Bar Bar Black Sheep

Generelt

• I dette spil er alle 15 paylines permanent aktiveret.

• Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.

• Du kan satse op til 20 mønter pr. payline.

• Du kan konvertere dit gevinstbeløb i mønter til credits ved at gange antallet af vundne mønter med den møntværdi, du satser.

Almindelige symboler

• Det giver almindelige gevinster, når de samme symboler vises ved siden af hinanden, og ét af symbolerne vises på det første slothjul.
  • Der udbetales én almindelig gevinst pr. payline. Hvis du har mere end én kombination, får du den gevinst, der har størst værdi.
  • Almindelige gevinster vises i mønter i udbetalingstabellen.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af dit bet pr. payline.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.

Wild-symbol

1

• Erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
  • Erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Det giver en særskilt gevinst, når flere wild-symboler vises ved siden af hinanden, og ét af symbolerne vises på det første slothjul.
  • Dette symbol ikke bidrage til Bar Bar Black Sheep bonus kombination.

• Der udbetales én almindelig gevinst pr. payline. Hvis du har mere end én kombination, får du den gevinst, der har størst værdi.

• Reglerne for almindelige gevinster gælder.

Scatter symbol

2

• Behøver ikke at blive vist ved siden af hinanden på en payline for at vinde.
  • Giver en scatter-gevinst, når to eller flere vises hvor som helst på hjulene.
  • Erstattes ikke af wild-symbolet.
  • Scatter-gevinster vises som en multiplikatorværdi i udbetalingstabellen.
  • Scatter-udbetalinger afhænger af din samlede indsats.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Aktiverer gratis spin, når tre eller flere vises på hjulene.

Gratis spin

2

• Aktiveres, når tre eller flere scatter-symboler vises på hjulene.
  • Du får tildelt op til 20 gratis spin.
  • Antallet af symboler, der aktiverede bonusspillet, angiver, hvor mange gratis spin du har vundet.
  • Alle gevinster tredobles under gratis spin, bortset fra gevinster fra Bar Bar Black Sheep-bonusfunktionen.
  • Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis spin.
  • Aktiveres igen, når tre eller flere scatter-symboler vises i et gratis spin. De ekstra gratis spin tilføjes til det resterende antal gratis spin.
  • Gevinster udbetales automatisk i denne funktion.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.

Bar Bar Black Sheep-bonusfunktion

3
  • Der skal vises to Bar-symboler efterfulgt af et Black Sheep-symbol på tilstødende hjul for at fuldende og aktivere en Bar Bar Black Sheep-bonuskombination.
  • Symbolet skal forekomme på en tilstødende, lige linje langs payline 1, 2 eller 3.
  • Den første Bar symbol i kombinationen skal vises på hjul 1, 2 eller 3.
  • De tre symboler ændrer sig og spinner en tilfældig multiplikatorværdi. Den tilfældigt tildelte multiplikatorværdi ganges med dit bet pr. payline.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte noget andet symbol for at fuldende en Bar Bar Black Sheep-bonuskombination.

Udbetalingstabelresultater

• Registrerer din gevinststatus ved at fremhæve kombinationer, du har vundet.
  • Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
  • Resultater markeres permanent på betalingstabellen, selv hvis du afslutter spillet.
  • Almindelige spil-gevinster registreres som resultater.
  • Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
  • Gratis spin registreres ikke som resultater.
  • En Bar Bar Black Sheep bonus kombination registreres ikke som resultater.

Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

1. Tryk på Menu.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på hurtigt spin Fra.

For at deaktivere hurtigt spin tryk på hurtigt spin Til.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Konfigurer mit samlede bet

Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.

1. Tryk på Menu.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på Møntværdi, og vælg en møntværdi.
4. Tryk på Mønter pr. linje og vælg antallet af mønter.

Ændring af mit bet-beløb

Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.

Tryk på Indsats og vælg et samlede antal mønter eller credits, du vil satse pr. spin.

Måske kan du ikke satse credits på denne maskine.

Skift fra mønter til credits

Du kan få vist din saldo og dine bet- og gevinstbeløb i mønter eller credits.

1. Tryk på Menu.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på Mønter for at konvertere til mønter, eller tryk på Credits for at konvertere til credits.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Seneste opdatering: 18-05-2018