Pharaoh's Fortune


Find faraonernes rigdomme i dette hit af en klassiker.
Luk op for hemmelighederne i faraoens grav i gratis spin-bonussen med garanterede gevinster med op til 6x multiplikator!Sådan spiller du


Pharaoh's Fortune indeholder 15 gevinstlinjer i basisspillet og 20 gevinstlinjer i gratis spin-bonussen.

LINJEINDSATS
Viser den aktuelle linjeindsats i penge.
Klik på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer.

SPIN
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]


Auto-spin


Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats og det valgte antal gevinstlinjer.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTO-SPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det valgte antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, og der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i visse lande.

[ til toppen ]


Gratis spin-bonus


Gratis spin-bonussen udløses ved at få tre bonussymboler hvor som helst på en gevinstlinje. Disse symboler vises kun på hjul 1, 2 og 3.

Hvis du udløser bonusrunden, får du 3 indledende spins med 1X multiplikator. Før du starter gratis spin-bonussen, skal du udforske faraoens grav og vælg mellem 30 hemmelige paneler. Dine valg kan udløse ekstra gratis spins, ekstra multiplikatorer eller starte bonusrunden. De valg, som ikke starter bonusrunden, udløser et ekstra valg.

I gratis spin-bonussen tilføjes 5 gevinstlinjer til de oprindelige 15 gevinstlinjer i basisspillet, og et helt andet sæt af symboler og gevinster kommer i spil. Gratis spins spilles med samme linjeindsats og samme antal linjer som det udløsende spin for alle 20 gevinstlinjer i bonusrunden.

Bonusrunden kan genudløses ved at få tre bonussymboler på en vilkårlig gevinstlinje under et gratis spin. Disse symboler vises kun på hjul 1, 2 og 3. Hvis bonusrunden genudløses, får du tildelt ekstra gratis spins, der svarer til det indledende antal gratis spins ved starten af gratis spin-runden - op til et maksimum på 999 gratis spins per bonus.

Der er gevinstgaranti på hvert spin i bonusrunden. I tillæg til alle lijegevinster og/eller enhver scatter-gevinst, udløser hvert spin 3x bonusmultiplikator ganget med den aktiverende linjeindsats

[ til toppen ]


Scatter-gevinster


To eller flere Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser en scatter-gevinst. Jo flere scatter-symboler, jo større er gevinsten.

Scatter-symbolet i gratis spin-bonussen er ikke det samme som i basisspillet, og udløser gevinstudbetalinger i overensstemmelse med en anden gevinsttabel. Under de gratis spins baseres scatter-gevinsten desuden på 20 spillede linjer.

[ til toppen ]


Valgmuligheder


Grafikkvalitet
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.
  • BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM - Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV - Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.

Vis intro
Aktiverer eller deaktiverer introsekvensen ved begyndelsen af et spillet.
  • ON - Viser introsekvensen, hver gang du starter Pharaoh's Fortune.
  • OFF - Viser ikke introsekvensen, hver gang du starter Pharaoh's Fortune.
[ til toppen ]


Regler


Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol. Samtidige scatter-gevinster fra forskellige scatter-symboler tilføjes. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i penge.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spins-bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i gratis spins-bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]


Yderligere information


Forventet udbetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast over et meget stort antal spil med mange spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

Intellektuelle ejendomsrettigheder
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, tilhørende IGT, i USA og/eller andre lande. © 2014 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

“WALK LIKE AN EGYPTIAN”
SKREVTET AF LIAM STERNBERG
PEER INTERNATIONAL CORP. (BMI) 100%

Seneste opdatering: 10-05-2017