Dragon's Fire Megaways

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

MEGAWAYS™

 • Hvert spin tildeler forskellige måder for gevinstkombinationer, afhængigt af det totale antal symboler, der kommer frem på hjulene.
 • Ved at få maksimalt 7 symboler på hver af de 6 hjul, vil det give en mulighed for 117.649 MegaWays™ gevinster!

ILDBØLGE

Dragen kan tilfældigt sprede ILD på hjulene. Op til 3 hjul kan sættes i brand.

Ildbølgen kan afsløre op til 4 WILD symboler på hver af de 3 hjul der er i brand, eller hvis kun 2 hjul er sat i brand, kan Ildbølgen afsløre 2 Free Spins symboler, for en chance for at vinde bonusrunden.

DRAGEÆG MULTIPLIKATOR

Drageæg Multiplikatoren er en GEVINSTMULTIPLIKATOR der anvendes for alle gevinster i et spin.

Drageæg Multiplikatoren aktiveres efter en gevinst, og multiplikatorværdien øges med hver efterfølgende, kontinuerlige gevinst op til en mulig 50x gevinstmultiplikator. Efter et spin uden gevinst (undtagen under Free Spins), vil funktionen blive nulstillet. Drageæg Multiplikatoren er altid aktiveret under FREE SPINS. Hvis multiplikatoren i grundspillet allerede er aktiv når en Free Spins runde begynder, vil multiplikatorværdien blive overført til de Free Spins, hvor den vil fortsætte med at stige med hver gevinst, uanset om der er Free Spins uden gevinster. Ved slutningen af bonusrunden vil den aktive multiplikator blive ført tilbage til grundspillet, hvor den vil fortsætte med at stige med efterfølgende, kontinuerlige gevinster, indtil det næste spin uden gevinst kommer frem.

DRAGEØJE BOOST

På et vindende spin kan Drageøge Boosteren tilfældigt udløse og booste den nuværende Drageæg Multiplikator, med op til 10x.

FREE SPINS

 • Tre FREE SPINS symboler tilfældigt på hjulene udløser et tilfældigt antal FREE SPINS. Vælg et dragesybol for at bestmme hvor mange Free Spins du har vundet. Under de FREE SPINS vil Drageæg Multiplikatoren ikke blive nulstillet, efter et spin uden gevinst.
 • Under de Free Spins vil symboler der er en del af en vindende gevinstlinje, brænde op efter de har udbetalt, og blive erstattet af nye faldende symboler. Hvert vindende genspin vil også øge Drageæg Multiplikatoren.
 • Drageæg Multiplikatoren nulstilles ikke under de Free Spins. Ved slutningen af bonusrunden vil den aktive multiplikatore blive ført tilbage til grundspillet, hvor den vil fortsætte med at stige med efterfølgende, kontinuerlige gevinster, indtil der kommer et spin uden gevinst.

DRAGENS VENLIGHED

Når to Free Spins symboler lander under et spin, kan dragen tilfældigt sprede ild på hjulene, for at tilføje et eller flere Free Spins symboler, og dermed udløse bonusrunden. Dette kan ikke ske under de Free Spins.

SÅDAN SPILLER DU DRAGONS FIRE MEGAWAYS™

SPILFORLØB

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusiv symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.

Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.

Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusiv alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Samlet indsats

 • Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

 • Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene.
 • Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

 • Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

 • Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.
 • Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Jackpot-gevinst eller Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind 1 eller flere jackpot-lag, når 3 jackpot-symboler fremkommer på hjulene eller jackpotten bliver udløst af en spilfunktion. Chancerne for at vinde en jackpot stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt og kan vindes ved at spille på et hvilket som helst af de forbundne jackpot-spil. For at vinde jackpotten, behøver spilleren ikke at tage andre beslutninger end at spinne hjulene. Indsatsværdien kan ikke opdateres under gratis spin. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelse ift. jackpotbeskeder og opdateringer, men det påvirker ikke den egentlige jackpotgevinst. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. Skulle to jackpotgevinster opstå lige efter hinanden, bliver jackpotten tildelt spillerne i den respektive rækkefølge. På grund af forbindelsesproblemer kan den viste jackpotværdi være forskellig fra den effektive jackpotværdi. Jackpotten kan være midlertidig deaktiveret, når dette sker bliver alle bidrag pauset. Det jackpotbeløb, der er tilgængeligt ved genaktivering, er det samme som før deaktiveringen.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpotter, og i nogle tilfælde kan jackpotterne være tilgængelige på mange websites. En lille procentdel af hver indsats lægges til den fælles pulje. Størstedelen af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den resterende mindre del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Ceiling Jackpot / Loft Jackpot

Maksimum-jackpotten er en progressiv jackpot, som er garanteret at udbetale, inden den når den viste maksimale præmieværdi. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpotspil, og jo tættere præmien kommer på den viste maksimumværdi, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene stiger op til 100 %, når maksimum-værdien nås. Maksimumværdien vises hele tiden i jackpot-feltet. Når jackpotten er vundet, bliver en ny maksimum-jackpot tilgængelig med en start-præmiepulje, som opbygges af nulstillingsbidraget fra den tidligere jackpot, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Daily Jackpot (time)

Nuværende startværdi er: € 2.259,91, Næste minimum startværdi er: € 2.259,91

Mega Jackpot (progressive)

Nuværende startværdi er: € 56.497,90, Næste minimum startværdi er: € 56.497,90

Hourly Jackpot (time)

Nuværende startværdi er: 112,99 €, Næste minimum startværdi er: 112,99 €

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er 94.75%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 1000.

 

Seneste opdatering: 03-09-2020