6. Når de landes, indsamles de i sparegrisen og gør hele hjulet wild.
  • Ethvert wild-symbol har en multiplikator, der svarer til antallet af aktive symboler på det pågældende hjul.
  • Wild-symboler erstatter alle symboler på hjulene.
  • Ethvert wild-symbol, der landes, indsamles i sparegrisen over hjulene og giver en chance for at udløse en af disse tre funktioner: Free Spins, Wild Re-spin eller Great Pigsby ReSpin.
  • Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 96.08%.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Spilleregler for Free Spins

• 10 spil tildeles.
  • Når et scatter-symbol landes, tildeles 2 ekstra spil, og et af billedkortene (A, K, Q, J, 10) deaktiveres på hjulene. I alle efterfølgende spil erstattes alle forekomster af dette symbol med et symbol med høj eller middelhøj værdi, som angivet i bjælken over hjulene.
  • Billedkortsymbolet med den laveste værdi (10) deaktiveres først, efterfulgt af det næstlaveste (J) og så videre. Når alle billedkort er blevet deaktiveret, vil enhver ny scatter stadig belønne 2 ekstra spil.
  • De forskellige deaktiverede billedkortsymboltyper kan erstattes af et andet eller det samme symbol med høj til middelhøj værdi

Wild re-spin

• Spilleren tildeles et spil, hvor 2-5 af hjul 2-6 forvandles til wild-symboler.
  • Wild-symboler har hver en tilfældig multiplikator på 2-7.

Spilleregler for Great Pigsby ReSpin

• Spilleren tildeles et spil, hvor 3-9 af det symbol, der har den højeste værdi, placeres som overlejringssymbol på tilfældige positioner under spillet.

Gevinstloft

• Hvis den samlede gevinst beløber sig til 20.000 gange indsatsen eller højere, tildeles spilleren 20.000 gange indsatsen.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 21-10-2022